Testimoni Shaklee Collagen Powder: Ligamen Koyak


[CollagenEffect]
.
Sebut kolagen, mesti banyak kaitkan dengan cun dan cantik. Normallah tu sebab dah banyak orang buat treatment macam-macam gaya untuk kolagen ni terutamanya untuk cantik gitu.
.
Adakah saya consume Collagen untuk cantik? Opss..tu bonus yang dapat kulit licin dan maintain tegang.

Saya consume sebab lutut!
.
9 tahun lepas, semasa masih aktif main Bola Sepak, lutut kiri diuji dengan ACL (The anterior cruciate ligament) ! Putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut saya 'longgar'; bertongkat 2 minggu tapi takut nak pergi operate. Tahan bertahun biar je lutut camtu. Efeknya? susah nak jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan, pasti rasa sengal dan kebas waktu malam. Nak jogging atau aktif berjalan sambil bawa beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, tak dapat dibuat secara kasar dan aktif. Walaupun begitu, Alhamdulillah masih ada kaki. Saya gagahkan juga 


Testimoni Shaklee Collagen Powder: Ligamen Koyak

.
Tahun 2012 braru kenal Collagen. Tapi tak consume lagi ~ mula aktif sejak Januari 2014! Selepas tahu yang collagen ni bisa diperlukan untuk kekuatan Rawan. Consume dan Alhamdulillah, saya dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum.Walaupun dah lama saya tak pergi checkup untuk tengok condition lutut. Since saya mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa lama, dah cukup syukur sangat, especially masa dukung Faheem, mampu bertahan lama dan berjalan sambil mendukung dan menggalas beg (agak-agak dalam 30kg la beban dibawa) still
steady, lutut takgegau la kiranya.

Alhamdulillah. Side effect lain? Kulit Gebu? haha..kena rasa sendiri la perbezaannya

Yang penting, jaga kesihatan sebelum sakit, insha Allah. 

Testimoni: Encik Firdhaus Zulkefli


Testimoni Shaklee Collagen Powder: Ligamen Koyak


Baca juga:
Info Kolagen Shaklee
Ramuan Kolagen Shaklee
Fakta tentang kolagen yang wajib anda tahu


Untuk keterangan lanjut tentang kolagen, boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik gambar di bawah ini.



---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)