GLA COMPLEX


GLA COMPLEX: PEMBANTU KHAS WANITA



Untuk mengekalkan kesejahteraan
Diformulasi khas untuk membantu wanita mengekalkan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan.

Jika anda mahukan keselesaan dan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan anda, GLA (Asid Linolenik Gamma) adalah jawapan yang anda cari. GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang digunakan oleh tubuh anda untuk menghasilkan prostaglandin – bahan yang membantu mengawal-atur pelbagai proses tubuh. Malah, ia amat bermanfaat untuk setiap wanita di semua peringkat umur.*


Keistimewaan Shaklee



Diperolehi daripada minyak borage, yang mengandungi GLA berkepekatan tinggi (17%-25%), tulen dan semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.

Diformulasi khas dengan gabungan GLA (asid lemak Omega-6), minyak biji bunga matahari (satu lagi sumber asid lemak Omega-6), dan vitamin E untuk mengekalkan kesejahteraan dan kesihatan kulit.


Fakta Nutrisi

Ramuan
Amaun Setiap Softgel
Minyak Biji Borage (Borago officinalis)
Minyak Biji Bunga Matahari (Helianthus annus)
(Menyediakan 216 mg Asid Linolenik &
90 mg Asid Linolenik Gamma)
500 mg
D-Alfa Tokoferol
(Menyediakan 15 IU vitamin E)
15 mg

Saiz Hidangan: 1 Softgel

1 botol RM91.25 (Beli Sekarang)

MAL12035070NC

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen.

GLA Complex
Kod Produk: 10620(60 softgel / 30 hidangan)

Saranan penggunaan:
Untuk dewasa sahaja. Ambil 1 softgel dua kali sehari selepas makan.
  

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.


Untuk info atau order, boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik pada gambar dibawah 



---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

POLIFENOL BERKESAN


POLIFENOL BERKESAN

POLIFENOL adalah sekumpulan bahan semulajadi yang terdapat dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Ia berperanan memberi mereka warna sambil melindungi dari penyakit. Polifenol memainkan peranan penting untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan anda, melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan radikal bebas termasuk mengekalkan tahap glukosa darah yang sihat, meningkatkan kesihatan kulit dan menggalakkan fungsi sihat jantung.

MENGEKALKAN TAHAP KESIHATAN GLUKOSA DARAH
POLIFENOL BERKESAN

Tahap glukosa darah bergantung pada jenis dan jumlah makanan yang anda makan. Serta berapa efektif badan anda menghasilkan dan menggunakan insulin yang mengangkut glukosa ke dalam sel anda. Semakin sihat tahap glukosa anda, semakin rendah risiko anda mengalami penyakit metabolic seperti kencing manis.
  • Mengawalatur penyerapan glukosa
  • Meningkatkan kepekaan insulin
  • Merangsang rembesan insulin
  • Meningkatkan proses penguraian glukosa

MENDAPATKAN KULIT LEMBUT, ANJAL DAN BERSERI
POLIFENOL BERKESAN

Mempunyai kulit lembut, anjal, segar dan berseri adalah impian setiap wanita. Anda boleh milikinya dengan polifenol, salah satu nutrient penting bagi kulit untuk menyokong pengeluaran kolagen untuk menhanjalkan kulit, menghalang kedutan dan kendur, dan menggalakkan pembentukan tisu yang sihat supaya anda dapat menikmati kulit yang sempurna tanpa cela.
  • Melindungi kulit dari kerosakkan UV
  • Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedut.
  • Menyokong pengeluaran kolagen yang sihat
  • Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kelihatan lebih muda.

MENGGALAKKAN FUNGSI JANTUNG SIHAT
POLIFENOL BERKESAN

Merupakan organ yang paling kuat bekerja di dalam badan kita, jantung layak mendapat yang terbaik. Polifenol bertindak sebagai antioksidan yang sangat bagus  dan bermanfaat dalam mengekalkan fungsi jantung yang sihat seperti meningkatkan aliran darah, menggalakkan pengecutan dan pengembangan saluran darah yang sihat dan normal untuk mengekalkan fungsi salur darah yang optimum
  • Mengurangkan keradangan dalam salur darah
  • Menggalakkan dinding salur darah yang sihat
  • Menggalakkan tekanan darah yang sihat
  • Menggalakan tahap pengumpulan platelet yang sihat

Mesti baca info tentang Polifenol:

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di http://atulhamid.wasap.my

POLIFENOL BERKESAN

---------------------------------------------------


LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E


Kajian menunjukkan bahawa radikal bebas menyebabkan penuaan pramatang yang menjejaskan kulit anda. Salah satu penyelesaian yang terbukti melindungi kulit daripada radikal bebas ialah penggunaan antioksidan seperti vitamin C dan vitamin. Youth™ Radiance C+E adalah produk intensif khusus untuk anda.

Tidak percaya dengan kami? Lihat sendiri keputusannya sendiri!

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

Sapukan Radiance C+E dan ampul vitamin C / krim jenama lain pada setiap keping epal. Selepas 2 jam, epal dengan Radiance C+E menunjukkan bahawa ia mempunyai perlindungan tertinggi terhadap radikal bebas.

KESAN RADIKAL BEBAS PADA KULIT

1. Liang Pori Terbuka

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

2. Tona Tidak Sekata

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

3. Garis Halus dan Kedutan

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

4. Jeragat / Tompok Hitam

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

5. Kehilangan Keanjalan

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

6. Kulit Kusam

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E


MENGAPA?

Dipek dengan antioksidan, kepekatan vitamin C dan vitamin E yang tinggi dalam Radiance C+E membantu memberikan perlindungan optimum terhadap radikal bebas, menjadikan kulit kelihatan lebih muda, jelita.

BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E

Kembalikan seri wajah dengan formula berkuasa yang dipatenkan.
  • Menegang, mencerah dan jelas mengurangkan garis halus, kedutan, dan tompok penuaan
  • Melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara menyeluruh
  •  20% vitamin C tulen dan vitamin E serta ekstrak sel raspberry yang dipatenkan

Baca juga:
Apa itu YOUTH Complex dan fungsi setiap bahan di dalamYOUTH
Penerangan Setiap Produk di Dalam YOUTH Skincare
Koleksi testimoni YOUTH Skincare

Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)


BERSERI DARI DALAM DENGAN YOUTH™ RADIANCE C+E


 ---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

TESTIMONI YOUTH SKINCARE: PARUT JERAWAT HILANG, KULIT LICIN & BERSIH



Selamat petang semua, hari ini Atul nak kongsikan satu  testimoni yang buat Atul teruja.

Tolong jangan cuba kalau takut kulit anda jadi seperti kulit Wawa Zainal. Orang yang betul-betul berani sahaja yang sanggup merubah kulit yang bermasalah kepada kulit yang lebih cantik, mulus dan bersih dengan menggunakan produk semulajadi.

Kalau nak tahu, inilah testimoni yang buat Atul teruja. Kenapa Atul teruja? Teruskan baca entry ini ya.

Testimoni yang Atul kongsikan ini adalah testimoni pengguna YOUTH Skincare Shaklee, yang mana beliau sangat berpuas hati selepas menggunakan skincare semulajadi ini. 


Testimoni YOUTH Skincare Shaklee


Kulit wani in progress, waktu ni wani dah pakai youth.



Kalau ditanya pada wani, kenapa wani sukaaa sangat pada YOUTH SKINCARE ni, tak lain tak bukan sebab wani sendiri dah rasa kesannya!

Dari kulit kusam kepada glowing.

Dari penuh parut kepada kuranggg banyak. 

Dari jerawat naik bagai nak rak kepada dah segan nak naik.

Dari nampak gelap sebab banyak parut sekarang dah nampak cerah sebab parut dah kurang. Yeay! 

Dari kulit berminyak sangat especially kat T-zone tu, sekarang tak lagi! Yeay!



Testimoni YOUTH Skincare Shaklee selepas 5 bulan


- Testimoni SYAZWANI GHAZALI -


Teruja tak tengok testimoni di atas? Mestilah terujakan. Rasa seronok sangat bila kulit kita yang penuh dengan jerawat, parut kini kembali licin dan bersih tanpa sebarang parut. Sudah tentu perasaan itu tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Hanya orang yang mengalami masalah ini sahaja yang faham perasaan mereka betapa gembira dan bertuahnya rasa apabila kulit kembali licin, bersih dan cantik.

Almaklumlah, kulit yang licin, bersih dan cantik bukankah idaman setiap insan. Jadi, kalau dapat kembalikan kulit yang dulunya menghilangkan keyakinan diri, memberi tekanan dan bermacam lagi kesan negatif merupakan satu anugerah yang sangat berharga pada diri mereka.


Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)




 ---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

PROMOSI MAC 2019


PROMOSI MAC 2019

Sempena sambutan Hari Wanita Antarabangsa pada 8 Mac nanti, Shaklee melancarkan promosi istimewa buat anda yang cintakan kecantikan serta produk-produk yang sering menjadi pilihan wanita. Rasa istimewa dan beruntung sangatkan?

YOUTH BEAUTY TREATMENT SET

PROMOSI MAC 2019

1. Set A
Youth Restoring Eye Treatment + Youth Activating Serum
Harga RM656.25. Anda dapat E-Voucher RM50
(Tebus untuk belian seterusnya dengan minima RM100)

2. Set B
Youth Restoring Eye Treatment + Radiance C+E
Harga RM656.25. Anda dapat E-Voucher RM50
(Tebus untuk belian seterusnya dengan minima RM100)

Apabila anda dapat E-Voucher ini, anda boleh guna untuk belian produk Shaklee seterusnya dengan minima RM100 dalam satu resit, seronokkan? sebab masa ini, anda jimat 50% dari nilai belian RM100 tadi

Tapi E-voucher ini hanya boleh digunakan kepada ahli Shaklee sahaja. Jadi, Atul galakkan sangat agar anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran RM65 sahaja.

promosi mac 2019

Klik gambar untuk info lanjut mengenai keahlian Shaklee


promosi mac 2019

Klik gambar untuk info lanjut mengenai Youth Shaklee

Promosi seterusnya adalah Promosi Produk Supplement Shaklee
Ada 3 jenis promosi untuk bulan ini iaitu Vita-Lea, GLA Complex dan Ostematrix

PROMOSI MAC 2019


1. Vita-Lea (Multivitamin )

PROMOSI MAC 2019

Beli 4 botol Vita-Lea (Multivitamin )
Harga set ini ialah RM375. Anda dapat E-voucher RM30
(Tebus untuk pembelian seterusnya dengan minima RM100)


2. GLA Complex

PROMOSI MAC 2019

Beli 4 botol GLA Complex
Harga set ini ialah RM365. Anda dapat E-voucher RM30
(Tebus untuk pembelian seterusnya dengan minima RM100)
Klik untuk info mengenai GLA Complex


3. Ostematrix


PROMOSI MAC 2019

Beli 5 botol Ostematrix
Harga set ini ialah RM306.25. Anda dapat E-voucher RM30
(Tebus untuk pembelian seterusnya dengan minima RM100)
Klik untuk info mengenai Ostematrix


Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)


---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading