Cara buat bloglist di blogspot

Cara buat bloglist di blogspot | Bloglist adalah senarai link-link blog yang dikumpul dan dipamerkan dalam blog. Ada yang membuat bloglist atas persetujuaan pertukaran link antara blogger, ada yang meletakkan senarai link blog d…

Cara membuat kategori atau label di blogspot

Cara membuat kategori atau label di blogspot | Baru-baru ni Atul dapat pertanyaan dari seseorang, kategori atau label ni perlu ke? Apa fungsinya? Bagi Atul kategori atau label yang terpapar di blog kita ini PERLU . Fungsinya unt…

Cara pendekkan link guna bitly

Cara pendekkan link guna bitly | Serabutlah link panjang-panjang ni, macam mana nak ingat kalau dah panjang sangatkan? Jadi, hari ini Atul nak share cara pendekkan link guna bitly.com . Macam link Atul kat bawah ni https://bit.l…

Cara pasang domain di blogspot dengan mudah

Cara pasang domain di blogspot dengan mudah |  Sejak kebelakangan ni, ramai pula kawan-kawan Atul bertanyakan cara pasang domain di blog. Mereka ingin menukarkan alamat blog mereka dari blogspot ke dot.com. Sebelum Atul kongsika…

6 cara protein bantu kurus

6 cara protein bantu kurus | "Badan kurus dah, tapi masih ada yang menggeleber, jatuh 😓 bentuk badan tak cantik. Aduh nak buat macam mana ni?" Mesti ramai yang ada masalah macam ni kan? Sebenarnya, untuk kelihatan kur…