Showing posts with label Krim Mata. Show all posts
Showing posts with label Krim Mata. Show all posts

Testimoni Youth Eye Cream: Eye Bag Semakin Berkurangan


"Suka guna eye treatment tu. Sapu guna besi tu rasa sejuk aje" - Puan Tengku Sofia

Jom tengok apa kata Puan Tengku Sofia selepas menggunakan Youth Restoring Eye Treatment daripada Shaklee ini. Atul pasti anda juga akan rasa teruja dan ingin menggunakannya. 


Testimoni Youth Eye Cream: Eye Bag Semakin Berkurangan


"Salam, Kak Pia dah seminggu guna Youth Eye Treatment. 

Rasa macam ada banyak beza.

Warna hitam keliling mata masih ada tapi bahagian bawah mata yang dah bertahun menebal dah kurang

Testimoni Youth Eye Cream: Eye Bag Semakin Berkurangan


Suka guna eye treatment tu. Sapu guna besi tu rasa sejuk aje"

Testimoni Youth Eye Cream - Puan Tengku Sofia

Tercari-cari krim untuk mata? Keliru dengan Pelbagai jenis krim mata di pasaran. Ketahui kenapa anda perlu pilih Youth Restoring Eye Treatment Shaklee?

Testimoni Youth Eye Cream: Eye Bag Semakin Berkurangan


Baca: Info Lengkap tentang Youth Restoring Eye Treatment

Untuk sebarang pertanyaan mengenai atau pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment, boleh whatsapp atul di 0195733761 atau klik gambar dibawah ini.


www.wasap.my/60195733761/youthEyeCream
Klik Untuk Whatsapp
----------------------------------------
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda


"Hanya 10 hari hasilnya sangat puas hati" -Puan Eina. 

Jom ikuti kisah Puan Eina ini. Atul pasti anda juga akan rasa teruja dan ingin menggunakannya.


"Korang ada masalah eyebag dan mata panda tak? Kalau ada, kita geng. Hehe 🤓

Eina memang ada masalah eyebag dan mata panda yang agak teruk sejak dulu lagi. Ia akan nampak lebih jelas, especially kalau tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Eina pun selalu juga tidur lewat malam. So memang agak susahlah nak hilang 😬

Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda

Pernah pakai macam-macam eye cream sebelum ni, tapi progressnya sangatlah slow, even dah pakai lama dan konsisten pun tak ada perubahan.

So, bila Youth Skincare dari Shaklee keluarkan eye treatment ni, Eina agak excited nak cuba. Bertambah excited selepas lihat hasil dari pengguna-pengguna lain yang sangat mengagumkan tu. 😊

Ok, ini dia testimoni Eina sendiri selepas 10 hari menggunakan Youth Eye Treatment. Eina memang konsisten guna setiap hari iaitu waktu pagi dan juga malam sebelum tidur.

Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda

Hasilnya, eyebag dan mata panda dah kurang. Bertambah best lagi, bila garis-garis halus di sekitar mata pun nampak kurang.

Sekarang ni, even tidur lewat sekalipun, tak ada lah nampak eyebag tu teruk sangat. Sangat puas hati ok 😍

So, kalau korang tak jumpa lagi eye cream yang berkesan, silalah cuba Youth Restoring Eye Treatment ni. InsyaAllah dalam masa 7 hari dah boleh nampak dah kesannya" 😉  

Sumber: Facebook Puan Eina

Keliru dengan Pelbagai jenis krim mata di pasaran. Ketahui kenapa anda perlu pilih Youth Restoring Eye Treatment Shaklee?

Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda
Sebab mengapa perlu pilih eye cream Shaklee


Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda
Fungsi Eye Cream Shaklee perlu anda ketahui




Untuk sebarang pertanyaan mengenai atau pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment, boleh whatsapp atul di 0195733761 atau klik gambar dibawah ini.


Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda


---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Bangun setiap pagi dengan mata yang cerah, tiada kedutan dan kelihatan lebih muda adalah impian setiap insan. Namun, yang nyatanya adalah mata kelihatan lebam dan sembap, sering keletihan, dan garis halus jelas kelihatan di sekitar mata. Itulah antara masalah yang sering terjadi disekitar mata.

Jangan risau, Youth Restoring Eye Treatment ada. Youth Restoring Eye Treatment adalah produk pelbagai fungsi yang memberikan banyak manfaat dan merupakan penyelesaian untuk masalah mata yang sering dialami.


YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan


Tahukah anda, untuk kawasan sekitar mata, kita tidak boleh menggunakan krim yang sama dengan apa yang kita guna pada kawasan wajah yang lain kerana kawasan sekitar mata adalah lebih nipis.

Selain kulit wajah, kawasan sekitar mata juga menjadi tumpuan utama untuk dilihat apabila seseorang memandang wajah kita. Di situ jugalah akan terpamernya tanda penuaan kita. Jadi, penampilan mata amatlah penting kerana disitu juga akan terserlah tahap kesihatan keseluruhan kita.

Oleh itu, kita boleh ikhtiar menjaga kawasan sekitar mata kita dengan menggunakan krim mata ini supaya mata kita kelihatan kekal segar dan lebih cantik!

YOUTH Restoring Eye Treatment Terbukti Berkesan

YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Penggunaan YOUTH Restoring Eye Treatment selama 28 hari, 2 kali sehari, telah membuktikan secara klinikal mampu:
  • Mengurangkan garis halus sekitar mata (fine lines)
  • Kedutan di kawasan sekeliling mata (wrinkles)
  • Garis pada tepi mata (crows feet)


seawal 7 hari dengan adanya Peptide Blend yang unik iaitu gabungan asid amino di dalam YOUTH Restoring Eye Treatment ini.

