KULIT TERBAKAR KEMBALI PULIH DALAM MASA 3 MINGGU

Hari ini Atul nak share kisah Master Shaklee dalam susur galur Atul. Senang cerita super duper upline Atul lah. Yang mana ketika beliau sedang bakar sampah, muka beliau terkena api hingga menyebabkan kulit muka beliau terbakar
Kejadian berlaku pada hari ke-4 Ramadhan 2015.

Berikut merupakan kisah beliau, Master Amir Marzuki.

Testimoni Kulit Terbakar Akibat Terkena Api

Ramai juga nak tahu TRANSFORMASI Amir apabila muka terbakar semasa bulan Ramadhan tahun 2015

Ini antara Product Shaklee yang Amir ambil semasa dan selepas kejadian berlaku.

Ketika baru sahaja terkena api, Amir letak Basic H pada tempat terbakar. Kesemua tempat yang disapu Basic H, Alhamdulillah tidak menggelembung kulitnya dan tidak meninggalkan parut.
.
Amir "warded" di hospital 1 malam.
.
Selepas pulang ke rumah, Amir terus amalkan secara konsisten:
.
1) Vitamin C 4 biji, Vitamin E 2 biji untuk membantu memulihkan sel-sel kulit
.
2) Ostematrix
4-6 biji sebagai penganti pain killer Amir sebab masih terasa sakitnya
.
3) Collagen Powder
1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum tidur bagi membantu melembapkan kulit dan melicinkan juga
.
4) Zinc
2-3 biji bagi membantu merawat luka melecur
.
5) Alfalfa
5-10 biji bagi mengawal tahap kegatalan dikawasan melecur
.
6) ESP & Performance Drink
2 kali sehari bagi membekalkan protein untuk badan disamping tidak bagi terhidrat
.
Alhamdulillah, masa raya 2015 tu..Wajah Amir memang tak nampak macam pernah terbakar pun :)
.

Kulit Terbakar Selepas 3 Hari

Kulit Pulih Selepas 3 Minggu

.

Alhamdulillah, syukur sangat kulit melecur boleh kembali sihat & kulit bertambah cantik. Tambahan lagi, yang kena tu kulit muka. Seriau dibuatnya kalau terus berparut bukan.

Nak testimoni Vivix lagi? Klik disini "Testimoni Vivix"


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi baca dan komen :)