TESTIMONI MEAL SHAKES: PERTAMA KALI FAHEEM BERPUASA

Assalamulaikum & Selamat petang semua

Memandangkan tidak lama lagi bulan Ramadhan bakal menjelma, jadi hari ini Atul ingin kongsikan satu testimoni seorang kanak-kanak yang berpuasa buat pertama kalinya. 


TESTIMONI MEAL SHAKES: PERTAMA KALI FAHEEM BERPUASA


Tak Lapar sepanjang siang berpuasa!
--------------------------------------------------

Pengalaman Faheem berpuasa dengan Meal Shakes

Berapa kali Faheem minum Meal Shakes sepanjang puasa ni?

1x Moreh
1x Sahur

Alhamdulillah, tidak penat dan tidak lapar sepanjang siang berpuasa

Ini bantu Faheem untuk penuhi permintaan berpuasa 30hari di bulan Ramadhan dengan sihat dan cergas

Tentunya Meal Shakes pilihan anak-anak yang riang 😊

Jom bantu anak cergas sepanjang Ramadhan dengan minum Meal Shakes




Testimoni: Faheem anak kepada Encik Firdhaus Zulkifli

Adakah anak anda juga akan berpuasa buat pertama kali? atau anda juga mempunyai anak seusia adik Faheem? ayuh bantu mereka kekal ceria, cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa dengan minum Meal Shakes. Anda pasti gembira melihat anak anda berjaya berpuasa sepanjang hari tanpa sebarang rungutan

Baca juga: 
Meal Shakes Shaklee Untuk Anak Berpuasa Buat Pertama Kali
Info Meal Shakes
Meal Shake terbaik buat si Manja
Testimoni Set Berpuasa


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Meal Shakes, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini

TESTIMONI MEAL SHAKES: PERTAMA KALI FAHEEM BERPUASA

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN


CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN

Kunci kejayaan dalam pengurusan berat badan adalah jumlah kalori yang diambil dan dibakar. Untuk menurunkan berat badan dengan cara yang betul, anda perlu mengelakkan kehilangan otot. Oleh itu, hidupkan semula enjin di dalam badan anda dan bina atau kekalkan jisim otot untuk anda kekal sihat!

Atul kongsikan 3 tips cara mudah untuk kekalkan bentuk badan

1. Lebih Banyak Otot = Metabolisme Yang Tinggi

CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN

Selain memberi badan anda kekuatan, bentuk dan ketegapan, otot anda boleh membakar sehingga 50 kalori setiap hari. Oleh itu, semakin banyak otot yang anda miliki, lebih banyak kalori yang anda bakar dalam sehari dan pengambilan protein yang rendah menurunkan metabolisme anda, menghalang usaha penurunan berat badan anda.

2. Lebih Banyak Otot = Perlu Lebih Protein + Senaman

CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN

Untuk membina otot, anda perlu mengambil protein yang mencukupi beserta dengan senaman. Sumber protein yang baik membantu membina tisu yang sihat dan pembentukan otot anda. Menambah senaman rintangan, anda akan membina jisim otot, meningkatkan metabolisme semulajadi supaya anda mencapai matlamat kecergasan anda dengan cara yang lebih berkesan.

3. Leusina Membantu Mengekalkan dan Membina Otot

CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN

Pilih protein yang boleh membantu anda mengekalkan jisim otot apabila anda menguruskan berat badan anda. Gabungkan leusina ke dalam diet anda kerana:
  • Ia adalah asid amino penting yang membantu anda mengurangkan berat badan dengan cara yang betul
  • Ia membantu tubuh mengekal dan membina otot tanpa lemak.
  • Ia menyokong metabolisme yang sihat dengan memelihara otot

Jadi, bagaimanakah untuk mendapatkan pilihan protein yang mengandungi Leusina yang boleh membantu mengekalkan jisim otot serta membina otot sekaligus?

Untuk menjawab persoalan di atas, di sini Atul kongsikan serta cadangkan produk yang mampu membantu mengekalkan bentuk badan, jisim otot serta membina otot dengan cara mudah dan pantas iaitu Cinch Shake Mix Shaklee. Didatangkan dengan 3 perisa iaitu Vanilla, Cafe Latte dan Coklat

CINCH® Shake Mix - Shake Lengkap dan Pantas

CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN
  • Membekalkan karbohidrat dan kaya dengan protein.
  • Tinggi serat, dengan 6gram setiap hidangan
  • Diperkayakan dengan Leusina untuk membantu pembentukan otot dan membakar lemak badan untuk mencapai berat badan yang lebih sihat
  • Mengandungi 21 vitamin dan mineral penting

Baca Juga: Info Cinch Shake Mix Shaklee

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Cinch Shake Mix, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini
CARA MUDAH UNTUK KEKALKAN BENTUK BADAN

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Ramai yang kata
“Shaklee Collagen Powder bagus”
“menyesal tak kenal dan ambil dari dulu lagi”
“wajib ambil kolagen Shaklee”
“pasti jatuh cinta kalau dah amalkan kolagen ni dan wajib teruskan pengambilan kolagen Shaklee” dan banyak lagilah yang memberi kepuasan kepada mereka.

Tapi, kenapa ramai berpuas hati dan jatuh cinta dengan kolagen Shaklee? Apakah ramuan yang terdapat dalam Shaklee Collagen Powder ini sampai ramai yang ulang ambil?

Sebenarnya Shaklee Collagen Powder mampu menjadikan kulit anda jadi lebih tegang, berseri dan kelihatan muda jelita serta mengembalikan keremajaan kulit anda. Wah awet muda gitu 

Selain itu, Shaklee Collagen Powder ini juga mengandungi berat molekul kolagen yang sangat ringan pada kira-kira 1,000 Dalton yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap & pantas

Selain kulit kolagen ini juga membantu anda yang mempunyai masalah berkaitan dengan kesihatan lutut, rambut dan kuku.

Tahukah anda bahawa Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000 mg proprietary RSS (Sisik Ikan Merah), iaitu kolagen yang bermutu tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. 

Ramuan utama termasuk Kolagen dari sisik Ikan Merah, Vitamin C dan Vitamin B digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luar.

Kolagen dari sisik ikan merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan
 RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Elastin from kolagen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik

RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Vitamin C 
Vitamin C kaya dengan antioksidan, agen awet muda serta menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. 

    RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Vitamin B
Vitamin B (B2 & B6) membantu memetabolismakan kaborhidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen dalam sel secara semulajadi

Dengan gabungan ramuan-ramuan hebat collagen Shaklee ini, mampu bertindak untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam hingga ke luar

Baca juga:

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Kolagen Shaklee, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini


RAMUAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER


---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

KEKAL JELITA & MUDA DENGAN SERBUK KOLAGEN DAN VITAMIN C

Penghasilan kolagen secara semulajadi menurun seiring dengan peningkatan usia, meyebabkan kehilangan keanjalan, ketegangan, penghasilan kedutan dan garis halus (1)Sementara itu, pendedahan kepada pencemaran alam sekitar dan tekanan mengurangkan tahap Vitamin C anda. 

Pengambilan secara konsisten Vitamin C dan Collagen telah menunjukkan peningkatan yang ketara dalam persepsi penampilan kulit dan pengurangan kedutan yang jelas. Kedua-dua sahabat baik kulit ini bekerjasama memberikan anda peningkatan kesihatan yang ketara!

KEKAL JELITA & MUDA DENGAN SERBUK KOLAGEN DAN VITAMIN C

Rujukan:
(1) Varani J et al. Decreased Collagen Production in Chronogically Aged Skin. The American Journal of Pathology. 2006 Jun; 168(6): 1861–1868.

KOLAGEN
  • Mengandungi 4000mg proprietari Kolagen Sisik Ikan Laut (Ikan Merah), Kolagen yang terpilih dengan teliti dan diekstrak dari sisik Ikan Merah
  • Memberi lebih daripada kolagen, ditambah dengan vitamin C dan Vitamin B untuk menyokong kulit yang lebih tegang, untuk tampil muda dan kekal jelita
  • Berat melokul rendah untuk penyerapan yang tinggi
  • Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja
KEKAL JELITA & MUDA DENGAN SERBUK KOLAGEN DAN VITAMIN C

VITAMIN C
  • Produk semulajadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif
  • Sistem perlepasan berperingkat yang melepaskan 500mg Vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan dan mengurangkan pembaziran vitamin C. Ianya bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya.

Baca juga:
Info Kolagen Shaklee
Info Vitamin C

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Kolagen Shaklee dan Vitamin C, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini


KEKAL JELITA & MUDA DENGAN SERBUK KOLAGEN DAN VITAMIN C


---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE

Hari ini sudah 10 Syaaban, bermakna tinggal 19 hari lagi untuk kita menyambut Ramadhan al-mubarak. Mesti ramai yang sudah ganti puasa dan mungkin juga ramai yang sedang marathon menggantikan puasa. Anda pula bagaimana? Sudah bersedia untuk menajalani ibadah puasa untuk tahun 2019 ini?

Hari ini Atul hendak kongsikan info menarik yang Shaklee tawarkan untuk anda semua. Jika anda nak tahu, sekarang Shaklee ada buat Promosi Selamat Berpuasa sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma tidak lama lagi. Promosi ini bermula 15hb April sehingga 30 April 2019 nanti. Ada 3 jenis produk yang Shaklee tawarkan iaitu Meal Shakes, Cinch Latte dan Cinch Chocolate. Ketiga-tiga produk ini sangat membantu anak-anak dan diri kita untuk kekal cergas, bertenaga dan bersemangat sepanjang hari ketika menjalani ibadah puasa.

