Testimoni OsteMatrix: 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix


OsteMatrix Shaklee telah memikat ramai pengguna Shaklee sehingga jatuh cinta dengannya. Berikut merupakan testimoni OsteMatrix daripada mereka yang telah mengamalkannya. Baca 3 sebab kenapa mereka suka dengan OsteMatrix.

Testimoni OsteMatrix 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix


Bahagian 3


Testimoni OsteMatrix: 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Hurul Ain

Testimoni OsteMatrix: 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Nadiah Suhaidi



Testimoni OsteMatrix: 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Nani Rahayu NoordinTestimoni OsteMatrix: Puan Mahfuzah Abd Salam

Testimoni OsteMatrix: 3 sebab Kenapa Suka Dengan OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Fatimah ZakariaTestimoni OsteMatrix: Puan Shakira Ismail

Rasa seperti mahu cuba amalkan OsteMatrix sekarang juga setelah membaca testimoni-testimoni dan sebab kenapa mereka suka dengan OsteMatrix Shaklee. Memang sangat-sangat wow!




PENAFIAN:
Semua testimoni di atas adalah berdasarkan pengalaman pengguna produk Shaklee sendiri, dan setiap tindakbalas atau hasil setiap individu adalah berbeza. 


Jadi, jika berminat dengan OsteMatrix? Hubungi Atul di 019.573.3761 atau klik je icon Whatsapp di sebelah kiri blog ini.

---------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee


Perkongsian testimoni OsteMatrix daripada mereka yang telah mengamalkannya dan jatuh cinta terhadap OsteMatrix Shaklee. Ketahui 3 sebab kenapa mereka sukakan OsteMatrix.

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee

Bahagian 2


Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix: Puan Liyana Nur Fithal

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix: Puan Jacky Bass




Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix: Puan Ida Rashid

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix: Puan Melissa Raffur
Testimoni OsteMatrix: Puan Noor Zawani Suhaimin

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Suka OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix: Puan Syahida Ali

Rasa seperti mahu dapatkan OsteMatrix sekarang juga setelah membaca perkongsian sebab-sebab kenapa mereka sukakan OsteMatrix Shaklee. Memang sangat-sangat wow!




PENAFIAN:
Semua testimoni di atas adalah berdasarkan pengalaman pengguna produk Shaklee sendiri, dan setiap tindakbalas atau hasil setiap individu adalah berbeza. 


Jadi, jika berminat dengan OsteMatrix? Hubungi Atul di 019.573.3761 atau klik je icon Whatsapp di sebelah kiri blog ini.

---------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix

Terbukti ramai yang telah jatuh cinta dengan OsteMatrix. Di sini Atul kongsikan beberapa testimoni OsteMatrix yang telah memberikan 3 sebab kenapa mereka sukakan OsteMatrix Shaklee.

Testimoni OsteMatrix 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix


Bahagian 1


Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Ainniah Zulkefli

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Suraya Mohammad


Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Shieda Balqis

Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Encik AbdRahman Daros
Testimoni OsteMatrix: Puan Siti Khadijah Ibrahim
  
Testimoni OsteMatrix: 3 Sebab Kenapa Mereka Suka OsteMatrix
Testimoni OsteMatrix: Puan Baizura Bahar

Baca juga: Manfaat OsteMatrix

Rasa seperti mahu dapatkan OsteMatrix sekarang juga selepas membaca perkongsian sebab-sebab kenapa mereka jatuh cinta dengan OsteMatrix Shaklee. Memang sangat-sangat wow!



PENAFIAN:

Semua testimoni di atas adalah berdasarkan pengalaman pengguna produk Shaklee sendiri, dan setiap tindakbalas atau hasil setiap individu adalah berbeza. 


Berminat dengan OsteMatrix? Hubungi Atul di 019.573.3761 atau klik je icon Whatsapp di sebelah kiri blog ni 

---------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah



OsteMatrix merupakan supplemen tambahan kalsium yang lengkap. Formulanya unik yang mana OsteMatrix mengandungi Kalsium + Magnesium + Vitamin D + Boron + Mangan + Kuprum + Zink. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan yang lebih optimum oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Terdapat banyak manfaat yang akan diperoleh jika mengamalkan OsteMatrix Shaklee setiap hari.

