Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk

Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk | Siapa sangka dulu kulit muka yang sihat, licin dan bersih tiba-tiba 'breakout' teruk. Kalau setakat sebiji dua jerawat itu perkara normal, ini tidak, 'breakout' gila-gila sampai nak berhadapan dengan orang ramai pun malu, hingga hilang keyakinan terhadap diri sendiri.

Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk

Punca muka Fyna 'breaktout' disebabkan hormon. Tapi Alhamdulillah setelah mengamalkan produk shaklee yang ini, masalah kulit muka Fyna yang rosak dapat dirawat dan kini Fyna telah bebas dari masalah kulit muka yang 'breakout' teruk. Kulit muka Fyna kini kembali sihat, licin, gebu dan semakin cantik. 

Nak tahu bagaimana cara Fyna merawat kulit muka yang breakout dengan produk Shaklee? Teruskan membaca sharing ini ya. 👇👇

Perkongsian Fyna Bagaimana Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk


Bismillahirahmanirrahim. Hopefully sharing akak ni memberi manfaat.. 🤲🏻🤲🏻

Sebenarnya byk kali tau fikir, nak ke x post pasal ni. Tp Insyaallah post akak ni just nak share ngn korang how shaklee memberi impact yg besar dlm idop akak.

Rasa byk sgt mende nak share smpai x tau nak start yg mana dlu. 😅

Ok back to 2018, masa ni muka akak start teruk, out of no where je tiba2 muka breakout gila2.. masa ni mmg hormon x stable and awal2 prergnant yg no2, but Allah lebih syg kan anak mama, akak miscarriage nak masok 12 weeks. Al-fatihah (dibaca utk anak syurgaku)

Start after miscariage ni mmg lagi teruk! Naik yg smapi nanah2 tu. Even u can see in the left picture. 😖😖 Masa ni akak boleh ckp yg akak xde confident lansung. Zero! Sbb ape tau, I’ve tried clinical skincare beli kat pharmacy time tu but my skin become more worst!

Masa ni dia punya level confident tu mmg kelaot, even nak jumpa kawan rapat pun x nak. I’m avoiding to meet people masa n, Kalau balik KL pun balik rumah parents and in law je..

Igt lagi masa tu, Sbb rindu sgt nak jumpa kawan2, and kebetulan dorg ade arrange event baby shower for one of my close friend jugak, punya lah kakak ngko ni gigih, akak siap hire MUA utk make up tau.. Sbb nak sgt join event tu 1 la kan,,tp more to kepada xrela nak biar org

Tgk muka terok mcm ni. Kalau igt balik mmg rasa mcm hapooo tau.😫😫

So bila dah mcm tu, xkan nak buat jee kan, so akak pun ambil la initiative sendiri, akak start Very basic punya set cantik Shaklee, ESP + VITAMIN C.. akak amek ni consistently tau! Akak ade try vivix lepas kecek husband time tu, tp 1 botol tu akak makan sikit2 lama gilaa..tp mmg ckp Vivix mmg power. Makan sikit2 berbulan2 pun effect dia stilll menjadi! Nampak sgt perubahan..

Nak jadi cerita pulak pasal youth Skincare ni.. akak ni mmg dah lama nau dah usha Youth ni.. dari pada dia start launch lagi, dlm Pertengahan tahun 2017 x silap.. x igt dah.. tp mmg slalu gila la tgk org pakai ni ape semua.. andd kebetulan sgt, masa tgh berakout ni, tgh promo tau 1set yg akak berkenan sgt tu! Ya allah nak cerita punya lah gigih,akak siap main kutu weyh Sbb nak beli punya pasal. Nampak x gigih? Mmg gigih sgt weyh.. Kalau igt balik nak tergelak pun ade. 😂😂

Dah beli set ni masa dpat tu, ya allah aku tenung jap set tu! Haha first time ever I’ve spent a lot of money on skincare! Like a lot of money ok? Hahaha mmg excited sgt nak try!!

And lepas dah guna.. I realise that my money worth every single cents. Betul. Sbb akak amek masa 6 month utk habis kan semua brg yg akak dpt tu. Ade few item mcm moisturizer habis in 3-4 month mcm tu. But still.. berbaloi!!!

Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk

Akak every time igt or cerita kat customers on this mesti meremang. Sbb akak ade pengalaman breakout teruk sgt tau.. so I can feel you guys yg ade mslh ni..

Bg akak ape pun before kau rawat yg luaran ni, rawat dlu yg dalaman. Tu bg akak lah.. setiap org kan lain2 pemikiran.. 😊😊

So skrg utk focus on Skin, akak x tinggal dah ESP + Vitamin C + Vivix and Youth Skincare ❤️❤️

Akak mmg obses dgn Shaklee Sbb sgt membantu dlm my skin healing process tau! Alhamdulillah.. and now shaklee dah tlg. Akak dalam menjana income pulak.. 🥰🥰

Since akak dah mmg in this Shaklee world, akak nak ajak korang ramai2 rasa effect ni! Rasa Sihat with shaklee yg confirm2 Selamat utk semua.. korang nak SEHAT, Nak CANTIK, Nak JANA INCOME, I’m welcoming you guys..

So korang if nak dpt kan Product or nak Cari duit lebih jgn segan2 contact akak k? kakak bantu sehabis baik insyallah.. 😘😘

Testimoni: Fynarashidah Tengku Dyan

ESP + VITAMIN C + VIVIX + YOUTH SKINCARE ❤️❤️
#shakleeeffect

Produk Shaklee Berjaya Merawat Kulit Muka Yang Breakout Teruk

Jadi, buat anda yang mempunyai masalah kulit muka breakout atau rosak, berpunca dari salah guna produk kecantikan, gangguan hormon atau lain-lain penyebab, anda boleh ikhtiar dengan produk Shaklee di atas ini untuk merawat kulit muka yang rosak atau breakout teruk itu.

Set Penjagaan Luaran

Skincare Youth: Set PenjagaanKulit yang sangat sesuai untuk semua kulit wanita di asia. Eh, lelaki pun boleh guna ya.

Baca disini untuk ketahui info-info tentang set Penjagaan Kulit Youth Shaklee

Set Kesihatan Dalaman

Vivix: Vivix Shaklee mengandungi nutrisi yang kaya dengan antioksidan yang berkuasa seperti sebatian polifenol, yang mampu membaiki kerosakan kulit dari dalam serta membantu mengurangkan keradangan dan seterusnya menjadikan kulit lebih berseri.

Baca info: Bagaimana Polifenol dalam Vivix membantu Kulit lebih sihat dan berseri


ESP: ESP Shaklee membekalkan protein soya berkualiti tinggi berasaskan tumbuhan untuk kulit yang lebih sihat dan kelihatan muda. Protein berfungsi untuk memperbaharui sel kulit pada kadar yang optimum. Protein merupakan blok asas untuk kulit serta menggalakkan penghasilan, pertumbuhan, dan perkembangan sel-sel kulit yang sihat.

Mesti baca: Bagaimana ESP Shaklee bantu kulit sihat dan cantik


Vita C Plus: Peranan vitamin C penting sebagai perlindungan antioksidan. Vitamin C juga berfungsi untuk menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan daripada radikal bebas, membantu penyembuhan luka dan menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.

Cara untuk dapatkan Produk Shaklee untuk merawat kulit muka yang breakout teruk 👇


Anda boleh menghubungi Atul di 0195733761 (Klik untuk Whatsapp) atau;

Klik disini untuk membuat pembelian secara kad kredit ataukad debit (Hubungi 0195733761 jika ada masalah pembelian)


Atul Hamid | 0195733761
Pengedar Shaklee Anda
ID Shaklee: 1077444

Continue Reading

Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri



Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik | Tiada siapa yang tidak mahu kulit cantik, sihat dan awet muda. Semua orang mengimpikan kulit sebegitu. Bila kulit sihat, kita akan rasa lebih berkeyakinan, akan rasa lebih sempurna.

Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri

Namun begitu, kita tetap tidak dapat lari dengan proses penuaan. Ini kerana penuaan adalah sebahagian daripada proses kehidupan semulajadi setiap manusia. Tetapi kalau boleh hendaklah proses penuaan berlaku dengan sihat. Apabila berlakunya penuaan yang sihat, barulah kulit akan kelihatan sihat dan cantik berseri.

