Showing posts with label Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital. Show all posts
Showing posts with label Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital. Show all posts

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 secara PERCUMA

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 secara PERCUMA | Seriuslah RichWorks adakan program khas untuk orang ramai secara PERCUMA? Atau pihak RichWorks sebenarnya hanya nak pancing orang ramai supaya masuk program-program berbayar yang akan diadakan oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman? Macam tak masuk akal pula apabila pihak RichWorks anjurkan program khas secara percuma.

Itulah antara komen yang diterima apabila keluarnya berita tentang Datuk Wira hendak melaksanakan program mega bagi membantu rakyat Malaysia terutama usahawan ketika musim pandemik ini. Sedih pun ada dengan reaksi yang diterima itu, mungkin mereka tidak pernah mengikuti program-program berkenaan. Kalau ada yang mengikutinya pun, mungkin mereka tidak melakukan tindakan secara konsisten yang boleh membuahkan hasil seperti peserta lain yang telah berjaya.

Siapakah Datuk Wira Dr Azizan Osman?

Siapa tidak kenal Datuk Wira Dr Azizan Osman? Pasti ramai yang sudah mengenali beliau kan? Datuk Wira Dr Azizan Osman (DWDAO) adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 secara PERCUMA

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa. Sebelum tertubuhnya RichWorks, beliau mempunyai pengalaman meluas dalam marketing dan sales hingga mengetuai syarikatnya dengan client-client korporat besar, seperti TM-Streamyx, HSBC dan lain-lain.

Kini beliau amat dikenali sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks InternationalDWDAO dan RichWorks sudah mula melatih dan membimbing usahawan sejak 2008 lagi, iaitu telah berpengalaman selama 13 tahun dalam industri ini. Sejak 2008, DWDAO telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui RichWorks International, syarikat yang diterajui beliau sendiri. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau sentiasa bersemangat untuk melihat anak bangsa usahawan berjaya. Walaupun banyak orang skeptikal dan fikir negatif namun beliau tetap lakukan apa yang boleh dilakukan dan sumbangkan untuk kejayaan . Info lanjut DWDAO

Program PERCUMA RichWorks bantu lebih ramai orang bangkit


Betul ke RichWorks bantu orang ramai bangkit dengan Percuma ni?

Mula-mula free lepas termakan umpan dia sembelih la kau sambil loncat-loncat jerit ambil semangat katanya.  Waktu masuk dengar tu memang la percuma, selepas terkinja-kinja mereka cadangkan masuk program itu ini, bayaran nya bukan kecik² anak. Jerung pun boleh meninggal


Ops! Tolong jangan percaya komen negatif itu. Tolong JANGAN BERHENTI disini JIKA ANDA HENDAK MAJUKAN BISNES ANDA. JIKA ANDA HENDAK UBAH KEHIDUPAN ANDA! INGATLAH! ZON SELESA YANG ANDA NIKMATI SEKARANG, MAMPU MELENYAPKAN IMPIAN ANDA! Jadi, teruskan pembacaan demi mengubah masa depan anda.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 secara PERCUMA

Sebenarnya Datuk Wira Dr Azizan Osman telah pun mengadakan program-program secara percuma ini sejak PKP 1.0 lagi. Secara menyeluruhnya RichWorks telah membantu lebih 1 juta peserta dan usahawan sejak tahun 2008 melalui Program Live Event dan Virtual Online.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

Sebelum negara dilanda wabak pandemik Covid-19, RichWorks telah menerima lebih 700,000 orang usahawan yang mengikuti program RichWorks secara fizikal iaitu sejak tahun 2008 sehingga tahun 2019. Iaitu selama 11 tahun berpengalaman melaksanakan Program Live Event.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

Namun begitu, apabila negara dilanda wabak Covid-19 sehingga menyebabkan ramai yang telah kehilangan punca pendapatan. Malah para usahawan juga turut berdepan dengan pelbagai cabaran dan masalah. Ada usahawan yang perniagaannya terjejas sehingga ada yang terpaksa gulung tikar kerana tidak mampu bertahan dengan situasi ketika ini.

Jadi untuk meningkatkan ekonomi dalam keluarga, mereka perlu mencari peluang untuk menyara kehidupan. Sejak itulah RichWorks telah membantu lebih 800,000 usahawan dengan menganjurkan program virtual online secara percuma. Ramai diantara peserta yang hadir telah mendapat manfaat daripada program-program tersebut.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma


Statistik usahawan yang berdaftar dengan program RichWorks dari tahun 2020 sehingga Julai 2021

Tahun 2020 - 410,134 Usahawan
Sehingga Julai  2021 - 453,595 Usahawan
Jumlah Keseluruhan usahawan berdaftar - 863,729 Usahawan

Antara program-program percuma Datuk Wira Dr Azizan bersama RichWorks anjurkan

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma


Testimoni usahawan yang telah menyertai program RichWorks secara Virtual Online

Ada saja testimoni yang dikongsikan sendiri oleh para peserta yang tunjukkan perubahan dan peningkatan selepas ikuti program-program percuma ini. Ada yang dalam masa beberapa hari sudah ada perubahan, ada yang cuba buat sesuatu yang dipelajari dan saksikan peningkatan masa ini malah Berjaya upgrade diri hingga dapat membina bisnes dengan berjaya.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

Program Khas Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisens & Pemasaran Digital oleh Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks International Sdn Bhd Radz Mohd berkata, pihaknya cukup memahami keadaan ini malah ramai usahawan yang berhubung dengan RichWorks di media sosial bagi mendapatkan panduan, nasihat dan bantuan untuk menyelamatkan perniagaan mreka.

"RichWorks cukup memahami keadaan ini namun apa yang mengkagumkan meskipun banyak perniagaan ditutup ada juga yang bukan sahaja bertahan malah menyaksikan perkembangan luar biasa ketika pandemik ketika ini," katanya.

Malah kata Radz, sejak pandemik melanda, RichWorks menerusi Mentor Usahawan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah mengadakan pelbagai program bagi membantu usahawan terkesan secara percuma dan ia mendapat sambutan luar biasa bukan sahaja daripada usahawan sedia ada malah bakal usahawan, suri rumah dan bekas graduan yang ingin memulakan perniagaan.

Disebabkan permintaan dan sambutan luar biasa daripada masyarakat, RichWorks buat pertama kali tampil dengan program khas - Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital pada 27-29 Ogos ini. Program Bangkit kembali bersama RichWorks akan diadakan selama 3 hari menerusi aplikasi Zoom bersama pengasas Richworks International dan mentor usahawan, Datuk Dr Azizan Osman.

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 secara PERCUMA


Program Khas Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital untuk SIAPA?

Adakah program Khas Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 bersama RichWorks ini sesuai untuk saya?

Untuk makluman anda, Program Bangkit Bersama RichWorks ini sangat sesuai untuk anda jika;

  • Anda seorang usahawan
  • Anda ingin memulakan perniagaan
  • Anda bakal usahawan
  • Anda diantara individu yang merancang untuk berniaga
  • Anda seorang suri rumah
  • Anda yang kehilangan pekerjaan atau pendapatan
  • Anda yang hendak menambah pendapatan sampingan
  • Anda seorang pelajar

Pendek kata, Program Bangkit Bersama RichWorks ini sangat sesuai untuk semua golongan terutamanya individu yang hendak bangkit dan ubah keadaan hidup ketika ini.

Program khas ini juga untuk anda usahawan dan bakal usahawan yang nak jadi the NEXT DIGITALpreneur dengan bisnes ONLINE waktu pandemik. RichWorks akan terus komited untuk bimbing usahawan keluar dari kemelut keresahan ke arah menjana kewangan berganda dengan solusi bisnes dan pemasaran ONLINE!

Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital sudah semestinya

100% PERCUMA
100% DITAJA
100% KEBAJIKAN
 

Apa yang bakal dipelajari dalam sesi Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi BIsnes & Pemasaran Digital?


1. Memahami kenapa digital adalah lubuk emas peniaga dan usahawan era pandemik

2. Langkah dan persediaan lengkap peniaga sebelum beralih ke arah digital

3. Pelajari strategi digital yang boleh buat duit sekarang

4. Kenal pasti strategi digital paling sesuai untuk jenis dan tahap perniagaan anda

5. Mengenali platform digital yang paling sesuai untuk membantu kelangsungan bisnes sekarang

6. Case Study dari bisnes, peniaga dan usahawan yang berjaya ubah cara berniaga dari norma lama ke arah digital


Saya nak bimbing anda menjadi DIGITAL-PRENEUR untuk BANGKIT dan kuasai bisnes online dan pemasaran digital. - Datuk Wira Dr. Azizan Osman


Pada pendapat Atul, ini masanya untuk kita memulakan satu tindakan luar biasa mengikut arus masa. Terutamanya berubah ke bisnes online dan menggunakan transaksi digital. Mengapa?


1. Pelanggan

Pandemik merubah landskap pemasaran dan urusan jual beli. Pelanggan kini majoriti berada di rumah. Kalau dulu kita berada di kedai dan lakukan Marketing secara offline dan boleh lakukan networking di mana sahaja kita berada, soalnya, adakah kita dah berjaya transformasikan bisnes kita secara online untuk orang mudah capai, mudah memilih dan mula membeli?


2. Platform

Perasan atau tidak banyak kedai-kedai dan perusahaan terpaksa tutup sepanjang pandemik dan kini hampir dua tahun lamanya. Ia tempoh yang amat sukar untuk ramai usahawan terutama perusahaan kecil sederhana yang terkesan yang tidak boleh berniaga dan mata pencarian mereka terjejas teruk.
Tapi tahukah anda harini kita ada BANYAK platform yang boleh digunakan dan perubahan pada cara kita bisnes ketika pandemik sekarang adalah ‘normal’.


3. Pesaing

Usahawan hari ini bersaing dengan masa dan kepantasan selain pesaing. Orang mungkin boleh tiru bisnes kita tapi mereka mungkin tak boleh tiru servis dan cara kita berniaga. Itu pentingnya sentiasa upgrade ILMU dan menawan hati pelanggan dengan servis terbaik.

Jadi, tindakan yang dilakukan oleh richworks nak bantu orang ramai bangkit terutamanya dikalangan usahawan adalah sangat tepat. Atul sangat-sangat menggalakkan anda semua untuk sertai kempen bangkit anjuran Datuk Wira Dr Azizan Osman kerana pihak RichWorks bersemangat hendak membimbing usahawan yang KOMITED dibimbing dalam melengkapkan usahawan dan bakal usahawan ke arah THE NEXT DIGITALpreneur dalam Era Digital 4.0 di Malaysia.

Kali pertama dalam sejarah RichWorks! Jemputan Himpunan Usahawan pada 27 - 29 Ogos 2021 ini dalam Program 3-Hari Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0: Solusi Bisnes & Pemasaran Digital.

Jom rebut peluang untuk dapatkan slot 100% Percuma ini. Bagaimana untuk mendaftar?

RichWorks anjur Program Bangkit Bisnes Dari KRISIS 3.0 secara Percuma

Untuk mendaftar, sila layari:  www.richworks.com/bangkit 


Maklumat lanjut penganjur adalah seperti di bawah:
 

Richworks International Sdn Bhd
RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13,
Tadisma Business Park,
40100 Shah Alam, Selangor 

Tel: 1-300-88-2424


Email | Website | Telegram | Facebook


Continue Reading