Testimoni Kulit Terbakar Pulih Dalam Masa 3 Minggu

Hari ini Atul nak share kisah Master Shaklee dalam susur galur Atul. Senang cerita super duper upline Atul lah. Yang mana ketika beliau sedang bakar sampah, muka beliau terkena api hingga menyebabkan kulit muka beliau terbakar
Kejadian berlaku pada hari ke-4 Ramadhan 2015.

Berikut merupakan kisah beliau, Master Amir Marzuki.


Testimoni Kulit Terbakar Pulih Dalam Masa 3 Minggu
Testimoni Kulit Terbakar Akibat Terkena Api

Ramai juga nak tahu TRANSFORMASI Amir apabila muka terbakar semasa bulan Ramadhan tahun 2015


Ini antara Product Shaklee yang Amir ambil semasa dan selepas kejadian berlaku.


Ketika baru sahaja terkena api, Amir letak Basic H pada tempat terbakar. Kesemua tempat yang disapu Basic H, Alhamdulillah tidak menggelembung kulitnya dan tidak meninggalkan parut.

.
Amir "warded" di hospital 1 malam.
.
Selepas pulang ke rumah, Amir terus amalkan secara konsisten:
.
1) Vitamin C 4 biji, Vitamin E 2 biji untuk membantu memulihkan sel-sel kulit
.
2) Ostematrix
4-6 biji sebagai penganti pain killer Amir sebab masih terasa sakitnya
.
3) Collagen Powder
1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum tidur bagi membantu melembapkan kulit dan melicinkan juga
.
4) Zinc
2-3 biji bagi membantu merawat luka melecur
.
5) Alfalfa
5-10 biji bagi mengawal tahap kegatalan dikawasan melecur
.
6) ESP & Performance Drink
2 kali sehari bagi membekalkan protein untuk badan disamping tidak bagi terhidrat
.
Alhamdulillah, masa raya 2015 tu..Wajah Amir memang tak nampak macam pernah terbakar pun :)
.


Testimoni Kulit Terbakar Pulih Dalam Masa 3 Minggu
Kulit Terbakar Selepas 3 Hari

Testimoni Kulit Terbakar Pulih Dalam Masa 3 Minggu
Kulit Pulih Selepas 3 Minggu

.


Alhamdulillah, syukur sangat kulit melecur boleh kembali sihat & kulit bertambah cantik. Tambahan lagi, yang kena tu kulit muka. Seriau dibuatnya kalau terus berparut bukan.

Nak testimoni Vivix lagi? Klik disini "Testimoni Vivix"



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

SET SHAKLEEBABY™: SET PENJAGAAN KULIT BAYI SELAMAT LEMBUT DAN ORGANIK


SET SHAKLEEBABY™

Selamat • Lembut • Organik

Kod Produk: S30110

SET SHAKLEEBABY™





Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE





GENTLE WASH
Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan


Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut


SOOTHING LOTION


Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif


Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik


MASSAGE OIL


Campuran organik yang menenangkan.



Minyak urut yang sangar lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang


SET SHAKLEEBABY
HARGA : RM360.00
PERCUMA TUALA MIKROFIBER


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761
Continue Reading

VITA-LEA® FOR CHILDREN PROMOTION

BUY 3 Vita-Lea® for Children GET 1 Vita-Lea® for Children.


Item Code: 00P219 Vita-Lea® for Children Buy 3 Plus 1
Terms and conditions:
• This promotion is only valid 1– 31 December 2017.
• While stocks last.

Vitalea Kids Promotion

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------



LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

RED HOT COOLER BAG WITH EXCLUSIVE VIVIX® SPOON

With every purchase of 100UV in a single receipt, get Red Hot Cooler Bag with Exclusive Vivix® Spoon now only RM29.89 (worth RM60.00)

Item Code: PW0072
Terms and conditions:
• This PWP Promotion is only valid from 1 – 31 December 2017.
• This PWP Promotion is valid with every 100UV purchase of any Shaklee products in a single receipt including other December 2017 promotions.
• Exclusive for Shaklee Independent Distributors only.
• Prices quoted are inclusive of GST.
• While stocks last.

december promotion
PWP Promotion

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------



LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

VIVIX PROMOTION

Live VIBRANTLY with Vivix
Vivix® BUY 6+1 (Item Code: 00P195)
Vivix® BUY 2@ 5% off (Item Code: 00P318)

Terms and conditions:
• This promotion is only valid from 1 to 31 December 2017.
• Exclusive for Shaklee Independent Distributors only.
• Prices quoted are inclusive of GST.
• While stocks last.

Vivix Promotion


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------




LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761
Continue Reading