Jadi, macam mana cara untuk dapatkan kulit sihat dan cantik berseri?

Menurut Australasian Collage of Dermatologis, 80% penuaan kulit pramatang disebabkan oleh sinar UV. Pendedahan berlebihan kepada sinaran UV boleh membawa kepada pelbagai kerosakan.
Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri
Kesan kulit terdedah kepada sinaran UV

Cara untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat dan berseri adalah dengan mengamalkan pengambilan makanan yang kaya dengan sebatian polifenol. Tapi apa itu polifenol? Secara ringkasnya, polifenol adalah bahan semulajadi yang boleh ditemui dalam tumbuhan seperti buah-buahan, beri dan sayur-sayuran.



Manfaat Polifenol Untuk Kulit Sihat


Banyak kajian menunjukkan bahawa antioksida alam semulajadi yang berkuasa seperti polifenol dapat membantu kulit wajah kelihatan berseri dan awet muda secara semulajadi. Berikut adalah manfaat polifenol untuk kulit sihat berseri;


Melindungi kulit daripada kerosakan UV

👉 Polifenol membantu melindungi kulit daripada kerosakan UV dengan meningakatkan tahap antioksidan antara sel badan seperti superoksida dismutase, yang berfungsi sebagai mekanisme pertahanan terhadap kerosakan radikal bebas


Mengurangkan kemerahan, sensitiviti dan keradangan

👉 Polifenol menghalang tahap sitokin proinflamansi dalam kulit, mengurangkan kemerahan, sensitivity dan keradangan selepas terdedah kepada sinara UV


Mengekalkan Kulit Sihat dan Bersinar

👉 Polifenol menghalang kerosakan UV yang disebabkan oleh DNA serta mengaktifkan mekanisme pembaikan kerosakan DNA, mengekalkan kulit sihat dan bersinar sepanjang hari.


Menghentikan Penguraian Kolagen dan elastin

👉 Kajian telah menunjukkan bahawa polifenol membantu meneutralkan radikal bebas yang menguraikan kolagen dan elastin dan seteruskan akan mengakibatkan kulit kendur dan kurang anjal. Dengan polifenol yang bertindak sebagai penghalang radikal bebas, membantu pembentukan kolagen dan kulit mampu membaiki selnya sendiri untuk menjadikan kulit yang lebih sihat dan sempurna


Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pendedahan kepada matahari

👉 Polifenol membantu melindungi kulit daripada kerosakan UV yang memusnahkan kolagen dan elastin pada kadar yang lebih cepat. Ia juga membantu mengurangkan keradangan dan seterusnya menjadikan kulit lebih berseri.


Menghalang pembentukan AGE PROTEIN

👉 Produk advanced glycation end (AGE) adalah sebatian berbahaya yang terbentuk dalam badan dan makanan. Tahapnya yang tinggi menyebabkan tekanan oksidatif serta keradangan dan menjadi punca berlakunya hilang keanjalan kulit, kulit cepat berkedut dan proses penuaan menjadi lebih cepat. Polifenol membantu menghalang pembentukan AGE Protein dan manjadikan kelihatan muda, jelita dan lebih anjal.


Mengurangkan penuaan pramatang dan kedutan.

Menggalakkan pembentukan tisu yang sihat.

Mengurangkan pembentukan pigmentasi

Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri


Cara untuk Mendapatkan Manfaat Polifenol
 

Campuran sempurna polifenol melalui bahan potani memberikan spectrum polifenol unik yang meningkatkan kesihatan sel dan menggalakkan kepanjangan umur.

Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri

Kesimpulannya, untuk tidak menjadikan anda kelihatan lebih tua daripada usia sebenar, mengurangkan tanda penuaan yang ketara dilihat di wajah, pastikan polifenol menjadi pilihan utama anda setiap hari. Dengan polifenol, anda boleh menghentikan proses penuaan yang tidak sihat sekaligus menjadikan kulit anda kelihatan cantik berseri dan awet muda.