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah


Berikut merupakan manfaat OsteMatrix yang mampu membantu masalah seperti


 Sembelit 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

Magnesium di dalam OsteMatrix berperanan melegakan otot dalam usus dan juga mampu melembutkan najis bagi membantu melancarkan pergerakan najis


 Ibu Mengandung 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

Ketika hamil, bayi akan mengambil sedikit kalsium dari si ibu. Oleh it, OsteMatrix membantu menambahkan kalsium dalam menu diet harian si ibu



 Ibu menyusu 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

Keperluan kalsium yang lebih tinggi daripada biasa buat si ibu yang menyusukan anak. OsteMatrix membantu membekalkan kalsium yang mencukupi untuk si ibu




 Insomnia 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

OsteMatrix membekalkan kalsium dan magnesium yang mencukupi dengan memberikan tidur yang lebih lena dan berkualiti



 Senggugut 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

Kalsium membantu masalah haid, meringankan sakit sewaktu haid, sakit kepala dan pitam. Malah ia juga menggalakkan tidur yang lebih selesa dan lena


 Menguatkan Tulang 

Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

OsteMatrix membekalkan kalsium bagi membantu mengelakkan masalah osteoporosis, menguatkan kuku, gigi dan sistem saraf.



 Migrain 


Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

OsteMatrix Shaklee sebagai bekalan magnesium untuk mengawal pergerakkan di dalam salur darah, mengurangkan rasa sakit serta melegakan tekanan saraf yang menjadikan punca migrain. Ia juga memberi kelegaan terhadap ketegangan otot, memberi tidur yang lena dan berkualiti


 Kejang Kaki 


Manfaat OsteMatrix: Membantu Masalah

Kekurangan Kalsium dan Magnesium boleh menjejaskan keseimbangan elektrolit keseluruhan, yang boleh menyebabkan kejang kaki berlaku

Oleh itu, OsteMatrix mengandungi Kalsium, Magnesium dan Vitamin D yang diperlukan
oleh tubuh membantu mengekalkan tekanan darah yang normal, mengecutkan otot dan membantu mengurangkan masalah kejang kaki.



Jadi, inilah antara manfaat OsteMatrix yang mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Berminat untuk dapatkan OsteMatrix, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 (Tekan untuk Whatsapp)

----------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

DETOKS merupakan cara untuk mengurangkan toksik berlebihan dalam badan dan mengoptimumkan fungsi organ detoks dalam tubuh. Tetapi bagaimanakah cara untuk memastikan detoks ini betul-betul berkesan pada diri? Apakah perkara utama yang perlu diberi perhatian sewaktu melakukan detoks?

Tahukah anda?
Membersihkan tubuh badan daripada toksik dan memenuhi kekosongan itu dengan nutrien yang teratur akan membuatkan minda inginkan makanan yang lebih berkhasiat.

Manfaat Melakukan Detoks Terhadap Tubuh


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Tubuh kita sering terdedah kepada toksin yang hadir daripada pelbagai faktor seperti persekitaran dalam aktiviti seharian, pemakanan yang bernutrisi rendah dan juga tekanan gaya hidup kita sendiri. 

Pendedahan yang kerap boleh menyebabkan penyingkiran toksin dari sistem tubuh terganggu. Sehingga menyebabkan tompokan toksik berlaku. Selain itu, mendorong tubuh mengalami pelbagai masalah kesihatan. Oleh itu, amatlah penting untuk melakukan detoks dengan kerap. Jika anda mengikuti pelan detoks yang betul, terancang, selamat dan elok boleh memberikan banyak kesan positif terhadap tubuh.

Berikut merupakan 9 manfaat detoks yang boleh diperoleh jika anda melakukannya

 Pengurangan Berat Badan 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Toksin memberi kesan buruk kepada keupayaan tubuh untuk membakar lemak secara semulajadi sehingga boleh menyebabkan berat badan bertambah. Ini kerana toksin menyebabkan lebih banyak lemak terkumpul.

Lama-kelamaan, sel lemak turut dipenuhi dengan lemak dan toksin sehingga menyebabkan sel lemak tidak dapat berfungsi dengan baik seperti tidak dapat menghasilkan tenaga dan hormone yang bagus sepertimana sel lemak yang baik sepatutnya berfungsi.

