TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PARUT JERAWAT HILANG, KULIT LICIN & BERSIH



Selamat petang semua, hari ini Atul nak kongsikan satu  testimoni yang buat Atul teruja.

Tolong jangan cuba kalau takut kulit anda jadi seperti kulit Wawa Zainal. Orang yang betul-betul berani sahaja yang sanggup merubah kulit yang bermasalah kepada kulit yang lebih cantik, mulus dan bersih dengan menggunakan produk semulajadi.

Kalau nak tahu, inilah testimoni yang buat Atul teruja. Kenapa Atul teruja? Teruskan baca entry ini ya.

Testimoni yang Atul kongsikan ini adalah testimoni pengguna YOUTH Skincare Shaklee, yang mana beliau sangat berpuas hati selepas menggunakan skincare semulajadi ini. 


Testimoni YOUTH Skincare Shaklee


Kulit wani in progress, waktu ni wani dah pakai youth.



Kalau ditanya pada wani, kenapa wani sukaaa sangat pada YOUTH SKINCARE ni, tak lain tak bukan sebab wani sendiri dah rasa kesannya!

Dari kulit kusam kepada glowing.

Dari penuh parut kepada kuranggg banyak. 

Dari jerawat naik bagai nak rak kepada dah segan nak naik.

Dari nampak gelap sebab banyak parut sekarang dah nampak cerah sebab parut dah kurang. Yeay! 

Dari kulit berminyak sangat especially kat T-zone tu, sekarang tak lagi! Yeay!



Testimoni YOUTH Skincare Shaklee selepas 5 bulan


- Testimoni SYAZWANI GHAZALI -


Teruja tak tengok testimoni di atas? Mestilah terujakan. Rasa seronok sangat bila kulit kita yang penuh dengan jerawat, parut kini kembali licin dan bersih tanpa sebarang parut. Sudah tentu perasaan itu tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Hanya orang yang mengalami masalah ini sahaja yang faham perasaan mereka betapa gembira dan bertuahnya rasa apabila kulit kembali licin, bersih dan cantik.

Almaklumlah, kulit yang licin, bersih dan cantik bukankah idaman setiap insan. Jadi, kalau dapat kembalikan kulit yang dulunya menghilangkan keyakinan diri, memberi tekanan dan bermacam lagi kesan negatif merupakan satu anugerah yang sangat berharga pada diri mereka.


Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)




 ---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)