Bagaimana cara untuk dapatkan nutrisi yang kaya dengan Polifenol?


Cara untuk dapatkan nutrisi yang kaya dengan Polifenol, selain daripada mengamalkan pengambilan buah-buah dan sayur-sayuran, anda juga boleh amalkan pengambilan makanan tambahan (supplement). Antara cadangan supplement terbaik yang mengandungi sebatian polifenol yang hebat ini adalah:


Manfaat Polifenol untuk Kulit Sihat dan Cantik Berseri

Kedua-dua makanan tambahan ini, kaya dengan kandungan polifenol yang pelbagai jenis, dan sangat memberi manfaat kesihatan kepada tubuh badan secara menyeluruh.



Cara untuk mendapatkan Vivix Shaklee dan ResV Shaklee


Anda boleh menghubungi Atul di 0195733761 (Klik untuk Whatsapp) atau;

Klik disini untuk membuat pembelian secara kad kredit atau kad debit (Hubungi 0195733761 jika ada masalah pembelian)

Baca juga 👇




Atul Hamid | 0195733761
Pengedar Shaklee Anda
ID Shaklee: 1077444

Continue Reading

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

Jom Mulakan Perniagaan dengan PG Mall. Laku Habis! | Bulan Syawal akan menjelma tidak lama lagi, banyak keperluan yang perlu dicari. Namun kini rakyat Malaysia perlu mematuhi perintah kawalan pergerakan (PKP) untuk menyekat penularan wabak COVID-19 yang melanda di negara ini.

Penguatkuasaan PKP ini telah menyebabkan pembelian dalam talian kini menjadi pilihan utama rakyat Malaysia untuk membeli belah. Jadi, inilah masanya anda sebagai peniaga mengambil peluang untuk memulakan bisnes dan menjual produk perniagaan anda di platform e-dagang seperti PG Mall

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

Pernah dengar tentang platform perniagaan PG Mall tak? Sebenarnya PG Mall merupakan platform membeli-belah tempatan secara dalam talian nombor satu di Malaysia (online shopping). Kalau nak tahu, Platform PG Mall ini telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. 

Untuk makluman semua, pelanggan PG Mall kini telah mencecah lebih 1,000,000 orang dan sudah pasti jumlah ini akan terus meningkat bukan sahaja di Malaysia bahkan hingga ke seluruh Asia Tenggara (SEA). Hebatkan? 

Kelebihan PG Mall Yang Perlu Anda Tahu

Menariknya PG Mall ini adalah PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang (e-commerce) yang mempunyai semua rakan e-dompet seperti Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain lagi. Bestkan? Jadi, dengan kelebihan yang terdapat di PG Mall ini telah memberi dorongan kepada para peniaga untuk menarik lebih banyak pelanggan membuat pembelian di PG Mall kerana telah memudahkan pelanggan melakukan proses pembayaran.

Selain tu, PG Mall juga mempunyai kumpulan pelanggan yang menyokong kuat dan mempromosikan para peniaga PG Mall ke semua rangkaian dan media sosial berdasarkan pengalaman mereka melakukan shopping online di PG Mall

Untuk pengetahuan semua, PG Mall memiliki Kumpulan Pengurusan Sistem Maklumat (MIS Team) dalaman yang kuat. MIS Team ini bertugas untuk membolehkan para peniaga melalukan pelbagai kempen dan integrasi kedai yang kreatif 

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

Pada tahun ini, PG Mall menyasarkan sekurang-kurangnya 10 ribu peniaga menyertai dan mengiklankan produk perniagaan mereka di platform perniagaan PG Mall. 

Ha, jadi inilah peluang keemasan buat para peniaga yang ingin memulakan bisnes dan mengembangkan bisnes sekaligus mempromosikan produk perniagaan anda. Lagipun, TIADA KOS PENDAFTARAN dikenakan untuk menjadi peniaga di PG Mall.

Selain itu, para peniaga turut disokong dengan kempen kreatif oleh rakan e-dompet dan pihak bank yang berlainan pada setiap bulan bagi meningkatkan trafik penjualan setiap kedai. 

