PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Hai, Assalamualaikum. Jom tengok apa promosi Shaklee untuk bulan April 2019 ini. Untuk bulan April ini Shaklee tawarkan 4 promosi

1. YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Promo ini untuk anda yang sudah menjadi ahli, sudah 'expired' keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.

Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!

Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:
1.            Ringan, tak perlu bawa the whole set
2.            Cantik dan unik
3.            Mudah dibawa ke mana-mana
4.            Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras
5.            Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
6.            Didatangkan bersama beg lutsinar juga
7.            Tidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau

Jadi, kena cepat-cepat rebut peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada'. Takut lama-lama nanti habis.

Berita baik untuk anda yang belum lagi menjadi ahli Shaklee atau yang keahliannya sudah expired, apabila anda membeli set ini, automatik anda akan dapat FREE Membership Shaklee bernilai RM65, bermakna anda cuma perlu bayar set ini pada harga ahli iaitu RM 1,340. Sebagai ahli, ada kelebihan lain lagi iaitu dapat cashback RM 101!

Dan juga anda dapat lakukan penjimatan sehingga RM796 jika membeli Full Set Youth ketika promosi ini sedang berlangsung.


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019
Seterusnya, Shaklee menawarkan Promosi Welcome Set untuk anda yang belum menjadi ahli Shaklee mahupun yang sudah expired keahlian.

Untuk Welcome Set ini, Shaklee menawarkan 3 set iaitu:

1. Youth Welcome Set
2. Vivix Welcome Set
3. Daily Essential Welcome Set

2. PROMOSI YOUTH WELCOME SET


PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Sekiranya anda baru hendak mencuba YOUTH Skincare, inilah masanya. 

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 sahaja.

Ada 4 items di dalam set ini:

1.  YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
2.  YOUTH Perfecting Skin Toner
3.  Age Defense Moisturizer SPF 50
4.  Advanced Renewal Night Cream (Light)

Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM68)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM238)
3. Bonus Tunai RM 29
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya adalah RM 410.


Baca: Koleksi Testimoni YOUTH Skincare dari Pemenang Pertandingan YOUTH Stars
3. PROMOSI VIVIX WELCOME SET

Ada yang sedih sebab terlepas Promosi Vivix pada bulan Februari hari tu. Jangan kecewa sebab Shaklee tawarkan Promosi Vivix Welcome Set untuk bulan ini. Yeay! Bulan ni ada Promo VIVIX yang best!

Dalam promosi ini Shaklee tawarkan 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!

Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM76)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM266)
3. Bonus Tunai RM 34
4.  PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6.  PERCUMA Vivix Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 451.

Jimat sangat kan!

Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

Vivix ini sesuai sangat untuk diri sendiri, pasangan, ibu bapa, datuk nenek kerana ia sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️


4. PROMOSI DAILY ESSENTIAL WELCOME SET


Kepada siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Atul cadangkan anda dapatkan promosi ini. Dalam set ni, terdapat 6 Produk Best Seller dengan harga yang sangat berbaloi!

Anda boleh mencubanya sendiri terlebih dahulu dan bila sudah rasa keberkesanannya. 
Boleh la mula kongsikan dengan ahli keluarga dan kawan-kawan juga.

6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set ini :-
❤ ESP
❤ Vitamin C
❤ Omega
❤ VitaLea Multivitamin
❤ B Complex Folic Acid
❤ VIVIX

Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM81)
2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM204)
3. Bonus Tunai RM 36
4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 397

Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik pada gambar dibawah

http://atulhamid.wasap.my

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR



TESTIMONI YOUTH SKINCARE PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR

Pada tahun 2018, Shaklee anjurkan satu pertandingan untuk para pengguna Youth Skincare. Pertandingan bermula bulan April dan pada bulan September keputusan di umumkan. Dari penyertaan tersebut, Shaklee telah memilih 6 orang pemenang. Di bawah ialah para pemenang YOUTH Stars. Tahniah kami ucapkan!


TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR

Nama Peserta: Nor Fazura Murad

Sebelum YOUTH:
  •  Liang pori besar
  • Jerawat
  • Kulit berminyak dan kusam

Selepas YOUTH:
  • Liang pori semakin kecil
  • Jerawat berkurangan
  • Kulit kurang berminyak
TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR


Nama Peserta: Siti Norlida Ismail

Sebelum YOUTH:
  • Liang pori besar
  • Banyak whitehead dan blackhead
  • Jerawat

Selepas YOUTH:
  •  Liang pori mengecil
  •  Whitehead dan blackhead berkurangan
  • Jerawat berkurangan
TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR

Nama Peserta: Elly Fhriscka Matin

Sebelum YOUTH:
  • Kulit kering
  • Kulit kemerah-merahan
  • Warna kulit tidak sekata

Selepas YOUTH:
  •  Kulit lembut dan lembap
  • Kulit semakin cerah
  • Warna kulit lebih sekata
TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR


Nama Peserta: Nur Amalina Izzati Ismail

Sebelum YOUTH:
  • Jerawat
  • Kulit kemerah-merahan

Selepas YOUTH:
  • Jerawat berkurangan
  • Kulit semakin cantik
  • Kulit kemerahan berkurangan
TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR

Nama Peserta: Nurul Amelza Kamel

Sebelum YOUTH:
  • Jerawat pada dagu
  • Parut hitam
  • Kulit kasar, kering, dan kusam

Selepas YOUTH:
  • Jerawat berkurangan
  • Parut berkurangan
  • Kulit semakin lembut dan lembap
TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR


Nama Peserta: Zarith Sofia Ibrahim

Sebelum YOUTH:
  • Kulit berminyak dan kasar
  • Sunburn
  • Jerawat

Selepas YOUTH:
  • Kulit semakin lembut dan kurang berminyak
  • Kesan sunbur hilang
  • Kulit semakin lembut
Terujakan tengok koleksi testimoni di atas ini, dengan setiap perubahan positif yang di alami mereka, kulit jadi semakin sihat dan cantik. Dengan ini terbukti bahawa Youth Skincare Shaklee membantu menyihatkan kulit, mencantikkan kulit, dan membuatkan anda kelihatan semakin muda dari usia seperti nama skincare itu sendiri "YOUTH"

Baca juga:

7 Sebab Memilih YOUTH Skincare Shaklee
Apa itu YOUTH Complex dan fungsi setiap bahan di dalamYOUTH
Penerangan Setiap Produk di Dalam YOUTH Skincare
Koleksi testimoni YOUTH Skincare


Berminat dengan YOUTH? Klik gambar di bawah untuk menghubungi kami:

TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PEMENANG PERTANDINGAN YOUTH STAR

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

COLLAGEN POWDER

Untuk dapatkan kulit yang lebih sihat dan awet muda, Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen yang perlu anda amalkan. Kolagen Shaklee mengandungi 4000 mg proprietary RSS ( Red Snapper Scale / Sisik Ikan Merah) Collagen, iaitu sejenis kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. 

Kolagen Shaklee adalah mempunyai berat molekular yang sangat rendah, iaitu sekitar 1,000 Dalton dan amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan sangat berkesan.

Ramuan utama Shaklee Collagen Plus termasuk Kolagen dari sisik Ikan Merah, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luar.

Baca juga: Fungsi Ramuan Utama Collagen Powder

Manfaat Utama Collagen Shaklee


COLLAGEN POWDER

  • Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen dan kadar kolagen dalam tubuh juga berkurangan sehingga mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya 1 faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakan kolagen juga boleh disebabkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dan banyak lagi. Justeru itu, Shaklee Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisi semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedutan
  • Tampak Lebih Muda
    • Kolagen bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula
    • Kuku akan menjadi lebih kuat, binitk putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat
    • Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat  dan ini akan membantu mengurangkan parut
    • Membantu menghilangkan tanda penuaan
    • Mengecilkan liang pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
    • Kulit lebih cerah dan licin

  • Rasa Lebih Muda
    • Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh
    • Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran disendi-sendi
    • Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal
    • Memastikan otak sentiasa sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak mendapat manfaat kolagen agar minda tetap berkeadaan baik apabila usia semakin meningkat
    • Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Perbezaan Shaklee Collagen Plus Powder


COLLAGEN POWDER

1 kotak: RM289 (Beli Sekarang)
15 sachet 
Seranan pengambilan:
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 sachet serbuk 5g sekali sehari bersama makanan dengan mencampurkan ke dalam makanan atau minuman kegemaran anda.

MAL18106012NCR

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee

Baca juga: Ciri-ciri memilih kolagen terbaik

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik gambar dibawah ini 


---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

CINCH SHAKE MIX


CINCH SHAKE MIX

Terokai dunia baharu dengan bentuk tubuh yang ideal. Ia bukan mengenai kecantikan kerana anda sememangnya cantik. Ia mengenai kesihatan dan menjadi lebih sihat. Shaklee membantu anda mengurus berat badan secara sihat.


Makan dengan bijak, Shake dengan sihat, lengkap dan pantas.

Cinch Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengahari?”. Tahukah anda, di antara sepuluh azam yang sering dibuat adalah untuk mengurangkan berat dan mengekalkan berat tersebut. Jika anda ingin menurunkan berat anda dengan berkesan, inilah caranya.

Cinch Shake Mix merupakan minuman yang sungguh lazat, sangat enak, pantas dan berkhasiat untuk membantu anda sentiasa berasa kenyang dan kepuasan semasa mengurangkan berat badan. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut.

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
• Bebas Laktos
• Rendah glisemik
• Soya Bukan-GMO 

Cinch Shakes Mix minuman yang enak dan merupakan hidangan yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa kepuasan semasa menurunkan berat badan. 

Faedah utama
  • Memberi faedah seperti mengambil makanan tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
  • Dengan Cinch Pro. Campuran eksklusif protein dipertingkatkan dengan leucine – asid amino
  • Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
  • Diperkaya dengan Leucine™ bagi memelihara dan mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
  • Mengandungi 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang
  • Tinggi kandungan serat, 6 gram serat setiap hidangan
  • Indek glisemik, 22; sesuai untuk penghidap kencing manis
  • Indeks glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula normal dalam darah dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih nilai harian kepada 21 jenis vitamin dan mineral penting
  • Penggunaan soya bebas GMO iaitu soya yang tidak diubahsuai genetiknya
  • Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan


Tahukan Anda? 
Leusina membantu mengekalkan otot untuk mencapai berat badan sihat.

Keistimewaan Shaklee
CINCH SHAKE MIX
  • Kaya dengan protein dan kalsium.
  • Mengandungi serat yang tinggi, iaitu 6 gram setiap sajian.
  • Makanan tanpa kolesterol.

Perbezaan Shaklee

Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapat 24 gram protein. 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut. (dicadangkan diambil bersama 1 sudu Shaklee Energizing Soy Protein). Ini penting kerana protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah menaikkan kadar metabolism dan juga membakar kalori. Makanan kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga kepada Laucine. Launcine adalah nutrisi pentinf didalam Cinch untuk keperluan tubuh kita

Fakta Nutrisi
CINCH SHAKE MIX
Saiz Hidangan: 2 Skup (48 g)

Hidangan Setiap Bekas : 15


Cinch® Shake Mix 

1 tong RM 181.25 (Beli Sekarang)
Kod Produk: 11010 - Vanilla (720 gram / 15 hidangan)

Kod Produk: 11011- Chocolate (765 gram / 15 hidangan)

Kod Produk: 11012 - Cafe Latte (750 gram / 15 hidangan)

Saranan penggunaan:
Campur 2 skup serbuk ini ke dalam 1 cawan susu tanpa lemak dan campur sebati.


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Cinch Shake Mix, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

MEAL SHAKES



MEAL SHAKES

MEAL SHAKES merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga
  • Sarapan segera berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolesterol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.


KEISTIMEWAAN SHAKLEE

MEAL SHAKES

Sumber yang baik bagi serat dan protein. Protein membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Ia adalah penting untuk pertumbuhan dan perkembangan, membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.

Kaya dengan kalsium dan zink. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Zink memainkan peranan yang penting dalam pertumbuhan.


FAKTA NUTRISI

MEAL SHAKES

Saiz Hidangan: 34g (1/4 cawan)
Hidangan Setiap Bekas : 16

Dengan Meal Shakes kita mampu serlahkan potensi si manja. Apapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh si manja anda untuk membesar dengan sihat.



Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja.

1 tong Meal Shakes RM120 (Beli sekarang)

Saranan pengambilan:
Untuk minuman yang berkrim, rendah lemak dan berkhasiat, campurkan 1⁄4 cawan (34 g) serbuk dengan 1 cawan (237 ml) air sejuk atau susu rendah lemak. Untuk minuman yang lebih pekat dan berbuih, campur 1⁄3 cawan (45 g) serbuk dengan 1 cawan (237 ml) susu penuh dan beberapa ketul kiub ais di dalam pengisar

** Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Baca juga:
Testimoni Meal Shakes



Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Untuk keterangan lanjut tentang produk Meal Shakes, boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik gambar dibawah

MEAL SHAKES


---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading