Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi

Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi | Lagi testimoni Youth Skincare yang berjaya merawat masalah kulit breakout dan berjerawat akibat salah guna produk.

Jom ikuti kisah Meera yang telah berjaya sihat dan cantikkan kulitnya dengan Shaklee Youth Skincare

"Bila kulit kita sihat, lembap, nak makeup pun senang and helokk cantikkk je 😎

Percaya tak korang yang skin meera dulu sangat sangat bermasalah. Semuanya start dengan rasa tak bersyukur dalam diri. 😅

Kulit meera memang sejak dulu ada freckles. Ikut genetic la kot kan. Sebab my mom and my dad both macam tu. So anak nya pun konon macam lindsay lohan celup celup la gitu 😆

So I tried satu skincare local ni. Masa beli tu beriya seller tu cakap ni original bukan tiruan. Yelah, sebab time tahun 2013 dulu skincare pemutih ni memang demand banyak. Mau tak tergoda bila testimoni banyak tunjuk jeragat, jerawat apa semua hilang. Kulit bersih sebersihnya!

Tapi after habis 1 set guna, mama cakap jangan pakai lagi dah. Sebab dia takut tengok muka anak dia putih semacam. 😂 ohh and 2 minggu pertama guna time tu, my skin mengelupas terukkk okay. Pergi kuliah dengan muka macam ular salin kulit. Malu gilaaa!

So after stop pkai tu, at first skin okay lagi. Tapi... bila dah lama lama, skin start breakout! Ya Allah time tu..

Jerawat naik. Open pores makin besar. Kulit jadi super oily. Kulit kusam. And pigmentation naik lagi banyak! 😭

Lama tau benda ni. Makan tahun! Macam macam dah skincare guna. Tapi masalah tak selesai. Hmm 😔

Sampai la tahun 2018 bila Youth masuk market Malaysia. Time tu excited gila nak try!

One FULL SET Youth harga RM1000++ , duit tak cukup tapi meera korekkkk jugak dari sana sini sampai ngam ngam ada untuk dapatkan Youth. Sampai macam tu punya tinggi keazaman nak elokkan balik skin. 😂

One reason. Sebab meera percaya dengan Shaklee..

I believe Youth can solve my problem. Hati kuat sangat cakap “okay, this is it”. Ni lah dia solusi untuk all my skin problem. Bila baca all the ingredient di tambah dengan R&D saintis Shaklee selama 8 tahun untuk dapatkan formula terbaik, anddd jaminan Shaklee yang Youth ni bebas dari 1500 jenis bahan berbahaya / yang meragukan, meera yakin Youth adalah jawapan untuk my skin problem ❤️

So bermula lah bibit bibit cinta timbul hari demi hari after pakai Youth. Hari hari tambah fall in love bila skin makin lama makin pulih.

Dari jerawat berketul ketul ketul satu muka, tinggal a few je. Parut parut makin pudar dan hilang. Kulit yang kusam dah tak kusam. Kulit yang super berminyak dah jadi balance. Yang paling tak sangka, pigmentation yg makin banyak naik time breakout pun makin pudar dan pudar tinggal lah beberapa dot dot je kat muka. 😄

Ni kat bawah meera bagi bukti my skin dulu dan sekarang.

Dulu nak makeup malas sebab bila makeup nampak tak lawa. Semua tak kena. Sebab skin berbonggol sana sini jerawat, makeup pun nampak capuk & cepat sangat cair sebab kulit berminyak teruk.


Now? Skin tak la perfect 10 tapi alhamdulillah 10x ganda lagi elok dari dulu. Jerawat ada jugak naik tapi sebab hormon. Naik pun sebiji dua je. Tu tanda kita masih muda 😋



Tapi nak cakap, meera bersyukur sangat dengan kulit yang sekarang nih. And even dah 2 tahun lebih pkai youth, still tetap setia sampai sekarang tak cari lain!



Bila try skincare lain confirmmmm tak lama. Sebab skin jadi tak elok. Youth jugak yang the best! 😊

Kalau korang ada masalah kulit, meera highly recommend korang pakai la Youth Skincare Shaklee. Pasti tak menyesal beli. Tapi menyesal sebab tak beli dari dulu lagi"

Jadi, jangan biarkan m bertukar kepada Shaklee Youth Skincare. Anda pastu jatuh

Cara untuk dapatkan Produk Shaklee untuk merawat kulit muka yang breakout teruk 👇


Anda boleh menghubungi Atul di 0195733761 (Klik untuk Whatsapp) atau;

Klik disini untuk membuat pembelian secara kad kredit ataukad debit (Hubungi 0195733761 jika ada masalah pembelian)


Atul Hamid | 0195733761
Pengedar Shaklee Anda
ID Shaklee: 1077444

3 comments:

  1. Boleh hilangkan parut. Memang beza kulit sebelum dan selepas.

    ReplyDelete
  2. Wahh. Bezanya result Meera lepas berYouth.

    ReplyDelete
  3. teringin gak nak cuba youth since join shaklee awal tahun ni.. tgk kumpul modal ni nak beli set yang best..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)