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

PG Mall juga bersepadu dibawah SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, URStore, TresGo, Etailer Gateway, dan Red Dino. Sekiranya para peniaga hendak menggunakan perkhidmatan yang disediakan, PG Mall sangat mengalu-alukannya. Ini kerana PG Mall sudah bekerjasama dengan mereka.

PG Mall juga bekerjasama dengan semua perkhidmatan pengeposan yang sedia ada. Jadi ini akan memudahkan proses penghantaran para peniaga di PG Mall

Kepada semua peniaga, anda di alu-alukan untuk menggunakan perkhidmatan platform perniagaan PG Mall. Lagi cepat anda sertai, lagi cepatlah anda memulakn bisnes dan lagi cepatlah produk anda terjual. Bestkan. Pasti produk anda laku habis!

PG Mall juga berbesar hati menyambut masyarakat terutamanya kepada peniaga baru yang hendak memulakan perniagaan dan peniaga yang ingin berniaga secara "online". Penyertaan ini adalah salah satu usaha untuk mengubah dunia e-dagangan, dan juga bagi menggalakkan para pelanggan untuk membeli-belah secara atas talian di Malaysia. Semoga tersedianya platform yang hebat seperti PG Mall ini, akan merancakkan lagi perniagaan anda. 

Buat anda yang belum sertai dan ingin menjadi salah seorang peniaga atau penjual di PG Mall, klik link ini 👉 seller.pgmall.my sekarang juga. Oh ya, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bertindak segera untuk meningkatkan hasil jualan anda dan mulakan perniagaan anda dengan PG Mall. Pasti laku habis! 

Dapatkan pelbagai info berkaitan PG Mall di sini 👇
Website: www.pgmall.my
Facebook: www.facebook.com/PGMallOfficial
Instagram: PGMALL.my

Continue Reading

Salam Ramadan Kareem 1441h

Salam Ramadan Kareem 1441h | Alhamdulillah, hari yang dirindui kini sudah menjelma. Dengan rendah hati, saya Atul Hamid mengucapkan Salam Ramadan Kareem 1441h & selamat berpuasa seluruh ummat Islam di dunia ini. Semoga kita dapat berpuasa dengan penuh keberkatan dan ketaqwaan.

Semoga hikmah Ramadan kalini buat kita jadi insan yang lebih baik dari sebelum ni

Tiada hari seindah Jumaat
Tiada kata seindah Zikir
Tiada ibadah seindah Solat
Tiada bulan seindah Ramadhan

24 April 2020 bersamaan 1 Ramadan 1441h
Salam Ramahan Kareem 1441h


Firman Allah s.w.t dalam Surah al-Baqarah ayat 183:

"Wahai orang-orang yang beriman, diwajibkan ke atas kamu berpuasa sebagaimana diwajibkan ke atas orang-orang yang terdahulu daripada kamu mudah-mudahan kamu menjadi orang-orang yang bertaqwa"

Di sini Atul sertakan sekali bacaan Niat berpuasa dan Doa berbuka puasa untuk memudahkan mereka yang mungkin tercari-cari untuk dibuat rujukan

Lafaz niat berpuasa
Lafaz Niat Puasa

Doa berbuka puasa
Doa berbuka Puasa

Atul doakan semoga Ramadan kali ini, memberi kegembiraan buat anda semua. Serta dapat menjalani ibadah dengan lebih sempurna dan agar amal ibadat kita diterima olehNYA di bulan yang mulia ini.

Ikhlas dari saya, Atul Hamid & Team Mumtaz.

Baca juga:
Panduan Solat Sunat Terawih 20 rakaat
Panduan Solat Sunat Terawih 8 rakaat

Jom dapatkan SET BERPUASA SHAKLEE? Klik pada gambar di bawah
 Set Berpuasa Shaklee
Baca juga: Testimoni Set Berpuasa

Atul Hamid | 0195733761
Pengedar Shaklee Anda
ID Shaklee: 1077444


Continue Reading

Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan ResV


Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv | Ada yang Tanya pada Atul, kenapa Vivix dan ResV Shaklee dikenali sebagai produk premium? Walapun premium tetap menjadi rebutan ramai orang. Adakah disebabkan ramuannya atau khasiatnya?


