Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h


Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin buat semua ummat Islam yang meraikannya. Diharapkan semoga Syawal 1440h ini memberi keceriaan dan kegembiraan buat anda semua disamping meraikannya bersama keluarga tersayang

Untuk raya tahun ini, raya pertama giliran beraya dirumah kampung Atul. Tapi, untuk raya kali ini, ada beberapa adik beradik Atul tak dapat beraya bersama, kerana giliran mereka beraya dirumah keluarga mertua.

Jadi untuk hari ini, Atul nak kongsikan serba sedikit gambar beraya di kampung Atul.

Bergambar bersama Emak & Abah
Bersalaman dengan emak tercinta
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Bersalaman dengan Abah tersayang
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Abah & my kids
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Dengan kakak kedua tersayang
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Mak ngah & my kids
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Dengan Kakak Sulung tersayang
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Emal & Eizrul
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Family kakak sulung, anak 1st & 3rd tak balik raya
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Family kakak kedua, ada sorang lagi anaknya tengah bersiap hehe
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
With my everything, my love, my life - Kakak Dhiyaa
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
With my everything, my love, my life - Aaqif
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Kakak & Ayah
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Ayah & Aaqif
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Eh tersama dengan langsir pula haha
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Abah dengan menantu sulung (biru) & menantu bongsu (pink)
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Love from us
Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h
Gambar ini pun tak semua yang ada hehe
Yang dalam gambar ni baru 3 keluarga je iaitu keluarga Atul, Kakak sulong & Kakak kedua. Waktu kami bergambar ni, abang-abang Atul on the way, jadi gambar raya dengan mereka tiada hehe Esok lusa tangkap gambar dengan mereka pula.

Rayakan sebulan hehe

Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin - Salam 1 Syawal 1440h

Sebelah petang, keluarga sebelah emak datang beraya. Yang baju biru buat peace tu, abang Atul tau. Yang pegang cawan tu sepupu & tudung biru tu my only 1 makcik (Ibu Saudara) sebelah emak hehe

Gambar juadah raya terlupa nak ambil. Seronok sangat makan hahaha

Okayla, jumpa lagi nanti.

Selamat hari raya semua ;)

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)