YOUTH SHAKLEE: RAMUAN SEMULAJADI & SELAMAT

Atul Hamid
2

KUASA BOTANIKAL

YOUTH adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

Rangkaian YOUTH Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan berasaskan botani premium sahaja. Tidak melibatkan haiwan apatah lagi kekejaman.

5 bahan dibawah ini yang dikenali sebagai YOUTH Complex


ANGGUR MUSCADINE

YOUTH SHAKLEE RAMUAN SEMULAJADI & DIJAMIN SELAMAT

Polifenol Anggur Muscadine yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.


LOTUS JAPONICUS

YOUTH SHAKLEE RAMUAN SEMULAJADI & DIJAMIN SELAMAT

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Ekstrak Buah Schisandra Chinensis, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.


EKSTRAK EPAL STEM CELL

YOUTH SHAKLEE RAMUAN SEMULAJADI & DIJAMIN SELAMAT

Kajian menunjukkan bahawa Ekstrak Epal Stem Cell mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.


EKSTRAK BUAH SCHISANDRA CHINENSIS

YOUTH SHAKLEE RAMUAN SEMULAJADI & DIJAMIN SELAMAT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Ekstrak Buah Schisandra Chinensis menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


VITAL REPAIR+® COMPLEX

YOUTH SHAKLEE RAMUAN SEMULAJADI & DIJAMIN SELAMAT

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.Baca juga: Penerangan Setiap Produk di Dalam YOUTH Skincare
Baca juga: Koleksi testimoni YOUTH Skincare.
Baca juga: Keistimewaan YOUTH Skincare.


Berminat dengan YOUTH? Klik gambar di bawah untuk menghubungi kami:


YOUTH SHAKLEE: RAMUAN SEMULAJADI & SELAMAT


Post a Comment

2Comments

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)

Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !