Testimoni OsteMatrix: Tulang Pinggul Tumbuh Selepas 2 Minggu

Ya Allah Ya Allah Ya Allah 😭😭😭

19hb Feb 2020

Atul dapat panggilan dari Puan Nina,
Katanya nak beli supplement untuk emaknya
Emaknya kini sudah berusia 70 tahun
Emaknya jatuh bilik, lalu patah tulang pinggul bahagian kanan.

Telah dibawa ke sebuah hospital swasta
Tulang pinggul yang patah tu hancur (Kiranya kawasan yang patah tu tiada tulang)


Testimoni OsteMatrix: Tulang Pinggul Tumbuh Selepas 2 Minggu
Gambar Ehsan Google
Kata Puan Nina, 7hb Mac 2020 nanti, doktor nak X-ray emaknya, untuk tengok progress tulang yang patah tu macam mana.

Kata puan Nina lagi, doktor ada bagi cadangan supaya emaknya ambil makanan tambahan berasaskan kalsium. Bila ditanya pada dokotr, d
oktor cadangkan ambil jenama Shaklee, kerana bagus untuk tulang.


Lalu Atul pun cadangkan kepada puan Nina untuk ambil OsteMatrix Shaklee.


Testimoni OsteMatrix: Tulang Pinggul Tumbuh Selepas 2 Minggu

21hb Februari 2020

Pada tarikh ini, Puan Nina confirm beli OsteMatrix untuk Emaknya.

8hb Mac 2020

Semalam Puan Nina call lagi. Suaranya ceria sedikit berbanding pertama kali call dahulu. Nak tahu kenapa? Katanya

"Emak dah Xray semalam & doktor bagitahu...
Tulang pinggul emak, sudah tumbuh lebih 50% dalam masa 2 minggu sahaja selepas amalkan OsteMatrix setiap malam. Jangkaan doktor, emak terpaksa gunakan wheelchair selama 3 bulan, berkurang ke 2 bulan sahaja sebelum memulakan fisioterapi"

Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... dengan izin Allah Allah yang Maha Menyembuhkan.


Kata puan Nina semalam, doktor sendiri tidak menjangka, pertumbuhan tulang bagi ibunya yang berumur 70 tahun secepat ini.


Selain dari itu, kata puan Nina lagi,
Ibunya bagitahu

"Badan emak rasa lebih selesa, kurang sakit-sakit membadan dan setiap pagi pasti akan membuang walaupun tidak sakit perut"

Testimoni OsteMatrix: Emak puan Nina


Alhamdulillah, seronok Atul rasanya dapat bantu mereka yang memerlukan pertolongan.


Bagaimana OsteMatrix dapat membantu pertumbuhan tulang dengan cepat?



OsteMatrix merupakan supplement terbaik untuk kesihatan tulang, kerana OsteMatrix mengandungi kecukupan nutrien pembina tulang yang diperlukan oleh tubuh.

Tahukah anda? Apabila umur meningkat, tubuh akan kehilangan tulang dengan lebih banyak berbanding tulang yang dibina. Jadi, adalah penting untuk bekalkan tulang dengan nutrien pembina-tulang yang lengkap dan berkualiti

Untuk pengetahuan anda. kenapa OsteMatrix shaklee dikatakan supplement terbaik untuk kesihatan tulang kerana, OsteMatrix bukan sekadar KALSIUM. Dalam OsteMatrix mengandungi kesemua di bawah ni:-

OsteMatrix mengandungi KALSIUM. Fungsinya membina blok-blok untuk tulang. Ia merupakan sumber semulajadi yang mudah diserap

Dalam OsteMatrix juga ada MAGNESIUM. Magnesium bertugas untuk membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang.

VITAMIN D juga terdapat dalam OsteMatrik. Tugasnya untuk meransang Penyerapan kalsium.

OsteMatrix juga mengandungi BORON, bertindak untuk membantu metabolisme tulang

Serta mengandungi MANGAN, TEMBAGA DAN ZINC. Tiga nutrient yang terkandung di dalam OsteMatrix berfungsi untuk mengaktifkan enzim yang membantu dalam kepadatan dan kekuatan tulang.

Testimoni OsteMatrix: Tulang Pinggul Tumbuh Selepas 2 Minggu

Jadi, inilah sebab kenapa OsteMatrix dapat membantu pertumbuhan tulang dengan cepat kerana OsteMatrix merupakan supplement kesihatan tulang yang terbaik kerana ia mengandungi nutrien-nutrien penting untuk membina ketumpatan tulang yang sihat dengan lebih sempurna.

Oleh itu, jika anda ada masalah tulang retak, tulang patah, serta mencegah daripada berlakunya Osteoporosis, supplement terbaik yang dicadangkan untuk anda amalkan adalah OsteMatrix Shaklee.

Wajib baca: Fakta tentang Osteporosis


Pesanan Ikhlas: Tindakbalas setiap individu adalah berbeza. Anda dinasihatikan untuk mendapatkan naihat dari Doktor bertauliah sepenuhnya sebelum menggunakan mana-mana produk Shaklee. Produk ini juga bukan bertujuaan untuk mendiagnos, mencegah, merawat dan mengubati, Ini adalah iklan produk supplement.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di http://atulhamid.wasap.my

------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

8 comments:

  1. Alhamdulillah.. Akak pun ada experience, mak mertua patah lengan. Consume Ostematrix. Lepas sebulan pakai simen, xray. doktor kata dah sambung semula dan biasanya tulang lambat nak sambung untuk orang mcm umur mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. OsteMatrix sangat membantu kan

      Delete
  2. Baca testimoni ni rasa nak guna Ostematrix.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan NA. Elok sangat² amalkan dari sekarang

      Delete
  3. Good testimoni Atul. i love ostematrix too

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. terbaek produk ni :)

    ReplyDelete
  5. Boleh recommend produk ni kepada datuk & nenek saya sebab mereka uzur ada masalah tulang x silap saya.

    ReplyDelete
  6. Kawan mama.retak tulng kaki mom Ni mmg elok

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)