Produk Shaklee seperti Vivix dan ResV memang terkenal sebagai produk premium. Vivix menduduki carta pertama dalam top jualan di Malaysia. ResV adalah produk baru dan mula dijual Mac 2020 yang lalu tetapi telah mendapat sambutan hebat daripada rakyat Malaysia apabila stok sebanyak 10 ribu habis dijual dalam masa tiga minggu sahaja 😍

Ramai rakyat Malaysia telah jatuh cinta selepas mengamalkannya. Antara sebab mengapa ramai telah jatuh cinta terhadap Vivix dan ResV adalah kedua-dua supplemen ini banyak memberi manfaat terhadap kesihatan mereka.

Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan ResV

Jadi, hari ini Atul ingin kongsikan apakah jenis polifenol yang terdapat dalam kedua-dua supplement sehingga menjadi rebutan orang ramai.

Apakah Polifenol?

Pertama sekali jom kenali apa itu polifenol. Polifenol adalah bahan semulajadi yang boleh ditemui dalam tumbuhan seperti buah-buahan, beri dan sayur-sayuran. Kajian saintifik juga telah menunjukkan pengambilan diet yang kaya dengan polifenol tumbuh-tumbuhan dalam jangka masa panjang menawarkan perlindungan terhadap pelbagai masalah kesihatan daripada terus merebak. Produk Shaklee seperti Vivix dan ResV mengandungi gandingan polifenol yang tepat untuk kekalkan keremajaan, tingkatkan kualiti kesihatan dan memberikan kehidupan penuh bertenaga dan ceria.


Vivix merupakan makanan tambahan dalam bentuk cecair dan mengandungi 4 ramuan daripada botani terpilih yang sangat eksklusif. Manakala ResV pula adalah makanan tambahan dalam bentuk kapsul lembut, dan telah ditambah dengan 5 lagi ramuan hebat yang terpilih. Kedua-dua makanan tambahan ini menyediakan spektrum polifenol yang luas terhadap kesihatan badan secara menyeluruh.

Jenis – Jenis Polifenol yang ada dalam Vivix dan ResV Shaklee

Berikut Atul kongsikan penerangan ringkas jenis polifenol yang terdapat dalam setiap ramuan-ramuan Vivix dan ResV

Polifenol dalam Anggur Muscadine

👉  Mengandungi ciri antioksidan yang sangat hebat dan tinggi dengan asid elagik dan ellagitannin. Kedua-dua ini adalah polifenol yang dikenali ramai

Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Eldeberi Eropah

👉  Mengadungi polifenol aktif seperti antosianin yang menawarkan ciri antioksidan, antikeradangan dan antivirus.
Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Lobak Ungu

👉 Mengandugi polifenol seperti antosianin dan lutein dengan ciri antioksidan yang hebat.

Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Knotweed Jepun

👉 Mengandungi polifenol utama dipanggil resveratrol
Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Chebulic Myrobalan

👉 Juga dikenali sebagai “Raja Ayuveda”. Ia menawarkan manfaat terapeutik luar biasa dan mengandungi polifenol penting  seperti asid gallik dan asid ellagik
Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Delima

👉 Serat dengan nutrien penting termasuk ellagitanninasid ellagik dan flavanoid
Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Anggur hitam

👉 Kaya nutrien dan sarat dengan antioksidan, polifenol dan vitamin c
Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Polifenol dalam Pomas anggur dan anggur merah

👉 Tinggi kandungan polifenol seperti proanthocyanidin yang menawarkan cirri antioksidan

Jenis-Jenis Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix Dan Resv


Jadi, itulah antara kandungan polifenol yang terdapat dalam ramuan Vivix Shaklee dan ResV Shaklee. Setiap polifenol ada khasiat tersendiri. Begitu juga dengan ramuan kedua-dua nutrisi ini. Setiap ramuan mempunyai manfaat terhadap kesihatan yang sangat-sangat membantu melindungi tubuh daripada pelbagai jenis masalah kesihatan.

Mesti Baca di sini info tentang:

Semoga bermanfaat

Atul Hamid | 0195733761
Pengedar Shaklee Anda
ID Shaklee: 1077444

Continue Reading