Promosi Shaklee Julai 2019


Promosi Shaklee Julai 2019


Setiap bulan, Shaklee pasti menawarkan promosi hebat untuk penggunanya yang tersayang. Begitu juga dengan bulan ini. Promosi Julai 2019, Shaklee menawarkan banyak item menarik yang mana pasti akan membuatkan anda rasa sangat bertuah kerana terlalu banyak penjimatan yang bakal dapat.

Berikut merupakan senarai promosi Shaklee bulan Julai 2019:

Vita-C Sustained Release

Promosi Shaklee Julai 2019

Dengan setiap pembelian 3 botol Vitamin C Sustained Release, anda dapat PERCUMA 1 Chewable-C Plus (Jimat RM51.25)

Promosi Shaklee Julai 2019

Promosi Shaklee Julai 2019

Chewable-C Plus 

Promosi Shaklee Julai 2019

  • Mengandungi hanya 100mg vitamin C untuk tiap tablet
  • Sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa
  • Membantu menghasilkan kolagen
  • Membaiki kulit jerawat
  • Membaiki struktur kulit
  • Meningkatkan sistem imun badan kanak-kanak dan dewasa
  • Membantu kurangkan loya dan muntah terutama ibu hamil dan ada mabuk laut/darat
  • Membantu memberikan kesegaran segera mereka yang mengantuk / memandu

Zinc Plus


Promosi Shaklee Julai 2019

Dengan setiap pembelian 3 botol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus (Jimat RM56.25)

Promosi Shaklee Julai 2019

Promosi Shaklee Julai 2019

Baca juga:

Youth Mask

Promosi Shaklee Julai 2019

Ini adalah produk Youth terbaru daripada Shaklee. Ia baru sahaja dilancarkan di Malaysia pada bulan ini.  Setiap pembelian Youth Mask (2 item, Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask), anda akan dapat 

Promosi Shaklee Julai 2019

FREE Youth Facial Brush
FREE Youth Organza Bag
FREE Youth Mask Usage Guide.

Info menarik mengenai Youth Mask

Promosi Shaklee Julai 2019

Promosi Shaklee Julai 2019

YOUTH Skincare

Promosi Shaklee Julai 2019

Beli mana-mana produk skincare YOUTH dalam 1 resit sehingga cukup 200uv anda akan dapat Radiance C+E berharga RM412.50 secara PERCUMA

Antara produk skincare Youth yang boleh anda beli adalah:
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Night Ceam (Light / Rich)
  • Activating Serum 
  • Restoring Eye Treatment
  • Hydrating Gel Mask
  • Purifying Clay Mask


Shakleebaby

Promosi Shaklee Julai 2019

Beli salah satu produk Shakleebaby, anda akan dapat Diskaun 30%.

Manakala, beli mana-mana 3 item Shakleebaby, anda juga akan dapat PERCUMA tuala dan bag
Tetapi, hanya lotion dan massage oil sahaja yang ada stok, gentle wash telah kehabisan stock.

Baca juga:
Info Set Shakleebaby

Welcome set

Anda semua sangat bertuah kerana pihak Shaklee Malaysia telah melanjutkan lagi tempoh Promosi Welcome Set buat anda yang bukan ahli Shaklee dari 1 Julai 2019 hingga 30 September 2019



Promosi Shaklee Julai 2019

Untuk makluman, buat anda yang belum jadi ahli, dan berminat untuk menjadi ahli, inilah masa untuk anda rebut peluang keemasan itu kerana harga untuk 3 jenis set yang Shaklee offer ini adalah lebih rendah daripada harga ahli, dan sudah semestinya istimewa buat anda pengguna Shaklee. Bestkan?

1) Vivix Welcome Set



Promosi Shaklee Julai 2019


Dalam promosi ini Shaklee tawarkan 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!

Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:

  1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM76)
  2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM266)
  3. Bonus Tunai RM 34
  4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
  5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
  6. PERCUMA Vivix Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 451.

Jimat sangat kan!

Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

Vivix ini sesuai sangat untuk anda yang berumur 18 tahun dan ke atas, pasangan anda, ibu bapa, datuk & nenek anda serta mereka:
  • Yang  pentingkan kesihatan
  • Yang ada masalah kulit 
  • Yang nak kuruskan badan
  • Yang ada darah tinggi
  • Yang ada gout
  • Yang ada kencing manis
  • Yang ada masalah lutut
  • Yang cepat letih lesu
  • Yang aktif bergerak
  • Yang ada penyakit kronik (sebagai satu ikhtiar)

Baca juga:
Info tentang Vivix

2) YOUTH Welcome Set



Promosi Shaklee Julai 2019


Sekiranya anda baru hendak mencuba YOUTH Skincare, inilah masanya. 

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 sahaja.

Ada 4 items di dalam set ini:
  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF 50
  4. Advanced Renewal Night Cream (Rich/Light)

Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
  1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM68)
  2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM238)
  3. Bonus Tunai RM 29
  4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
  5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
  6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya adalah RM 410.


3) Daily Essential Welcome Set


Promosi Shaklee Julai 2019


Kepada siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Atul cadangkan anda dapatkan promosi ini. Dalam set ni, terdapat 6 Produk Shaklee Best Seller dengan harga yang sangat berbaloi!

Untuk permulaan anda boleh cuba set ini untuk diri sendiri terlebih dahulu, kemudian bolehlah berkongsi cerita dengan ahli keluarga, kawan-kawan dan sesiapa sahaja.

Set ini sesuai untuk mereka seperti:
  • Ada masalah kulit
  • Yang mementingkan kesihatan
  • Pasangan yang berikhtiar untuk hamil
  • Ibu hamil 
  • Ibu berpantang (bonus boleh jaga badan dan kesihatan ibu anak)
  • Untuk seisi keluarga

6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set & kelebihan setiap set adalah :
  • Vitamin C - meningkatkan sistem imun badan, kurang demam selsema, mencantikkan kulit
  • ESP - memberi tenaga, mengenyangkan, kawal paras gula dalam darah, bagus untuk membaiki kulit jerawat dan parut, rendah lemak & tiada kolesterol serta sesuai untuk berpuasa
  • Vivix - suplemen yang mampu menembusi hingga ke peringkat DNA sel dalam badan, baik untuk kesihatan menyeluruh, awet muda dan cergas bertenaga
  • Vitalea Iron Formula - multivitamin lengkap dengan zat besi, bagus untuk masalah anemia, memberi tenaga, pelengkap nutrisi
  • Omega Guard - suplemen Omega 3, bagus untuk fungsi otak, menjaga kesihatan jantung, membakar lemak dan kolesterol
  • B-Complex - lengkap dengan asid folik (bagus untuk bakal ibu & ibu hamil), menukar makanan kepada tenaga, meredakan pening dan anti-stress vitamin

Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
  1. Penjimatan beli harga promosi Diskaun 10% dari harga Ahli (RM81)
  2. Penjimatan beli harga promosi dari harga Normal (RM204)
  3. Bonus Tunai RM 36
  4. PERCUMA Keahlian (RM 65)
  5. Penghantaran PERCUMA (RM 10)
  6. PERCUMA Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 397

Untuk keterangan lanjut mengenai promosi dan produk Shaklee yang lain, anda boleh hubungi Atul di +60195733761 atau klik pada gambar dibawah

Promosi Shaklee Julai 2019
--------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Kedai Vitamin Kangar
atau email di zatulzarida@gmail.com

atau sms (wa) +6019-5733761

3 comments:

  1. Best2 promosi Shaklee bulan Julai ni kan. Cantiknya poster Atul buat. Hehe. Kreatif. Tak kaku pun.

    ReplyDelete
  2. Wah! Macam-macam promo tuk bulan ini. Rasa nak grab semua je :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)