Jadi, dengan melakukan detoks, ia membantu sistem tubuh beroperasi lebih baik. Sekaligus membantu mengurangkan sel lemak yang tidak diperlukan oleh tubuh sekaligus membantu dalam mengurangkan berat badan


 Melegakan rasa kembung perut dan masalah sembelit (Kolon yang lebih sihat) 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Pengumpulan toksin biasanya akan mengakibatkan berat susah nak turun, perut kembung, sembelit serta mungkin juga akan mudah mengalami penyakit seperti penyakit kolon dan kanser kolorektrum. Kolon merupakan system kumbahan tubuh dan ia perlu dibersihkan serta dikosongkan bagi memastikannya berfungsi. Melalui detoks, kolon boleh dibersihkan sekali melegakan masalah sembelit serta mendorong kepada system pencernaan yang lebih sihat. Ini kerana dengan detoks sisa dan bahan kimia yang tidak diperlukan dalam telah dibuang dari tubuh.



 Memberi Tenaga 

9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Tubuh mempunyai organ yang melakukan detoks dengan sendiri bagi membuang toksin, namun ia memerlukan tenaga yang banyak untuk berfungsi. Jumlah tenaga yang digunakan bergantung kepada jumlah toksin yang diproses olehnya. Kurang tenaga akan menyebabkan cepat berasa letih dan keadaan ini menunjukkan tubuh mempunyai banyak toksin. Dengan detoks mampu membantu menyokong organ untuk mengeluarkan toksin, memberikan tubuh lebih bertenaga dan stamina untuk melakukan pelbagai perkara yang lebih menyeronokkan.


 Mengurangkan nafsu makan 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Membersihkan tubuh dari toksin yang tidak sihat serta menggantikannya dengan pengambilan makanan yang bernutrisi tinggi sahaja, akan menyebabkan minda beralih dan terjurus untuk makan makanan yang sihat dan bernutrisi sahaja. Sekaligus membantu mengurangkan rasa ingin makan makanan yang tinggi gula, kafein dan berlemak.


 Kulit lebih cantik 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Organ luaran yang terbesar merupakan kulit dan ia melambangkan kesihatan dalam seseorang. Kulit turut membantu dalam membuang toksin dan kotoran dengan cara berpeluh, dan apabila system dan kalenjar peluh dipenuhi dengan toksin, ia akan mendorong  kepada kulit yang tidak sihat termasuklah berjerawat. Sekiranya toksin terkumpul lebih cepat dari dibuang, lebih tinggi juga jumlah toksin yang terkumpul dalam darah. Detoks dapat membuang toksin dari dalam badan dan apabila toksin dikeluarkan, perubahan kulit yang ketara akan berlaku, dimana kulit akan lebih bersih, licin dan berseri. 


 Mengurangkan tekanan 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Apabila tubuh dipenuhi toksin, minda akan jadi tertekan. Sekaligus menyebabkan penyerapan nutrient terganggu. Keadaan ini mampu mengeluarkan hormon Kortisol. Hormon ini menunjukkan bahawa badan anda tidak gembira dan mungkin bermasalah. Jadi, apabila toksin dikeluarkan, hormone Kortisol boleh dikawal untuk lebih bertenang dan sekalisgus membantu tubuh hilangkan tekanan.


 Menguatkan Sistem Imunisasi 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Miliki radikal bebas secara percuma bukan satu keputusan yang bijak. Ini kerana radikal bebas mampu merosakkan sel dan mendedahkan tubuh kepada toksin yang mampu membiakkan radikal bebas. Radikal bebas bertindak untuk membinasakan system imunisasi dan menyebabkan keradangan.

Detoks dapat membantu tubuh menghindari toksin lalu membantu melumpuhkan pembiakan radikal bebas. Sekaligus membuatkan tubuh lebih focus kea rah memperkukuhkan lagi system pertahanan tubuh secara semula jadi.


 Tajamkan minda 


9 Manfaat Detoks Terhadap Tubuh

Toksin juga akan menyebabkan minda mudah jadi lupa dan cepat letih. Dengan melakukan pembersihan toksin, ia mampu membaiki ketajaman minda dan berfikiran cerdas.


 Tidur lebih lena 



Toksin juga mengganggu keseimbangan sel normal dan menghasilkan radikal bebas secara percuma. Hal ini juga menyebabkan hormon tidur meningkat dan mengganggu corak tidur. Kadangkala mendorong kepada wujudnya masalah insomnia. Dengan melakukan detoks terhadap toksin yang terdapat di dalam badan, dapatlah membantu sistem badan set semula corak tidur, dan membuatkan anda dapat tidur dengan lebih lena dan berkualiti.

