Showing posts with label Set Berpantang Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Set Berpantang Shaklee. Show all posts

Promosi Shaklee Mac 2020


Assalamualaikum dan salam Mac 2020 buat semua. Alhamdulillah bertemu juga kita dengan bulan ketiga dalam tahun 2020 ini.

Promosi Shaklee Mac 2020

Seperti yang sedia maklum, mulai 1hb Mac 2020, produk baharu Shaklee akan mula berada dipasaran. Produk ini merupakan penemuan formula dan revolusi baharu daripada gabungan 8 jenis ramuan botani terpilih dan telah menjadikan produk ini mengandungi 30x ganda lebih sebatian polifenol.

Selain dari itu, terdapat beberapa promosi hebat yang ditawarkan oleh Shaklee untuk anda, pengguna Shaklee tersayang. Teruskan membaca untuk ketahui apakah promosi Shaklee Mac 2020 ini.

Promosi Shaklee Mac 2020: ResV Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi Shaklee Mac 2020: ResV Shaklee
ResV Shaklee adalah produk terbaharu Shaklee yang mula dipasarkan pada 1hb Mac 2020.

Ketahui info lengkap tentang ResV Shaklee pada link dibawah ini




Berikut adalah info lengkap berkaitan promosi ResV Shaklee

Promosi ResV #1: 1 botol ResV Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi ResV: 1 botol ResV Shaklee
Harga Runcit: RM 510 | 60 biji Softgel

Setiap pembelian 1 botol ResV melayakkan anda;
👉 Dapat Pendaftaran Keahlian secara PERCUMA
👉 Nikmati potongan sebanyak 20% dan membeli dengan harga ahli yang lebih menjimatkan iaitu hanya RM408 sahaja

Promosi ResV #2: 2 botol ResV Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi ResV #2: 2 botol ResV Shaklee
Setiap pembelian 2 botol ResV Shaklee akan dapat potongan harga sebanyak 5%
Harga belian Selepas – 5% : RM 775.20 (Harga Normal RM 1020)

Setiap pembelian 2 botol ResV melayakkan anda;
👉 Dapat Pendaftaran Keahlian secara PERCUMA
👉 Dapat Kos Penghantaran PERCUMA
👉 Dapat pulangan tunai sebanyak RM36.85
👉 Nikmati potongan sebanyak 20% dari harga runcit dan membeli dengan harga ahli yang lebih menjimatkan

Total penjimatan 2 botol ResV dari harga runcit sebelum diskaun adalah RM244.80. Banyakkan?

Promosi ResV #3: 6 botol ResV Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi ResV #3: 6 botol ResV Shaklee

Setiap pembelian 6 botol ResV Shaklee melayakkan anda
👉 Dapat 1 botol ResV Shaklee secara PERCUMA
👉 Dapat Pendaftaran Keahlian secara PERCUMA
👉 Dapat Kos Penghantaran PERCUMA
👉 Dapat pulangan tunai sebanyak RM 256.08
👉 Nikmati pembelian dengan harga ahli yang lebih menjimatkan; iaitu anda hanya perlu membayar sebanyak RM2448 sahaja untuk 7 botol ResV Shaklee

Total penjimatan 7 botol ResV dari harga runcit adalah RM1122. Banyakkan? Harga Runcit 6 botol ResV: RM 3060

Terma dan Syarat:
Tempoh promosi 1 – 31 Mac 2020
Sementara stock masih ada

ResV sesuai untuk siapa?
👉 Individu yang mementingkan kesihatan tubuh secara menyeluruh
👉 Individu yang nak jantung sihat
👉 Individu yang kawal gula dalam darah
👉 Individu yang kawal bacaan darah
👉 Individu yang ada masalah sendi
👉 Individu yang nak awet muda
👉 Individu yang nak kulit tegang
👉 Individu yang nak kulit sihat dan bersih
👉 Individu yang nak kurus
👉 Individu yang nak detox
👉 Individu yang nak cergas
👉 Individu yang nak bertenaga
👉 Pasangan yang ingin ikhtiar hamil
👉 Anti keradangan
👉 Individu yang ingin lindungi diri dari sel yang abnormal (anti kanser)
👉 Individu yang nak kuatkan antibodi
👉 Ibu yang bersalin secara pembedahan