SET PROMOSI SELAMAT BERPUASA

Meal Shakes


PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE
Beli 2 Mealshakes, dapat diskaun 10%. Harga RM216 sahaja.


PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE

Baca juga:
Testimoni Meal Shakes

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE

Baca juga:

Cinch Shakes Mix

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE
Beli 2 Cinch Chocolate, dapat diskaun 10%. Harga RM326 sahaja

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE
Beli 2 Cinch Latte, dapat diskaun 10%. Harga RM326 sahaja

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE
Beli Cinch Chocolate & Cinch Latte, dapat diskaun 10%. Harga RM326 sahaja

Baca juga:

PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE
Kelebihan Cinch Shake

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Promosi Selamat Berpuasa, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini


PROMOSI SELAMAT BERPUASA SHAKLEE


---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

SET PUASA SHAKLEE

Hari ini 10 Syaaban, bermakna ada lagi 19hari nak ke Ramadhan.
Sudah bersediakah kita untuk melakukan ibadah puasa?
Di sini Atul ada beberapa cadangan untuk anda yang ingin berpuasa dengan penuh bertenaga, kekal terhidrasi, dan sentiasa bersemangat sepajang bulan Ramadhan
SET PUASA SHAKLEE

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah serta memberi tubuh kekal bertenaga. Berperisa vanilla.

🌻 PERFORMANCE DRINK
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren & tidak bergula.

🌻 MEALSHAKES
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

🌻 CINCH SHAKE MIX
Mengandungi satu protein khas, iaitu Leucine, berperanan untuk membina otot dan mengekalkan jisim otot semasa kita membuat sesuatu aktviti, atau semasa kita tidak makan. Jadi Cinch dengan formula khas LEUCINE dapat membantu anda untuk berpuasa dan diet dengan lebih bagus.
Ia juga membuat anda sentiasa berasa kenyang dan sebab itulah ia dikenali sebagai meal replacement & sangat sesuai diamalkan ketika berpuasa secara tak langsung membantu anda kuruskan badan. Pilihan perisa Vanilla / Chocolate / Cafe Latte.

🌻 LECITHIN
Membantu mengawal nafsu makan, dan berperanan untuk memecahkan lemak yang tidak diperlukan.

Antara 2 sumber Protein yang dinyatakan tadi, anda boleh pilih samada Cinch Shake Mix atau ESP atau kedua-duanya sekali 😊 kerana setiap item ada kelebihannya tersendiri

Oh ya, set ini juga sesuai sangat diamalkan oleh individu yang mempunyai masalah Gastrik yang menyebabkan anda sukar melakukan ibadah puasa dengan penuh.

Sekiranya ingin dapatkan Set Puasa Shaklee ini, bolehlah hubungi Atul di 0195733761 atau klik gambar dibawah
SET PUASA SHAKLEE

---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK ANAK BERPUASA BUAT KALI PERTAMA

Tidak sampai sebulan lagi bulan Ramadhan akan menjelma dan seluruh umat Islam diwajibkan berpuasa. Ramai yang tidak sabar hendak berpuasa termasuk kanak-kanak juga. Cuma, apakah cara yang terbaik yang boleh diberikan untuk kuatkan semangat mereka menjalani ibadah puasa terutamanya buat mereka yang berpuasa untuk kali pertama.

MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK ANAK BERPUASA BUAT KALI PERTAMA

Selalunya untuk 2 hingga 3 hari pertama merupakan masa yang amat sukar bagi kanak-kanak uang cuba berpuasa buat kali pertama.

Dari perspektif nutrisi, berikut adalah beberapa idea untuk ibu bapa bantu memudahkan perjalanan berpuasa mereka:

MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK ANAK BERPUASA BUAT KALI PERTAMA

SAHUR

Untuk memudahkan anak-anak bangun bersahur, ibu bapa perlu memastikan anak-anak memperoleh tidur yang cukup. Oleh itu, mereka perlulah tidur awal. Kemudian, berikan mereka permulaan hari yang baik dengan menyediakan:
  • Pemakanan bertenaga tinggi. Susu dan telur adalah penggalak tenaga yang hebat
  • Segelas Meal Shakes yang lazat serta mengandungi vitamin dan mineral bagi memastikan anak-anak anda kenyang lebih lama
  • Minuman yang sihat bagi memastikan mereka terhidrasi sepanjang hari dan kurang dahaga dengan Performance dengan rasa oren yang enak
  • Sertakan buah-buahan dan sayur-sayuran sebagai sumber serat yang penting


IFTAR

Setelah seharian anak-anak berpuasa, anda digalakkan memberi pujian kepada mereka sebagai tanda sokongan dan galakkan kepada mereka agar mereka terus bersemangat untuk menjalani ibadah puasa. Selain itu, anda juga boleh membelikan 1 jenis makanan kegemaran mereka untuk juadah berbuka nanti sebagai penghargaan buat anak-anak yang berusaha untuk berpuasa, di samping itu hidangkan mereka dengan makanan yang sihat seperti
  • Kurma dan air adalah cara mudah untuk berbuka puasa
  • Buatkan sup atau stew kaya dengan mineral dan garam
  • Sediakan segelas Meal Shakes untuk melegakan perut selepas seharian berpuasa dan menghalang anak anda dari terlebih makan.
I jenis makanan kegemaran untuk berbuka puasa sebagai penghargaan

Kenapa Meal Shakes dikatakan membantu anak-anak menjalani ibadah Puasa dengan lebih mudah kerana:
  • Sumber yang baik untuk serat, protein, kalsium dan zink untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat
  • Membantu mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama
  • Sempurna untuk kanak-kanak dan remaja yang aktif
  • Rasa yang sedap apabila ditambah ke dalam shakes, sup berkrim dan ais krim
  • Ibu dan ayah juga menyukainya

Di sini Atul sertakan 1 testimoni Meal Shakes buat anak yang berpuasa

"Baru-baru ni, Ani ada dapat feedback dari customer Ani, katanya anaknya berpuasa tak penat.

Seronok tengok kanak-kanak berpuasa begini :)

Anak pun suka sebab Meal Shakes ni memang sedap, rasa Fresh Vanilla"

MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK ANAK BERPUASA BUAT KALI PERTAMA


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Meal Shakes, anda boleh hubungi Atul di 0195733761 atau tekan gambar dibawah ini


---------------------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Collagen Plus Powder Kini Kembali

Dia dah mai dah! Dia dah kembali baq hang! Kembali dengan wajah terbaru, nama yang baru namun harga & kualitinya masih sama hebat seperti yang dulu.

Itulah dia Shaklee Collagen Plus Powder.

COLLAGEN PLUS POWDER KINI KEMBALI

Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

COLLAGEN PLUS POWDER KINI KEMBALI

Kembalikan keremajaan kulit anda dengan Shaklee Collagen Plus Powder. Formula proprietari kolagen yang mengandungi 4,000 mg proprietari Kolagen Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) ditambah dengan Vitamin C dan Vitamin B untuk menyokong kulit yang lebih tegang, untuk tampil lebih muda dan kekal jelita.

Keistimewaan Shaklee
COLLAGEN PLUS POWDER KINI KEMBALI

Sumber Berkualiti Tinggi: Pemilihan kolagen Shaklee, diekstrak dari Sisik Ikan Laut (Ikan Merah) kerana keupayaannya untuk bertahan pada tekanan yang tinggi di bawah air, menjadikannya kolagen yang tahan lasak dan sumber kolagen yang berkualiti tinggi.

Penyerapan yang hebat: Shaklee Collagen Plus Powder mengandungi berat molekul kolagen yang sangat rendah pada kira-kira 1,000 Dalton* yang mudah diserap oleh badan untuk meningkatkan penghasilan kolagen pada lapisan dermis dengan cekap.

Bahan-bahan yang diperkaya: Ditambah dengan Vitamin C untuk menggalakkan penghasilan kolagen serta melawan radikal bebas dan Vitamin B2 serta B6 menyokong metabolisme tenaga, yang penting untuk penghasilan kolagen dalam sel.

Mudah dalam pek: Bungkusan individu untuk penggunaan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Kolagen
Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. Dikenali kerana manfaatnya kepada kesihatan kulit, kolagen:
  • Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit dengan mengurangkan garis halus dan kedutan.
  • Mengecilkan liang pori dan meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.
  • Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah, berseri.
  • Memudarkan pigmentasi dan meratakan tona kulit.
  • Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat, lebih tebal, dan rambut lebih berkilau.
  • Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat.
  • Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Tahukah Anda?
Tekanan, pendedahan kepada cahaya matahari dan merokok boleh mempercepat kerosakan kolagen, mengakibatkan kulit kendur serta berkedut, kuku rapuh, dan rambut kering.
Fakta Nutrisi
COLLAGEN PLUS POWDER KINI KEMBALI
1 Sachet (serbuk 5g)

1 kotak: RM289 (Beli Sekarang)
15 sachet 
Seranan pengambilan:
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 sachet serbuk 5g sekali sehari bersama makanan dengan mencampurkan ke dalam makanan atau minuman kegemaran anda.

Baca juga: Info collagen

MAL18106012NCR

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik gambar dibawah ini 

COLLAGEN PLUS POWDER KINI KEMBALI

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761
Continue Reading