Kesimpulannya, detoks merupakan langkah penting dalam memperolehi kesihatan tubuh yang lebih baik secara keseluruhan termasuk kesihatan dalaman dan luaran kulit.


Baca juga: Testimoni Detox


Sekiranya berminat untuk lakukan proses detoks, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 (Klik untuk Whatsapp)

--------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761


Continue Reading

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Disini Atul kongsikan koleksi testimoni Vivix ibu berpantang selepas bersalin. Ibu-ibu ini ada yang bersalin secara normal dan ada juga yang bersalin secara pembedahan (Ceaser). Jom baca apa kata ibu-ibu selepas bersalin yang berpantang dengan Vivix Shaklee.


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Indira Ananth


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

"Saya anak 1st Ceaser tak kenal Shaklee lagi.

No 2 pun ceaser , minum Vivix , luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.

Masa yang 1st, luka ambil masa sebulan, baru nak baik."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~ 
Puan Syahida Ali



"Syida pun berpantang dengan set hamil shaklee fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on Vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang.

Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak. 

Masa bersalinkan anak kedua ini, kena jahit banyak sikit dari anak pertama sebab doktor terpaksa gunting dan koyak juga la, sebab anak dah lemas time tu."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Idayu Rosli




"Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best.

Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun). 

Doktor pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Ainniah Zulkefli



"Ain pun yang last ni sempat berpantang dengan Vivix dalam 2 minggu camtu. Perhabis Vivix masa pantang, sebab tinggal sikit je.

Ini first time ceasar, luka kat kulit cepat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya.

"Dan cantum elok kulit dan kering".

Masa tu first time pantang ambik Zinc jgak. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dengan Vivix & Zinc juga

Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hospital (baby prem) & banyak sungguh bergerak sana sini"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Shieda Balqis



"Shieda masa 1st czer, pada hujung 20an, tak ambil Vivix. Hanya ambil set berpantang dan add on zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Untuk 2nd czer, usia 30an, Shieda ambil Vivix. Rasa sakit czer kedua lebih sakit dari yang pertama. 

Tapi Alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.

Pengalaman tak boleh lupa, czer ketiga ni, muntah-muntah lepas czer. Sebelum ni tiada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doktor dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.

Dan Shieda ada talesmia. Hb memang low. Malam tu jugak ambil vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Aeinna Musa



"Ena nak kongsi pengalaman ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set Berpantang shaklee  bersama Vivix dengan tak. Dua-dua ena dah rasa.

Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplemen, luka bersalin lambat sangat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pon kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal set berpantang Shaklee termasuk vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa pape kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga. 

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan cepat recover, bertenaga, dan kulit pon makin berseri.

Ramai tegur. Ena tak macam baru lepas bersalin jer."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Sue Hassan



"Nak share jugak pengalaman bersalin ambil Vivix dan Zinc


Bersalin anak kedua Sue ambik Vivix & Zinc je. Saja taknak ambik set pantang yang biasa tu. Nak tengok kesan dia camana. Sebab masa anak first Sue ambil complete set pantang tu tanpa Vivix & Zinc. Masa tu Zinc discontinue kan.

Rasa memang lain. Luka cepat sembuh then pernah kena tegur dengan nurse & orang melawat kata tak nampak macam berpantang. Cergas & boleh duduk bersila elok je

Masa bersalin anak kedua ni tumpah darah. Koyakan pun banyak padahal baby kecik je. Then demam pula lepas bersalin tu. Kena transfuse darah 2 pek. Memang lembik sungguh la. Ambil Vivix terus lepas transfer masuk wad tu.

Rasanya ambil vivix lagi best dari ambik complete set pantang shaklee tu. Mahal tapi berbaloi sangat. Sebab luka dalam 2 minggu tu memang elok dah. Tak sakit."


Teruja tak baca perkongsian ini. Jadi, inilah antara Koleksi Testimoni Vivix bagi Ibu Berpantang Selepas Bersalin. Ibu-ibu ini sangat berpuasa hati setelah berpantang dengan Vivix.

Jadi, apakah yang perasaan anda? Mesti anda juga ingin berpantang dengan Vivix Shaklee kan? 

Baca juga:



Sekiranya berminat untuk dapatkan Vivix atau ingin berpantang dengan Vivix untuk proses berpantang kali ini, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 (Klik untuk Whatsapp)

--------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading