عرض المشاركات من أكتوبر, 2020

11 Tips Lulus Permohonan Google Adsense dengan mudah

11 Tips Lulus Permohonan Google Adsense dengan mudah | Mudah ke nak mohon iklan dari Google Adsense ni? Tanya seseorang pada Atul. Sebenarnya nak kata mudah tu tidak, nak kata susah pun tidak. Hehe Tapi bergantung pada kalayakan…

Cara memohon Google Adsense di blog

Cara memohon Google Adsense di blog | Atul nak tanya, seronok tak kalau kita boleh dapat pasif income tiba-tiba je? Mestilah seronokkan? Ada ke yang tak seronok nak dapat duit? Hurm..pelik tu kalau ada yang tak seronok nak dapat…

Punca obesiti dikalangan rakyat Malaysia

Punca obesiti dikalangan rakyat Malaysia  |  Obesiti merupakan sejenis keadaan yang agak rumit di mana terdapatnya pengumpulan lemak yang berlebihan pada tubuh dan menyebabkan seseorang itu mengalami berat badan yang berlebihan.…

5 Tips kurangkan lemak dalam badan dengan cepat dan berkesan

Tips kurangkan lemak dalam badan | "Badan banyak lemak lah. Tengok bahagian lengan, peha dan pinggul ni, besar! Belum kat perut ni lagi. Hurmm, stress betul dibuatnya. Macam mana nak kurangkan lemak-lemak dalam badan ni ye?…

Akhirnya Atul berjaya dapat bonus 4 angka

" Ya Allah, sama nilai dengan gaji aku kerja dulu " Detik hati kecil bila pertama kali tengok jumlah ni  Bila share ngan someone " almost 2k Atul " katanya Atul sendiri pun terkejut! " Aku seorang s…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج