Jom Mulakan Perniagaan dengan PG Mall. Laku Habis! | Bulan Syawal akan menjelma tidak lama lagi, banyak keperluan yang perlu dicari. Namun kini rakyat Malaysia perlu mematuhi perintah kawalan pergerakan (PKP) untuk menyekat penularan wabak COVID-19 yang melanda di negara ini.

Penguatkuasaan PKP ini telah menyebabkan pembelian dalam talian kini menjadi pilihan utama rakyat Malaysia untuk membeli belah. Jadi, inilah masanya anda sebagai peniaga mengambil peluang untuk memulakan bisnes dan menjual produk perniagaan anda di platform e-dagang seperti PG Mall

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

Pernah dengar tentang platform perniagaan PG Mall tak? Sebenarnya PG Mall merupakan platform membeli-belah tempatan secara dalam talian nombor satu di Malaysia (online shopping). Kalau nak tahu, Platform PG Mall ini telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. 

Untuk makluman semua, pelanggan PG Mall kini telah mencecah lebih 1,000,000 orang dan sudah pasti jumlah ini akan terus meningkat bukan sahaja di Malaysia bahkan hingga ke seluruh Asia Tenggara (SEA). Hebatkan? 

Kelebihan PG Mall Yang Perlu Anda Tahu

Menariknya PG Mall ini adalah PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang (e-commerce) yang mempunyai semua rakan e-dompet seperti Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain lagi. Bestkan? Jadi, dengan kelebihan yang terdapat di PG Mall ini telah memberi dorongan kepada para peniaga untuk menarik lebih banyak pelanggan membuat pembelian di PG Mall kerana telah memudahkan pelanggan melakukan proses pembayaran.

Selain tu, PG Mall juga mempunyai kumpulan pelanggan yang menyokong kuat dan mempromosikan para peniaga PG Mall ke semua rangkaian dan media sosial berdasarkan pengalaman mereka melakukan shopping online di PG Mall

Untuk pengetahuan semua, PG Mall memiliki Kumpulan Pengurusan Sistem Maklumat (MIS Team) dalaman yang kuat. MIS Team ini bertugas untuk membolehkan para peniaga melalukan pelbagai kempen dan integrasi kedai yang kreatif 

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

Pada tahun ini, PG Mall menyasarkan sekurang-kurangnya 10 ribu peniaga menyertai dan mengiklankan produk perniagaan mereka di platform perniagaan PG Mall. 

Ha, jadi inilah peluang keemasan buat para peniaga yang ingin memulakan bisnes dan mengembangkan bisnes sekaligus mempromosikan produk perniagaan anda. Lagipun, TIADA KOS PENDAFTARAN dikenakan untuk menjadi peniaga di PG Mall.

Selain itu, para peniaga turut disokong dengan kempen kreatif oleh rakan e-dompet dan pihak bank yang berlainan pada setiap bulan bagi meningkatkan trafik penjualan setiap kedai. 

Jom Mulakan Perniagaan Dengan PG Mall. Laku Habis!

PG Mall juga bersepadu dibawah SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, URStore, TresGo, Etailer Gateway, dan Red Dino. Sekiranya para peniaga hendak menggunakan perkhidmatan yang disediakan, PG Mall sangat mengalu-alukannya. Ini kerana PG Mall sudah bekerjasama dengan mereka.

PG Mall juga bekerjasama dengan semua perkhidmatan pengeposan yang sedia ada. Jadi ini akan memudahkan proses penghantaran para peniaga di PG Mall

Kepada semua peniaga, anda di alu-alukan untuk menggunakan perkhidmatan platform perniagaan PG Mall. Lagi cepat anda sertai, lagi cepatlah anda memulakn bisnes dan lagi cepatlah produk anda terjual. Bestkan. Pasti produk anda laku habis!

PG Mall juga berbesar hati menyambut masyarakat terutamanya kepada peniaga baru yang hendak memulakan perniagaan dan peniaga yang ingin berniaga secara "online". Penyertaan ini adalah salah satu usaha untuk mengubah dunia e-dagangan, dan juga bagi menggalakkan para pelanggan untuk membeli-belah secara atas talian di Malaysia. Semoga tersedianya platform yang hebat seperti PG Mall ini, akan merancakkan lagi perniagaan anda. 

Buat anda yang belum sertai dan ingin menjadi salah seorang peniaga atau penjual di PG Mall, klik link ini 👉 seller.pgmall.my sekarang juga. Oh ya, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bertindak segera untuk meningkatkan hasil jualan anda dan mulakan perniagaan anda dengan PG Mall. Pasti laku habis! 

Dapatkan pelbagai info berkaitan PG Mall di sini 👇
Website: www.pgmall.my
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: PGMALL.my