Promosi Shaklee Mac 2020: Zinc Plus

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi Shaklee Mac 2020: Zinc Plus
Dengan setiap pembelian sebotol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus dengan Harga RM56.25 (Jimat RM56.25)

Terma dan Syarat:
Tempoh promosi 1 – 31 Mac 2020
Sementara stock masih ada

Zinc sesuai untuk siapa?
👉 Mereka yang luka sembuh dengan cepat
👉 Kesuburan suami
👉 Mereka yang try to conceive TTC
👉 Mereka yang sering rambut gugur
👉 Masalah botak
👉 Individu nak cantik
👉 Ibu hamil
👉 Ibu selepas bersalin
👉 Individu yang memiliki kuku rapuh
👉 Individu yang ada masalah jerawat walaupun sudah berusia

Ketahui info tentang Zinc Plus disini
:

Promosi Shaklee Mac 2020: Promosi Jom Shaklee Welcome Set

Promosi Shaklee Mac 2020
Promosi Shaklee Mac 2020: Promosi Jom Shaklee Welcome Set
👉 Daily Essential Set (Set seisi keluarga)

Maklumat lengkap tentang Promosi Jom Shaklee boleh baca di: Promosi Jom Shaklee Welcome Set

Menarikkan promosi Shaklee bulan Mac 2020 ni. Sekiranya ingin tahu lagi tentang promosi Shaklee bulan ini atau lain-lain soalan berkaitan Shaklee, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 atau

Buat pembelian sendiri disini ⇒ Beli dan Join Ahli

------------------------------
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Promosi Shaklee Januari 2020

2019 telah melabuhkan tirai. Selamat datang diucapkan tahun 2020. Syukur diucapkan kerana masih berpeluang bertemu dengan tahun baru ini. Semoga kehadiran tahun 2020 ini, menjadikan kita semua sentiasa bersedia untuk menuju kearah yang lebih sihat, aktif dan ceria selalu.

Walaupun telah masuk ke tahun baru, seperti biasa, setiap bulan pasti akan ada beberapa promosi menarik yang Shaklee tawarkan. Begitu juga dengan bulan ini. Tetapi bulan ini lagi WOW! Jom baca penerangan lanjut mengenai Promosi Shaklee Bulan Januari 2020 dibawah ini ↴


Promosi Shaklee Januari 2020


Promosi Shaklee Januari 2020: Promosi Minyak Ikan Omega Guard


Promosi Shaklee Januari 2020

Sayangi kesihatan anda dengan mengamalkan pengambilan Omega Guard Shaklee setiap hari. Terdapat dua pilihan menarik promosi Omega Guard yang Shaklee tawarkan buat anda, iaitu:

Pilihan 1


Dengan setiap pembelian 2 botol Omega Guard anda layak menerima diskaun 5% dengan harga RM250 SAHAJA (Harga biasa untuk 1 botol adalah RM136.25) 

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Januari 2020
➤ Sementara stock masih ada



Pilihan 2

Dengan setiap Pembelian 4 set Omega Guard  bersamaan 8 botol Omega Guard;

Anda layak mendapat:
➤ Potongan sebanyak 5% diskaun
➤ PERCUMA 1 BOTOL Omega Guard (jimat RM136.25)
➤ PERCUMA kos pos (jimat RM10.00)
➤ PERCUMA keahlian Shaklee (jimat RM65.00)
➤ Pulangan Tunai sebanyak (RM41)


Anda hanya perlu bayar RM828.40 sahaja daripada harga normal (RM1035.50).

Dan total penjimatan untuk keseluruhan adalah RM512. Wow! banyaknya penjimatan yang anda dapat!

Tersangatlah rugi jika anda semua lepaskan tawaran hebat daripada Shaklee ini kerana tawaran seperti ini sangat ditunggu-tunggu ramai kerana kualiti dan keberkesanan produk ini memberi kepuasan kepada mereka yang telah mengamalkannya.

6 Kelebihan Omega Guard Shaklee:

1. Penyulingan Molekul Tiga peringkat untuk ketulenan dan kepekatan. Proses proprietari ini, memekatkan omega3, dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa, plumbum, arsenik, kadmium, dioxins dan lain-lain bahan cemar.

2. Kualiti terjamin. Minyak ikan bergred Farmaseutikal.

3. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega tulen yang terhasil secara semulajadi seperti EPA, DHA & banyak lagi.

4. Mempunyai DHA dan EPA yang tinggi – satu sajian memberikan 999mg asid lemak omega 3 (546mg EPA, 360mg DHA.

5. Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum.

6. Diiktiraf oleh Friend of the Sea®. Ianya untuk memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar.

Baca juga:

Tips Memilih Minyak Ikan Terbaik
Manfaat Omega Guard
Testimoni Minyak Ikan Shaklee disini

Anda akan dapat rasakan perbezaan setelah mengamalkan Omega Guard Shaklee ini.


Promosi Shaklee Januari 2020: Zinc Plus


Promosi Shaklee Januari 2020


Dengan setiap pembelian sebotol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus dengan Harga RM56.25 (Jimat RM56.25)

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Januari 2020
➤ Sementara stock masih ada

Zinc sesuai untuk siapa?
  • Mereka yang luka sembuh dengan cepat
  • Kesuburan suami
  • Mereka yang TTC
  • Mereka yang sering rambut gugur
  • Masalah botak
  • Individu nak cantik
  • Ibu hamil
  • Ibu selepas bersalin

Baca juga:


Promosi Shaklee Januari 2020: PERCUMA YOUTH RADIANCE C+E


Promosi Shaklee Januari 2020

Beli mana-mana produk skincare YOUTH dalam 1 resit sehingga cukup 200uv (lebih kurang RM750) anda akan DAPAT PERCUMA 1 Radiance C+E (RM412.50) dan layak juga mendapat;
➤ PERCUMA KEAHLIAN 
➤ PERCUMA Kos Pos
➤ Pulangan Tunai RM30++

Promosi Shaklee Januari 2020
Manfaat Radiance C+E

Antara produk skincare Youth yang boleh anda beli adalah:
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Night Ceam (Light / Rich)
  • Activating Serum 
  • Restoring Eye Treatment
  • Hydrating Gel Mask
  • Purifying Clay Mask

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Januari 2020
➤ Sementara stock masih ada
➤ Youth Hydrating Gel Mask & Purifying Clay Mask tidak dijual secara individual.

Baca juga:
Info tentang Radiance C+E



Promosi Shaklee Januari 2020: Shaklee Welcome Set (Baru)


Promosi Shaklee Januari 2020





Nak tahu lagi tentang promosi Shaklee bulan ini atau lain-lain soalan berkaitan Shaklee, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 

------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Promosi Shaklee Disember 2019

Bulan Disember telah menjelma, bermaksud tinggal beberapa hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2019. Namun seperti biasa, setiap bulan pasti akan ada promosi yang Shaklee tawarkan. Berikut merupakan penerangan tentang Promosi Shaklee Bulan Disember 2019. Teruskan membaca ya! 😍


Promosi Shaklee Disember 2019


Promosi Shaklee Disember 2019: Collagen Plus Powder


Promosi Shaklee Disember 2019

Persediaan untuk nampak lebih cantik di tahun baharu, Shaklee menawarkan dua pilihan menarik promosi Shaklee Collagen Powder yang mesti anda miliki.

Pilihan 1

Dengan setiap Pembelian 6 kotak Shaklee Collagen Plus Powderanda hanya perlu bayar RM1428 sahaja daripada harga normal (RM1788). Penjimatan yang anda peroleh adalah RM360

Anda layak mendapat:
➤ 1 KOTAK COLAGEN POWDER (jimat RM298)
➤ PERCUMA kos pos (jimat RM10.00)
➤ PERCUMA keahlian Shaklee (jimat RM65.00)
➤ Pulangan Tunai (RM108.00)

Total penjimatan untuk keseluruhan adalah RM841. Wah, banyaknya penjimatan!!


Pilihan 2

Dengan setiap pembelian 2 kotak Collagen Powder anda akan nikmati diskaun 5% dengan harga RM566 SAHAJA (Harga biasa RM596)

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➤ Sementara stock masih ada

Tersangatlah rugi jika anda semua melepaskan tawaran hebat daripada Shaklee ini kerana tawaran seperti ini sangat ditunggu-tunggu ramai kerana kualiti dan keberkesanan produk ini memberi kepuasan kepada mereka yang telah mengamalkannya.


Anda akan dapat rasakan perbezaan setelah mengamalkan Shaklee Collagen Plus Powder ini. Keistimewaan Collagen Plus Powder Shaklee adalah:


Promosi Shaklee Disember 2019

Baca disini untuk ketahui tentang:
Penerangan tentang Collagen Shaklee
Cara Kolagen Bantu Kurangkan Kedutan
15 fakta tentang kolagen yang perlu diketahui


Promosi Shaklee Disember 2019: Zinc Plus (Extended)


Promosi Shaklee Disember 2019

Dengan setiap pembelian 3 botol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus dengan Harga RM168.75 (Jimat RM56.25)

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➤ Sementara stock masih ada

Zinc sesuai untuk siapa?
  • Mereka yang luka sembuh dengan cepat
  • Kesuburan suami
  • Mereka yang TTC
  • Mereka yang sering rambut gugur
  • Masalah botak
  • Individu nak cantik
  • Ibu hamil
  • Ibu selepas bersalin

Baca juga:
Penerangan tentang Zinc Plus Shaklee
Manfaat Zinc Plus Shaklee


Promosi Shaklee Disember 2019: YOUTH Trial / Travel Set (Extended)


Promosi Shaklee Disember 2019



Untuk promosi ini anda diberi 2 pilihan untuk dapatkan Youth Trial Set / Youth Travel Set ini:

1. Beli dengan harga RM 297.50

2. Beli dengan harga RM 68 apabila anda membeli mana-mana produk YOUTH bernilai RM750 dalam satu resit. Anda juga  layak dapat:
  • PERCUMA Keahlian
  • PERCUMA kos pos
  • Pulangan tunai lebih kurang RM 60

Promosi Shaklee Disember 2019
Saiz Youth Trial Set dalam beg yang eksklusif

Menariknya Youth Trial Set / Youth Travel Set ini adalah:
➧ Ringan, tak perlu bawa the whole set
➧ Cantik dan unik
➧ Mudah dibawa ke mana-mana
➧ Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras
➧ Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
➧ Didatangkan bersama beg lutsinar juga
➧ Jadi, sangat sesuailah untuk anda yang gemar melancong. Hanya perlu bawa Youth Travel Set sahaja tanpa walau kemana sahaja anda pergi. Mudahkan?

Promosi Shaklee Disember 2019
Bentuk dan saiz Travel set case.

Youth trial set dalam case, tak perlu takut tumpah

Gambaran lebih jelas tentang Youth Trial Set / Youth Travel Set

Terma dan syarat
➧ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➧ YOUTH Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask tidak djual berasingan.
➧ Sementara stock masih ada


Promosi Shaklee Disember 2019: Back To School Set


Promosi Shaklee Disember 2019

Setiap pembelian "Back To School Set" iaitu:
➧ 1 botol Chewable-C Plus
➧ 1 tong Meal Shakes
➧ 1 botol Vita-Lea For Children

Dengan harga RM282, melayakkan anda:
Purchase with purchase 1 Shaklee Multifunction Tumbler (Hitam atau Ungu) dengan harga RM32.50 (harga asal RM43.75) 


Terma dan syarat
➧ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➧ Sementara stock masih ada

Baca juga:


Promosi Shaklee Disember 2019: Shaklee Welcome Set (Baru)


Promosi Shaklee Disember 2019


Nak tahu lagi tentang promosi Shaklee bulan ini atau lain-lain soalan berkaitan Shaklee, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 

Continue Reading

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Disini Atul kongsikan koleksi testimoni Vivix ibu berpantang selepas bersalin. Ibu-ibu ini ada yang bersalin secara normal dan ada juga yang bersalin secara pembedahan (Ceaser). Jom baca apa kata ibu-ibu selepas bersalin yang berpantang dengan Vivix Shaklee.


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Indira Ananth


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

"Saya anak 1st Ceaser tak kenal Shaklee lagi.

No 2 pun ceaser , minum Vivix , luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.

Masa yang 1st, luka ambil masa sebulan, baru nak baik."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~ 
Puan Syahida Ali



"Syida pun berpantang dengan set hamil shaklee fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on Vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang.

Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak. 

Masa bersalinkan anak kedua ini, kena jahit banyak sikit dari anak pertama sebab doktor terpaksa gunting dan koyak juga la, sebab anak dah lemas time tu."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Idayu Rosli




"Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best.

Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun). 

Doktor pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Ainniah Zulkefli



"Ain pun yang last ni sempat berpantang dengan Vivix dalam 2 minggu camtu. Perhabis Vivix masa pantang, sebab tinggal sikit je.

Ini first time ceasar, luka kat kulit cepat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya.

"Dan cantum elok kulit dan kering".

Masa tu first time pantang ambik Zinc jgak. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dengan Vivix & Zinc juga

Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hospital (baby prem) & banyak sungguh bergerak sana sini"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Shieda Balqis



"Shieda masa 1st czer, pada hujung 20an, tak ambil Vivix. Hanya ambil set berpantang dan add on zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Untuk 2nd czer, usia 30an, Shieda ambil Vivix. Rasa sakit czer kedua lebih sakit dari yang pertama. 

Tapi Alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.

Pengalaman tak boleh lupa, czer ketiga ni, muntah-muntah lepas czer. Sebelum ni tiada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doktor dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.

Dan Shieda ada talesmia. Hb memang low. Malam tu jugak ambil vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Aeinna Musa



"Ena nak kongsi pengalaman ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set Berpantang shaklee  bersama Vivix dengan tak. Dua-dua ena dah rasa.

Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplemen, luka bersalin lambat sangat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pon kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal set berpantang Shaklee termasuk vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa pape kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga. 

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan cepat recover, bertenaga, dan kulit pon makin berseri.

Ramai tegur. Ena tak macam baru lepas bersalin jer."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Sue Hassan



"Nak share jugak pengalaman bersalin ambil Vivix dan Zinc


Bersalin anak kedua Sue ambik Vivix & Zinc je. Saja taknak ambik set pantang yang biasa tu. Nak tengok kesan dia camana. Sebab masa anak first Sue ambil complete set pantang tu tanpa Vivix & Zinc. Masa tu Zinc discontinue kan.

Rasa memang lain. Luka cepat sembuh then pernah kena tegur dengan nurse & orang melawat kata tak nampak macam berpantang. Cergas & boleh duduk bersila elok je

Masa bersalin anak kedua ni tumpah darah. Koyakan pun banyak padahal baby kecik je. Then demam pula lepas bersalin tu. Kena transfuse darah 2 pek. Memang lembik sungguh la. Ambil Vivix terus lepas transfer masuk wad tu.

Rasanya ambil vivix lagi best dari ambik complete set pantang shaklee tu. Mahal tapi berbaloi sangat. Sebab luka dalam 2 minggu tu memang elok dah. Tak sakit."


Teruja tak baca perkongsian ini. Jadi, inilah antara Koleksi Testimoni Vivix bagi Ibu Berpantang Selepas Bersalin. Ibu-ibu ini sangat berpuasa hati setelah berpantang dengan Vivix.

Jadi, apakah yang perasaan anda? Mesti anda juga ingin berpantang dengan Vivix Shaklee kan? 

Mesti Baca:



Sekiranya berminat untuk dapatkan Vivix atau ingin berpantang dengan Vivix untuk proses berpantang kali ini, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 (Klik untuk Whatsapp)

--------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading