Senarai Peserta 7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid


Assalamualaikum. Hai semua 😊

Terima kasih ya kerana sudi join dan support giveaway yang Atul buat ni. Atul terharu sangat dengan korang yang sporting ni. Okay, cuba semak URL blog korang di sini, ada tak dalam list. Kalau tak ada, bagitahu Atul di komen ya. Untuk sesiapa yang nak join, boleh klik sini.


SENARAI PESERTA
-------------------------↴

1. https://www.rubiahkadir.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
2. https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
3. https://www.shuhaidasaad.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
4. https://www.safenifeni.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
5. https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
6. https://sayasukala.blogspot.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
7. https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
8. http://www.mamapipie.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html
9. Next?

5 comments:

  1. Yeahh. Kak Feni no 4. Hopefully hehehe

    ReplyDelete
  2. No 1 😂😂

    Dah klik² ads Atul. Lupa nk mention.

    ReplyDelete
  3. tak sabar nk tahu siapakah pemenang... mesti berdebar nama di atas tu

    ReplyDelete
  4. yeay mama no 8 dtg melapor diri

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)