Cara pendekkan link guna bitly

Cara pendekkan link guna bitly | Serabutlah link panjang-panjang ni, macam mana nak ingat kalau dah panjang sangatkan? Jadi, hari ini Atul nak share cara pendekkan link guna bitly.com . Macam link Atul kat bawah ni https://bit.l…

Cara pasang domain di blogspot dengan mudah

Cara pasang domain di blogspot dengan mudah |  Sejak kebelakangan ni, ramai pula kawan-kawan Atul bertanyakan cara pasang domain di blog. Mereka ingin menukarkan alamat blog mereka dari blogspot ke dot.com. Sebelum Atul kongsika…

6 cara protein bantu kurus

6 cara protein bantu kurus | "Badan kurus dah, tapi masih ada yang menggeleber, jatuh 😓 bentuk badan tak cantik. Aduh nak buat macam mana ni?" Mesti ramai yang ada masalah macam ni kan? Sebenarnya, untuk kelihatan kur…

Cara semak Wang Tak Dituntut (WTD) melalui online

Cara semak Wang Tak Dituntut (WTD) melalui online | Hai semua, salam Ramadhan ke 19. Ini bermakna, tak lama lagi bulan Syawal bakal menjelma.  Nak duit raya tak? Ha, kalau nak, jom semak sama ada anda masih ada atau tidak wang y…

Load More
That is All