Selain itu, YOUTH Restoring Eye Treatment juga mampu:
  • Mengurangkan mata sembap
  • Mengurangkan lingkaran hitam mata
  • Menghaluskan kontur mata (mata akan nampak lebih segar dan tidak letih)
  • Menghilangkan kedutan mata
  • Memberikan keanjalan
  • Melembapkan sekitar mata (Menghidrat)


Cooling Tip unik pada YOUTH Restoring Eye Treatment mampu
  • Menyegarkan dan
  • Memberi tenaga 
pada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut micro circulation. Kita akan rasa sejuk dan selesa selepas pemakaiannya. Ia juga untuk memastikan krim mata diserap sepenuhnya ke dalam kulit.


Keistimewaan Shaklee YOUTH Restoring Eye Treatment

YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan
  • 100% Vegan
  • Tanpa Paraben
  • Diuji secara dermatologi
  • Diuji oleh Pakar Mata (Ophtalmologist) - tidak berbahaya kepada mata
  • Tiada gluten
  • Tiada kekejaman berlaku semasa menghasilkan produk ini
  • Tidak menyumbatkan liang pori (non-comedogenic)
  • Formulasi tanpa 1,500 bahan merbahaya
  • Kesan seawal 7 hari
  • 100% wanita terbukti secara klinikal memiliki kulit kelihatan lebih muda


Fungsi YOUTH Restoring Eye Treatment

YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Mengembalikan
  • Peptide Blend unik mengembalikan sistem isyarat kulit dan menyokong penghasilan kolagen
  • Melembapkan dengan mengekalkan air pada kulit
  • Menyerap sehingga 1000x beratnya didalam air untuk melembapkan dan mata kekal segar.


Mengurangkan penampilan
  • Kedutan
  • Garis halus
  • Sembap mata
  • Lingkaran hitam
  • Kedutan di sisi luar lipatan mata 


Menyegarkan
Cooling tip merangsang peredaran mikro untuk:
  • Mengekalkan mata yang segar
  • Mengurangkan kemerahan di bawah mata
  • Mengurangkan mata yang sembap.



Ramuan Utama Dalam YOUTH Restoring Eye Treatment


YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

1. Peptide Blend
2. Lotus Japonicus
3. Schisandra Chinensis
4. Licorice Extract
5. Hyaluronic Acid
6. Muscadine Grape Polifenol 



Bahan
Manfaat
Aksi
Peptide Blend
Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan, kelopak mata kendur, menegangkan dan menghilangkan kedutan kulit
Membantu menyokong penghasilan kolagen dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit
Lotus Japonicus + Schisandra Chinensis fruit extract
Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan, kelopak mata kendur, menegangkan dan menghilangkan kedutan kulit
Bantu menyokong penghasilan kolagen, elastin, dan fibrilin supaya dapat beri lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur
Licorice Extract
Mengurangkan penampilan lingkaran hitam
Bantu mencerahkan kulit di bawah mata untuk kurangkan lingkaran hitam
Cooling Tip
Mengurang penampilan sembap
Bantu meningkatkan peredaran mikro untuk kurangkan kemerahan dan sembap mata
Hyaluronic Acid
Melembap dan melindungi
Menghidrat dengan mengekalkan air pada kulit. Menyerap hingga 1,000 kali beratnya di dalam air untuk melembapkan
Vital Repair + Polifenol dari Muscadine Grape
Melembap dan melindungi
membantu mengurangkan kesan radikal bebas dengan melindungi sel DNA, melindungi kerosakan kolagen, dan elastin


Kelebihan YOUTH Restoring Eye Treatment

Di luar sana, memang banyak pilihan krim mata. Apa yang menariknya YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee ini adalah:


YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Selain itu, Menariknya YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee adalah:


1. Cooling Tip yang sejuk
2. Krim yang ringan dan tidak melekit
3. Boleh digunakan di siang hari, bukan pada waktu malam sahaja
4. Kesan dapat dilihat selepas 28 hari pemakaian


Cara Penggunaan Youth Restoring Eye Treatment




Digunakan sebagai langkah ketiga selepas YOUTH Perfecting Skin Toner dan sebelum produk rawatan lain. Sesuai digunakan pada waktu 
1. Pagi
2. Malam

2 cara kegunaan:

Dengan Cooling Tip



YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip. Guna cooling tip untuk merata dan mengurut produk pada kawasan mata.

Dengan Jari dan Cooling Tips


YOUTH Restoring Eye Treatment: Fungsi, Ramuan dan Kelebihan

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip. Gunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata yang hendak dirawat dan guna cooling tip untuk merata dan mengurut produk pada kawasan mata.

Dimana perlu digunakan?
Sapukan produk diatas kelopak mata dan kawasan tulang kering dan dibawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata - merawat garis ekpresi kedutan disisi luar lipatan mata.

Harga Youth Restoring Eye Treatment

Harga Produk :  RM 242.75 (Beli Sekarang)
Kod Produk : 14111

Untuk penggunaan selama 60 hari.

Ingin dapatkan produk ini dengan harga yang lebih menjimatkan? Baca cara menjadi ahli di sini

Baca juga: Info lengkap tentang Set Penjagaan Kulit Youth

Untuk sebarang pertanyaan mengenai atau pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment, boleh whatsapp atul di 0195733761 atau klik gambar dibawah ini.



---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761


Continue Reading