22 KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE
APAKAH MANFAAT SEKIRANYA MENJADI AHLI SHAKLEE?


Antara manfaat yang boleh didapati sekiranya menjadi ahli Shaklee adalah:

1. MEMBELI DENGAN HARGA AHLI
- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk ada points (UV).

2. SISTEM ONLINE YANG BOLEH DIAKSES 24 JAM 7 HARI SEMINGGU
- Anda boleh login menggunakan ID sendiri di website www.shaklee2u.com.my untuk
> Membuat belian
> Mendaftar ahli baru di bawah anda
> Semak points (UV) semasa anda
> Semak BONUS anda
> Dapatkan sumber bacaan Shaklee
> Dapatkan info terkini dari Shaklee


Semuanya di hujung jari!

3. DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN TERUS DARI PAKAR NUTRISI
Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING. 

4. DAPAT CONSULTATION LEBIH DARI MEREKA YANG BERPENGALAMAN DAN TERLATIH DENGAN SHAKLEE
Di Malaysia terdapat ramai pengedar Shaklee yang telah consume lebih dari 20 tahun seperti Master Haji Roslan dan Master Norita. Serta ada juga mereka yang telah Berjaya diiktiraf sebagai “SHAKLEE Train The Trainer Training – Nutrion” dan memperoleh sijil “Certified Product Trainer” yang mana mereka ini perlu lulus peperiksaan untuk mendapatkan pengiktirafan ini. Dan saya (Atul Hamid) adalah pengguna/consumer shaklee sejak tahun 2015 lagi. InsyaAllah saya akan berikan cara pengambilan dan penggunaan yang terbaik mengikut keperluan dan sukatan yang dibenarkan kepada anda

Certified Product Trainer

5. ANDA BERPELUANG MEMPEROLEH 3C (CASH, CAR, CONVENTION TRIP) dari Shaklee. Setiap 3C ini mengikut terma dan syarat yang telah Shaklee tetapkan.

3C Dari Shaklee

 • Anda boleh dapat CASH (Bonus tunai sehingga 21%) berdasarkan UV yang anda peroleh setiap bulan termasuk Bonus Tunai Kumpulan. Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Kini! dengan pembelian produk untuk makan sendiri sahaja anda akan dapat UV (akan di convert menjadi bonus ke akaun anda), menarikkan? beli untuk diri sendiri makan pun boleh dapat bonus apatah lagi kalau berniaga dengan Shaklee, lagi banyak bonus tunai yang boleh anda peroleh

 • CAR BONUS yang mana Shaklee bagi dalam bentuk duit dan bukannya kereta, jadinya, anda bebas menentukan kemanakah duit itu boleg digunakan.

 • CONVENTION TRIP iaitu anda boleh pergi melancong di dalam negara atau luar Negara, malah bukan anda sahaja, tetapi anda boleh membawa anak-anak berumur 4 tahun keatas dan ahli keluarga anda yang lain. Shaklee juga menawarkan pakej umrah premium bagi yang layak. Jika anda nak tahu, Shaklee membayar tajaan sepenuhnya untuk program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta ini

Kalau anda nak tahu lagi, bonus tunai ini pula, banyak cabangnya, yang mana apabila anda telah Berjaya mencapai status sebagai leader (supervisor is minima leader) anda layak peroleh pelbagai jenis bonus tunai seperti:
-       Bonus Tunai Kepimpinan
-       Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%
-       Bonus Tunai Program Kereta
-       Bonus Tunai 100%Matching Penajaan
-       Bonus Tunai sehingga 50%Matching Bonus Bulanan
-       Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut


6. LAYAK SECARA AUTOMATIK UNTUK BUAT BISNES SHAKLEE
Selepas sahaja anda mendaftar sbagai ahli Shaklee, anda terus layak untuk buat bisnes Shaklee tanpa modal yang besar. Dalam bisnes Shaklee bergantung kepada individu berapa nilai RM untuk beli stok (tiada nilai yang specifik) dan anda juga tidak dipaksa untuk membuat stok. Tetapi jika anda boleh buat stok, ia merupakan satu bonus buat anda.

7. DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.
Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. Jadi, anda tidak perlu ragu-ragu jika berlaku sebarang permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

8. BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE / CALL HQ ATAU CAWANGAN TANPA MELALUI PENGEDAR.
Anda selalu tidak yakin apabila membeli dengan pengedar? Kini, anda tidak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Atau secara terus ke HQ atau Cawangan Shaklee. Malah Shaklee juga menyediakan sistem penghantaran terus dari HQ ataupun Cawangan Shaklee. Anda membuat pesanan hari ini, selepas 2-5 hari barang terus sampai ke alamat yang dinyatakan dengan bungkusan Shaklee. Mudah bukan?

9. DI JAMIN STOK TERKINI.
Anda tidak perlu risau tentang stock kerana setiap kali pesanan pembelian yang dibuat daripada Shaklee, anda akan dapat stok yang terkini. Kualiti lebih terjamin.

10. DAPAT JEMPUTAN EKSKLUSIF DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.
Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee. Ujian kesihatan yang anda boleh buat melibatkan skin analysis & Body Age.

11. DAPAT MAKLUMAT EKSKLUSIF DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.
Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. Jadi, maklumat ini anda akan dapat secara terus dari Shaklee.

12. DAPAT SERTAI KELAS / BENGKEL NUTRISI PERCUMA
Pihak Shaklee mengadakan beberapa kelas atau bengkel kesihatan secara percuma mengikut zon. Anda boleh sertai kelas/bengkel tersebut sekiranya ada masa lapang.

13. LAYAK TERIMA PENGIKTIRAFAN DARI SHAKLEE
Sekiranya anda telah berjaya mencapai status leader, Car Bonus dan lain-lain lagi, anda layak mendapat pengiktirafan & Trophi Eksklusif pada National Conference yang diadakan setiap tahun.

14. LAYAK SERTAI PROGRAM GOLD AMBASSADOR (DUTA EMAS)
Sebagai Pengedar Shaklee, anda mempunyai keistimewaan untuk memperluaskan perniagaan anda ke peringkat antarabangsa dan layak sertai program Gold Ambassador sekiranya anda berjaya memperluaskan empayar ke luar negara. Ini kerana Shaklee berada di 9 Negara yang membolehkan pengedarnya berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi Shaklee)


BAGAIMANA JIKA SAYA BERMINAT UNTUK MEMBUAT BISNES SHAKLEE (PART-TIME atau FULL-TIME)? APAKAH YANG BOLEH SAYA DAPAT?

Sekiranya anda berminat untuk membuat perniagaan Shaklee, saya ada berita gembira untuk anda. Jika Anda Memilih Untuk Menjadi Ahli Dengan Kami, Kami Ada TAWARAN ISTIMEWA BUAT ANDA, iaitu:

1. Anda akan dapat PERCUMA GROUP SUPPORT Facebook, WhatsApp & Telegram. Boleh dapat bimbingan untuk produk knowledge dan belajar untuk tools marketing. Anda boleh tanya apa juga soalan. Kami akan bantu anda sehingga faham dan berjaya. Antara group support yang ada adalah:
- Shaklee2U (di bawah Master Iffah Anuar)
- Maestro (di bawah Master Nadiah Suhaidi)
- AiMaster (di bawah Puan Shazwani Aika)
- Matahariku (di bawah Puan Baizura Bahar)
Successor (di bawah Puan Siera Haiyi)
- Anggerik Legacy (di bawah saya sendiri Atul Hamid)
2. Anda dapat KHIDMAT NASIHAT PERCUMA untuk tambah produk knowledge dari PAKAR NUTRISI 

3. Anda dapat BIMBINGAN ILMU MARKETING ONLINE & OFFLINE SECARA PERCUMA. Kami mempunyai kepakaran menggunakan GOOGLE TOOLs, SEO, BLOG, YOUTUBE, INSTAGRAM, MYBISNESS. Anda boleh belajar mengikut pilihan yang anda mahu atau belajar semua sekali.

Kami juga aktif membuat kelas-kelas marketing secara online. Kami juga akan membimbing setiap orang yang nak buat bisnes dengan kami dengan menguasai teknik yang berkesan & betul
Antaranya:
-Teknik berkesan untuk memenangi hati pelanggan
-Teknik buat sale & Up kan sale
- Teknik close deal dengan pelanggan
- Kelas rohani (mendidik jiwa, sentiasa bersemangat)
- dan banyak lagi


Selain itu, kelas offline juga turut diadakan. Kelas-kelas offline & online yang diadakan selalunya di ketuai oleh barisan efektif leader seperti puan Siera Haiyi, Puan Baizura Bahar, Puan Shazwani Aika dan master kami iaitu Master Nadiah Suhaidi dan Master Amir Marzuki serta President Master kami iaitu Master Firdaus dan Master Iffah Anuar. Dan banyak lagi mereka yang hebat dan tidak jemu dan lokek dalam berkonsgi ilmu.

4. Anda akan dapat GROUP COACHING dan MONITORING SECARA BERTERUSAN.  Kami tidak akan membiarkan anda menjadi ahli shaklee dengan terkapai-kapai tanpa hala tuju yang betul.

5. Anda tidak perlu risau kerana bahan-bahan sokongan perniagaan untuk perkongsian disediakan seperti gambar produk, testimoni, mahupun ayat-ayat. Anda hanya perlu sebarkan & kongsikan kepada orang ramai. Tetapi sekiranya anda mempunyai gambar & ayat sendiri, digalakkan untuk menggunakannya.

6.. Dapat bimbingan ILMU KESIHATAN. Kami aktif membuat Kelas Kesihatan. Anda tidak perlu risau sebab kami menyediakan kelas untuk tambah ilmu berkaitan kesihatan dan produk yang diperlukan.

7. Jika anda serius nak buat bisnes secara partime/fulltime, anda AKAN DAPAT PAYSLIP dari syarikat Shaklee. Anda tidak perlu membuat current account pun dah layak untuk membuat loan kereta/rumah/kad kredit hanya menggunakan payslip Shaklee sahaja. Best kan!

8. Anda bukan sahaja boleh dapat bonus tunai berdasarkan UV yang anda peroleh, tetapi anda juga akan dapat UNTUNG RUNCIT sehingga 33% setiap kali ada produk yang dijual. UNTUNG RUNCIT + BONUS TUNAI = PENDAPATAN ANDA

Dan banyak lagi kelebihan yang ada jika anda sertai kami sebagai Pengdar Shaklee.

Disini juga Atul sertakan serba sedikit tentang Shaklee:
 • 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 6 tahun lepas (br 1% rakyat Malaysia join Shaklee)
 • Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company
 • Shakee diiktiraf swbagai BestMLM brand in Nutrition
 • Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik
 • Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik drpada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yg xamik langsung
 • Shaklee Cares merupakan satu program csr yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee
 • Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral ! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN 
 • Shaklee membayar lebih RM 26billion pada pengedarnya yang sentiasa meyebar ShakleeEffect

Menarik bukan? Banyak kelebihan yang anda bakal peroleh sekiranya anda menjadi ahli keluarga Shaklee terutamanya jika anda sertai kumpulan kami.
Sekiranya anda berminat untuk sertai kami, anda boleh isikan borang pendaftaran keahlian secara online atau hubungi terus Atul menerusi WhatsApp di 019-573.3761 atau klik gambar di bawah ini
Untuk keterangan lanjut, anda boleh hubungi Atul di 0195733761

------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Atul Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761Post a Comment

0Comments

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !