KENAPA SAYA MASIH SETIA DENGAN SHAKLEE

KENAPA SAYA MASIH SETIA DENGAN SHAKLEE #1

Dulu, Atul dah nak dekat setahun berkahwin, masih tiada rezeki anak lagi 😢

Kenapa saya masih setia dengan Shaklee
Gambar Masa Atul Kahwin

Atul cari dan baca di Google tentang set kesuburan & ikhtiar hamil. Terjumpa tentang ESP dan GLA. Testimoni banyak, jadi lagi kuatlah perasaan hendak mencuba.

Kenapa saya masih setia dengan Shaklee
Set Kesuburan dan Ikhtiar Hamil

Atul pun carilah kawan-kawan Atul yang jual Shaklee, ada lah 2,3 orang, ingat boleh dapat harga murah 😒 tapi, tidak. Atul kena beli dengan harga 'retail' jugak. Haha 😂😂 harga ahli untuk ahli lah, apa la atul ni 🙈


Nak dijadikan cerita, pada satu hari, Atul ada terbaca 'flyers' yang dijumpai di ofis, menarik info dalam 'flyers' tu, memang sangat menarik Perhatian Atul. Jadi, Atul terus 'call' nama yang ada di 'flyers' tu. Hari itu jugak, Atul terus bayar keahlian. Jadi, dapatlah harga murah (yeay boleh beli dengan harga ahli dah 💃💃)

Jadi, lepas 'join' ahli Shaklee tu, Atul dapat 'guide' pengambilan yang betul dari Mak Shaklee Atul.

Alhamdulillah, selepas 3 bulan mengamalkan Set kesuburan dan ikhtiar hamil Shaklee iaitu ESP & GLA, dari bulan September hingga November, 2013, Atul disahkan Hamil. Kiranya genap 1 tahun kahwin, Atul hamil. Bestkan 😍 Memang syukur sangat-sangat.

Kenapa saya masih setia dengan Shaklee
Testimoni Atul Sendiri

Atul syukur sangat sebab lepas kenal Shaklee, Atul dapat shakleeeffect yang wow! Atas izin Allah, Atul subur, Atul dapat hamil & lahirkan Dhiyaa Humayraa 😍😭

Kenapa saya masih setia dengan Shaklee
Cahaya Mata Yang Dinanti-nantikan Dhiyaa Humayraa


Inilah antara sebab kenapa Atul masih setia dengan Shaklee 😍


#AtulHamid
#SetiaSelamanyaShaklee
#S2UFamilliesCampaign
#MySunshineCampaign
#GengBisnesMakMak


Pengedar Shaklee Anda, Atul Hamid +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------



LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

GLAUKOMA BOLEH MENYEBABKAN BUTA KEKAL

GLAUKOMA BOLEH MENYEBABKAN BUTA KEKAL

Assamualaikum wbt. Untuk entry kali ini, Atul ingin kongsikan pengalaman bapa kepada seorang doktor yang mana bapa beliau telah mengamalkan VIVIX setelah disahkan mengalami masalah Glaukoma iaitu masalah melibatkan mata yang boleh mengakibatkan buta kekal.

Apa itu GLAUKOMA?

GLAUKOMA
GLAUKOMA

Glaukoma merupakan penyakit mata yang menyebabkan kerosakan pada saraf optik. Saraf optik merupakan laluan yang membawa imej yang dilihat ke otak. Sekiranya tidak dirawat, ianya boleh merosakkan saraf optik secara perlahan-lahan sehingga mengakibatkan kebutaan yang kekal.


GLAUKOMA
GLAUKOMA

Glaukoma boleh menyerang sesiapa sahaja. Walaubagaimana pun, terdapat beberapa faktor yang berkait rapat dengan peningkatan risiko  untuk mengidap glaukoma. Ini termasuk:

  • Faktor usia: semakin meningkat usia, risiko menghidapi glaukoma meningkat.
  • Bangsa: Keturunan African dan Cina
  • Mempunyai ahli keluarga yang menghidapi glaukoma
  • Tekanan bola mata yang melebihi tahap normal iaitu melebihi 22 mmHg (Hipertensi ocular)
  • Rabun jauh (miopia)
  • Menghidapi Hipertensi / Darah Tinggi
  • Menghidapi Diabetes Mellitus / Kencing Manis
  • Menghidapi ‘Migraine'
  • Menggunakan ubat mengandungi steroid secara berterusan (samada topikal mahupun  sistemik)
Jika nak tahu lebih detail tentang Glaukoma, jom baca disini → INFO GLAUCOMA @ TENTANG GLAUKOMA

Testimoni Vivix Untuk Masalah Glaukoma

Apa yang menarik perhatian Atul adalah selain masalah Glaukoma yang semakin baik, masalah rambut bapa Dr. Ain yang dulunya botak licin, kini sudah mulai tumbuh  Alhamdulillah. Bestkan?

Jom baca untuk tahu kisah bapa Dr. Ain berkaitan Masalah Glaukoma & Vivix

"DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.

Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 😜)

Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!

Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.

Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.

Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur...

Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! 😱

Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.

TESTIMONI VIVIX
TESTIMONI VIVIX

Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'. Hihihi... 😜

Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.

Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi 😜"


Alhamdulilah. Begitulah perkongsian dari Dr. Ain tentang bapanya dengan Vivix.

Apakah yang anda rasa? Seronokkan apabila orang yang kita sayang semakin sihat & ceria. Alhamdulillah

Nak tahu lebih detail tentang hebatnya VIVIX Shaklee? Jom baca di sini


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------




LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

VIVIX TOP SELLER JATUH MENJUNAM. KENAPA???

VIVIX TOP SELLER JATUH MENJUNAM. KENAPA???

Vivix merupakan 10 TOP SELLER dalam kebanyakan produk Shaklee. Yang mana Vivix berada ditempat yang PERTAMA. Hebatkan?

vivix top seller


Tapi, sungguh tak percaya, macam mana vivix boleh jatuh menjunam pada bulan November ni. Atul pasti anda semua pasti tertanya-tanya kenapa bukan?

Untuk makluman anda semua, yang jatuh menjunam bukanlah rating kedudukan vivix, bukan! Vivix tetap dan masih berada di nombor pertama, samada di Shaklee @ dihati anda penggemar vivix. 

Tetapi, yang jatuh menjunam itu adalah HARGA VIVIX. Ya, harga Vivix! Shaklee berbesar hati melansungkan PROMOSI VIVIX sepanjang bulan November 2017 ini. Baikkan Shaklee?

So, inilah masanya, berita baik buat anda pengguna dan penggemar VIVIX! Atau..yang telah lama intai-intai hendak mencuba VIVIX, apa kata jom REBUT PROMOSI VIVIX sekarang. Anda pasti tak akan menyesal kerana anda JIMAT BERGANDA-GANDA. Yeayyyy! Bestnya!!

Promosi Vivix November 2017
PROMOSI VIVIX

Apa yang anda dapat jika buat pembelian 2 BOTOL VIVIX?


  • DISKAUN 5% (Jimat RM40.28)
  • KEAHLIAN PERCUMA (RM68.90)
  • PENGHANTARAN PERCUMA
  • layak terima BONUS TUNAI (RM36.10)
PENJIMATAN KESELURUHAN sehingga RM275. Banyakkan?


Jadi, ayuh dapatkan segera VIVIX pada HARGA MURAH. Promosi berlangsung sehingga 30 Novermber 2017. Selagi stok masih ada. Jangan ketinggalan!

Nak tahu detail tentang hebatnya vivix, jom baca di sini!


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

---------------------------------------------------------------




LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading