Showing posts with label Daily Essential Set. Show all posts
Showing posts with label Daily Essential Set. Show all posts

Promosi Shaklee September 2019

Setiap bulan, Shaklee pasti menawarkan promosi hebat untuk penggunanya yang tersayang. Begitu juga dengan bulan ini. Promosi September 2019Shaklee menawarkan empat (4) promosi istimewa yang sangat menarik dan pasti akan membuatkan anda rasa sangat  bertuah kerana terlalu banyak penjimatan yang boleh anda dapat.


Promosi Shaklee September 2019


Berikut merupakan senarai promosi Shaklee bulan September 2019:

Promosi Shaklee September 2019: Nutriferon Granules (Imune Booster)

Di tawarkan dengan 2 pilihan menarik:


Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: Nutriferon Granules (Imune Booster)

a) Pembelian Twin Pack (2 kotak) Nutriferon Granules, melayakkan anda peroleh:
  • Diskaun 5% dari harga runcit RM380
    Anda hanya perlu bayar RM361 sahaja. (Penjimatan RM19)

Dengan pembelian ini, bermaksud anda cuma membelanjakan 1 kotak Nutriferon dengan harga RM 180.50 sahaja.


b) Pembelian 4 Twin Pack (8 kotak) Nutriferon Granules, melayakkan anda peroleh:
  • Diskaun 5% dari harga runcit  (RM1520 - 5% = RM1444), tetapi anda cuma perlu bayar RM1155.20. (Terus layak menikmati Harga Ahli)

Dengan pembelian tawaran ini, anda juga layak menerima:
  • PERCUMA 1 kotak Nutriferon  (Jimat RM190)
  • PERCUMA Keahlian  (Jimat RM65)
  • PERCUMA Pengeposan  (Jimat RM10)
  • Rebat Tunai berjumlah RM 88



Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Perfect Pair (Moisture Lock Day Cream + Moisturizer SPF 50)

Youth Perfect Pair merupakan gabungan dua pelembab Shaklee iaitu Moisture Lock Day Cream dan Moisturizer - SPF 50.
Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Perfect Pair
(Moisture Lock Day Cream + Moisturizer SPF 50)
Baca kenapa anda memerlukan YOUTH Perfect Pair ini

Moisture Lock Day Cream adalah produk penjagaan wajah terbaru Shaklee. Mulai dijual pada 1 September 2019


Promosi Shaklee September 2019
Moisture Lock Day Cream


Jadi, inilah masa untuk anda mendapatkan gabungan pelembab Youth Shaklee yang terbaik pada harga menjimatkan, iaitu

Harga Runcit Youth Perfect Pair : RM373.75
Jimat sebanyak RM80!

Kelebihan Produk Youth yang perlu anda tahu:100% berasaskan tumbuhan
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tiada pewangi
  • Tiada Paraben
  • Bebas 1,500 bahan bahaya
  • Diuji oleh Ophthalmologist (pakar mata)
  • Diuji oleh Dermatologist (pakar kulit)

Baca juga info tentang: YOUTH Age Defense Moisturizer - SPF 50


Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Mask (Youth Purifying Clay Mask + Youth Hydrating Gel Mask)

YOUTH Mask ini juga merupakan produk terbaru Shaklee kerana baru mula dijual pada Jun 2019 yang lalu.



Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Mask(Youth Purifying Clay Mask + Youth Hydrating Gel Mask)
Mask ini membantu menangani masalah kulit sambil menawarkan nutrien yang bermanfaat kepada kulit supaya kelihatan lebih muda jelita.

Didatangkan dengan 2 jenis Mask iaitu ;
  • Purifying Clay Mask (warna hitam)
  • Hydrating Gel Mask (warna gold)

Dengan setiap pembelian Youth Mask Set (mana-mana 2 mask) pada harga RM 297, anda juga akan dapat:

  • PERCUMA YOUTH Facial Brush
  • PERCUMA YOUTH Beg Organza
  • PERCUMA Kad cara penggunaan YOUTH Mask
Pilih mana-mana 2 mask yang anda inginkan



Promosi Shaklee September 2019: Shaklee Welcome Set

Shaklee Welcome Set merupakan 3 set promosi istimewa Khas untuk anda yang ingin menjadi  Ahli Baru Shaklee. 


Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: Shaklee Welcome Set

Sekiranya anda membeli salah satu set dalam Shaklee Welcome Set ini, anda layak dapat:
  • Diskaun 10% dari harga Ahli
  • Cash rebate (RM) sehingga 11%
  • Percuma membership bernilai RM65
  • Percuma penghantaran bernilai RM10
  • Percuma Paper Bag
  • Full UV (point)
  • Boleh redeem lagi 2 set dalam masa 60 hari

Anda boleh pilih sama ada mahu Shaklee Welcome Set
  • Twinpack Vivix
  • Youth Starter Set
  • Daily Essential Set

Nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee Welcome Set? Baca: PromosiShaklee Welcome Set 2019



Promosi Shaklee September 2019

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Promosi Shaklee Welcome Set



Shaklee Welcome Set merupakan 3 set promosi istimewa Khas untuk anda yang ingin menjadi Ahli Baru Shaklee

Promosi Shaklee Welcome Set
Shaklee Welcome Set

Sekiranya anda membeli salah satu set dalam Shaklee Welcome Set ini, anda layak dapat:
  • Diskaun 10% dari harga Ahli
  • Cash rebate (RM) sehingga 11%
  • Percuma membership bernilai RM65
  • Percuma penghantaran bernilai RM10
  • Percuma Paper Bag
  • Full UV (point)
  • Boleh redeem lagi 2 set dalam masa 60 hari

Anda boleh pilih sama ada mahu Shaklee Welcome Set
  • Twinpack Vivix
  • Youth Starter Set
  • Daily Essential Set

Berikut merupakan penerangan setiap set yang ada dalam Shaklee Welcome Set

Promosi Shaklee Welcome Set: Vivix

Promosi Shaklee Welcome Set: Vivix

Dalam promosi ini Shaklee tawarkan 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!


Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:

1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM76)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM266)
3. Bonus Tunai RM 34
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6.  PERCUMA Vivix Paper Bag yang ekslusif


Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 451.
Jimat sangat kan!


Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

Vivix ini sesuai sangat untuk anda yang berumur 18 tahun dan ke atas, pasangan anda, ibu bapa, datuk & nenek anda serta mereka:
  • Yang  pentingkan kesihatan
  • Yang ada masalah kulit 
  • Yang nak kuruskan badan
  • Yang ada darah tinggi
  • Yang ada gout
  • Yang ada kencing manis
  • Yang ada masalah lutut
  • Yang cepat letih lesu
  • Yang aktif bergerak
  • Yang ada penyakit kronik (sebagai satu ikhtiar) ❤️

Baca: Info tentang Vivix


Promosi Shaklee Welcome Set: YOUTH Stater Set

Sekiranya anda baru hendak mencuba YOUTH Skincare, inilah masanya. 

Promosi Shaklee Welcome Set: YOUTH Stater Set

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 sahaja.


Ada 4 items di dalam set ini:

1.  YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
2.  YOUTH Perfecting Skin Toner
3.  Age Defense Moisturizer SPF 50
4.  Advanced Renewal Night Cream (Light)


Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM68)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM238)
3. Bonus Tunai RM 29
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya adalah RM 410.



Promosi Shaklee Welcome Set: Daily Essential Set

Kepada siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Atul cadangkan anda dapatkan promosi ini. Dalam set ni, terdapat 6 Produk Shaklee Best Seller dengan harga yang sangat berbaloi!



Promosi Shaklee Welcome Set
Promosi Shaklee Welcome Set: Daily Essential Set

Anda boleh mencubanya sendiri terlebih dahulu dan bila sudah rasa keberkesanannya. 


Boleh la mula kongsikan dengan ahli keluarga dan kawan-kawan juga.

Set ini sesuai untuk mereka seperti:
  • Ada masalah kulit
  • Yang mementingkan kesihatan
  • Pasangan yang berikhtiar untuk hamil
  • Ibu hamil 
  • Ibu berpantang (bonus boleh jaga badan dan kesihatan ibu anak)
  • Untuk seisi keluarga

6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set & kelebihan setiap set adalah :
  • Vitamin C - Meningkatkan sistem imun badan, kurang demam selsema, mencantikkan kulit
  • Energizing Soy ProteinMemberi tenaga, mengenyangkan, kawal paras gula dalam darah, bagus untuk membaiki kulit jerawat dan parut, rendah lemak & tiada kolesterol serta sesuai untuk berpuasa
  • VivixSuplemen yang mampu menembusi hingga ke peringkat DNA sel dalam badan, baik untuk kesihatan menyeluruh, awet muda dan cergas bertenaga
  • Vitalea Iron Plus - Multivitamin lengkap dengan zat besi, bagus untuk masalah anemia, memberi tenaga, pelengkap nutrisi
  • Omega GuardSuplemen Omega 3, bagus untuk fungsi otak, menjaga kesihatan jantung, membakar lemak dan kolesterol
  • B-Complex - Lengkap dengan asid folik (bagus untuk bakal ibu & ibu hamil), menukar makanan kepada tenaga, meredakan pening dan anti-stress vitamin

Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:

1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM81)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM204)
3. Bonus Tunai RM 36
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 397

Berminat dengan promosi ini? Anda boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik pada gambar dibawah

Promosi Shaklee Welcome Set

Tidak berminat dengan mana-mana set di atas? Baca: 2 Cara Jadi Ahli Shaklee.


Continue Reading

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Hai, Assalamualaikum. Jom tengok apa promosi Shaklee untuk bulan April 2019 ini. Untuk bulan April ini Shaklee tawarkan 4 promosi

1. YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Promo ini untuk anda yang sudah menjadi ahli, sudah 'expired' keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.

Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!

Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:
1.            Ringan, tak perlu bawa the whole set
2.            Cantik dan unik
3.            Mudah dibawa ke mana-mana
4.            Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras
5.            Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
6.            Didatangkan bersama beg lutsinar juga
7.            Tidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau

Jadi, kena cepat-cepat rebut peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada'. Takut lama-lama nanti habis.

Berita baik untuk anda yang belum lagi menjadi ahli Shaklee atau yang keahliannya sudah expired, apabila anda membeli set ini, automatik anda akan dapat FREE Membership Shaklee bernilai RM65, bermakna anda cuma perlu bayar set ini pada harga ahli iaitu RM 1,340. Sebagai ahli, ada kelebihan lain lagi iaitu dapat cashback RM 101!

Dan juga anda dapat lakukan penjimatan sehingga RM796 jika membeli Full Set Youth ketika promosi ini sedang berlangsung.


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019
Seterusnya, Shaklee menawarkan Promosi Welcome Set untuk anda yang belum menjadi ahli Shaklee mahupun yang sudah expired keahlian.

Untuk Welcome Set ini, Shaklee menawarkan 3 set iaitu:

1. Youth Welcome Set
2. Vivix Welcome Set
3. Daily Essential Welcome Set

2. PROMOSI YOUTH WELCOME SET


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Sekiranya anda baru hendak mencuba YOUTH Skincare, inilah masanya. 

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 sahaja.

Ada 4 items di dalam set ini:

1.  YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
2.  YOUTH Perfecting Skin Toner
3.  Age Defense Moisturizer SPF 50
4.  Advanced Renewal Night Cream (Light)

Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM68)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM238)
3. Bonus Tunai RM 29
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya adalah RM 410.


Baca: Koleksi Testimoni YOUTH Skincare dari Pemenang Pertandingan YOUTH Stars
3. PROMOSI VIVIX WELCOME SET

Ada yang sedih sebab terlepas Promosi Vivix pada bulan Februari hari tu. Jangan kecewa sebab Shaklee tawarkan Promosi Vivix Welcome Set untuk bulan ini. Yeay! Bulan ni ada Promo VIVIX yang best!

Dalam promosi ini Shaklee tawarkan 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!

Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM76)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM266)
3. Bonus Tunai RM 34
4.  PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6.  PERCUMA Vivix Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 451.

Jimat sangat kan!

Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

Vivix ini sesuai sangat untuk diri sendiri, pasangan, ibu bapa, datuk nenek kerana ia sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️


4. PROMOSI DAILY ESSENTIAL WELCOME SET


Kepada siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Atul cadangkan anda dapatkan promosi ini. Dalam set ni, terdapat 6 Produk Best Seller dengan harga yang sangat berbaloi!

Anda boleh mencubanya sendiri terlebih dahulu dan bila sudah rasa keberkesanannya. 
Boleh la mula kongsikan dengan ahli keluarga dan kawan-kawan juga.

6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set ini :-
❤ ESP
❤ Vitamin C
❤ Omega
❤ VitaLea Multivitamin
❤ B Complex Folic Acid
❤ VIVIX

Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM81)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM204)
3. Bonus Tunai RM 36
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 397

Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik pada gambar dibawah

http://atulhamid.wasap.my

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading