Testimoni Youth Skincare: Pigmentasi Pudar, Kulit Glowing


MasyaAllah, kesan yang sangat mengagumkan, dan sangat berbaloi setelah komited menggunakan Youth Skincare.

Nak tahu apakah kesan positif itu? Teruskan membaca perkongsian Atul dibawah ini tentang kisah ibu Mertua Puan Humairak Farhana selepas konsisten menggunakan Skincare Youth.

"Meh sini Ana nak kongsi testimoni fresh mak mertua Ana sendiri.
Tahun lepas memang Mak ada tanya pasal Shaklee Skincare. 
Memang tepatlah pada masanya.
Memang Youth tengah 'hangat' masa tu.

Lepas study tentang kulit Mak, Mak pilih untuk luaran sebab Mak memang ada ambil vitamin juga untuk dalaman.

Skincare yang Mak pakai sebelum ni agak kurang sesuai dengan kulit Mak.
Jadi, 'suggest' Mak Shaklee Skincare.


Teruja rasa.
Tak sangka Mak memang dah tangkap foto sebelum dan selepas. Wow sangat.😊
Kesannya, 💖.


Testimoni Youth Skincare Pigmentasi Pudar, Kulit Glowing

Tengoklah sendiri pigmentasi di pipi Mak tu.
Semakin pudar dan kulit pun nampak 'fresh' dan 'glowing' gitu.👸
Dalaman jaga. Luaran pun kena jaga juga"

Testimoni sebenar Skincare Youth: Ibu Mertua Puan Humairak Farhana


Sebarang pertanyaan atau pesanan pembelian Youth Skincare, boleh whatsapp Atul di 019-5733761 atau klik gambar dibawah ini

Testimoni Youth Skincare: Pigmentasi Pudar, Kulit Glowing

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)