Atul berjaya dapat bonus 4 angka


"Ya Allah, sama nilai dengan gaji aku kerja dulu" Detik hati kecil bila pertama kali tengok jumlah ni 

Bila share ngan someone "almost 2k Atul" katanya

Atul sendiri pun terkejut!

"Aku seorang suri rumah boleh capai 4 angka?"

Bermula dengan 2 angka, kemudian 3 angka, dan "Akhirnya Atul berjaya dapat bonus 4 angka"

Atul berjaya dapat bonus 4 angka

 Ya Allah, hebatnya perancanganmu.

Mentorku kata, U deserve it Atul! Ye la, lama dah Atul dalam Shaklee, hampir 7 tahun!

"Banyak ilmu yang Atul ada. Memang dah wajib rank up dah Atul". Kata mentorku yang lagi 1. Allahu 

Menitik ayaq mataku dibuatnya...

Dan alhamdulillah semalam adalah pencapaian pertama Atul dalam Shaklee. Baru permulaan, bukan pengakhiran ya Atul!

Semalam closing yang amat bermakna sepanjang perjalanan Shakleeku

Kejayaan ini bukan milikku seorang, malah milik semua yang ada bersamaku, yang tak pernah tinggalkanku sendiri, sentiasa supportku, sentiasa beri tunjuk ajar, yang sentiasa brainwash, sentiasa ada susah senangku 

Especially suamiku Mohd Zarid & Mak Abahku, Mentor²ku, upline²ku dan juga sideline² ku serta downline² Atul juga. Tak lupa juga family & semua yang support secara langsung & tidak langsung. Terima kasih semua.

Haza min Fadhli Rabbi , dengan izinNya semua pasti jadi kenyataan

Dikesempatan ini Atul ingin ucapkan Tahniah Atul pada Team #Mumtaz .

Kejayaan ini milik anda semua

Sale team Mumtaz meningkat sebanyak 90.6% daripada bulan lepas. Alhamdulillah!

2 orang darinya berjaya dapat bonus dalam pencapaian bulan September 2020 lalu. Alhamdulillah!

Ayuh, Mara dan terus Mara di bulan Oktober. Atul sentiasa mendokan supaya ramai lagi ahli team Mumtaz akan dapat bonus pada bulan Oktober ini

Percayalah, Oktober pasti jadi milik anda! Wajib fight dari awal bulan.

Mohon rakan fb semua doakan kejayaan kami. Bermula dengan hanya RM35 semua boleh miliki 3,4,5 angka bonus. insyaAllah

Atul Hamid
Pengedar Shaklee Aktif
www.instagram.com/atul_hamid