Showing posts with label Vivix. Show all posts
Showing posts with label Vivix. Show all posts

Promosi Shaklee Disember 2019

Bulan Disember telah menjelma, bermaksud tinggal beberapa hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2019. Namun seperti biasa, setiap bulan pasti akan ada promosi yang Shaklee tawarkan. Berikut merupakan penerangan tentang Promosi Shaklee Bulan Disember 2019. Teruskan membaca ya! 😍


Promosi Shaklee Disember 2019


Promosi Shaklee Disember 2019: Collagen Plus Powder


Promosi Shaklee Disember 2019

Persediaan untuk nampak lebih cantik di tahun baharu, Shaklee menawarkan dua pilihan menarik promosi Shaklee Collagen Powder yang mesti anda miliki.

Pilihan 1

Dengan setiap Pembelian 6 kotak Shaklee Collagen Plus Powderanda hanya perlu bayar RM1428 sahaja daripada harga normal (RM1788). Penjimatan yang anda peroleh adalah RM360

Anda layak mendapat:
➤ 1 KOTAK COLAGEN POWDER (jimat RM298)
➤ PERCUMA kos pos (jimat RM10.00)
➤ PERCUMA keahlian Shaklee (jimat RM65.00)
➤ Pulangan Tunai (RM108.00)

Total penjimatan untuk keseluruhan adalah RM841. Wah, banyaknya penjimatan!!


Pilihan 2

Dengan setiap pembelian 2 kotak Collagen Powder anda akan nikmati diskaun 5% dengan harga RM566 SAHAJA (Harga biasa RM596)

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➤ Sementara stock masih ada

Tersangatlah rugi jika anda semua melepaskan tawaran hebat daripada Shaklee ini kerana tawaran seperti ini sangat ditunggu-tunggu ramai kerana kualiti dan keberkesanan produk ini memberi kepuasan kepada mereka yang telah mengamalkannya.


Anda akan dapat rasakan perbezaan setelah mengamalkan Shaklee Collagen Plus Powder ini. Keistimewaan Collagen Plus Powder Shaklee adalah:


Promosi Shaklee Disember 2019

Baca disini untuk ketahui tentang:
Penerangan tentang Collagen Shaklee
Cara Kolagen Bantu Kurangkan Kedutan
15 fakta tentang kolagen yang perlu diketahui


Promosi Shaklee Disember 2019: Zinc Plus (Extended)


Promosi Shaklee Disember 2019

Dengan setiap pembelian 3 botol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus dengan Harga RM168.75 (Jimat RM56.25)

Terma dan Syarat:
➤ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➤ Sementara stock masih ada

Zinc sesuai untuk siapa?
  • Mereka yang luka sembuh dengan cepat
  • Kesuburan suami
  • Mereka yang TTC
  • Mereka yang sering rambut gugur
  • Masalah botak
  • Individu nak cantik
  • Ibu hamil
  • Ibu selepas bersalin

Baca juga:
Penerangan tentang Zinc Plus Shaklee
Manfaat Zinc Plus Shaklee


Promosi Shaklee Disember 2019: YOUTH Trial / Travel Set (Extended)


Promosi Shaklee Disember 2019



Untuk promosi ini anda diberi 2 pilihan untuk dapatkan Youth Trial Set / Youth Travel Set ini:

1. Beli dengan harga RM 297.50

2. Beli dengan harga RM 68 apabila anda membeli mana-mana produk YOUTH bernilai RM750 dalam satu resit. Anda juga  layak dapat:
  • PERCUMA Keahlian
  • PERCUMA kos pos
  • Pulangan tunai lebih kurang RM 60

Promosi Shaklee Disember 2019
Saiz Youth Trial Set dalam beg yang eksklusif

Menariknya Youth Trial Set / Youth Travel Set ini adalah:
➧ Ringan, tak perlu bawa the whole set
➧ Cantik dan unik
➧ Mudah dibawa ke mana-mana
➧ Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras
➧ Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
➧ Didatangkan bersama beg lutsinar juga
➧ Jadi, sangat sesuailah untuk anda yang gemar melancong. Hanya perlu bawa Youth Travel Set sahaja tanpa walau kemana sahaja anda pergi. Mudahkan?

Promosi Shaklee Disember 2019
Bentuk dan saiz Travel set case.

Youth trial set dalam case, tak perlu takut tumpah

Gambaran lebih jelas tentang Youth Trial Set / Youth Travel Set

Terma dan syarat
➧ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➧ YOUTH Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask tidak djual berasingan.
➧ Sementara stock masih ada


Promosi Shaklee Disember 2019: Back To School Set


Promosi Shaklee Disember 2019

Setiap pembelian "Back To School Set" iaitu:
➧ 1 botol Chewable-C Plus
➧ 1 tong Meal Shakes
➧ 1 botol Vita-Lea For Children

Dengan harga RM282, melayakkan anda:
Purchase with purchase 1 Shaklee Multifunction Tumbler (Hitam atau Ungu) dengan harga RM32.50 (harga asal RM43.75) 


Terma dan syarat
➧ Tempoh promosi 1 – 31 Disember 2019
➧ Sementara stock masih ada

Baca juga:


Promosi Shaklee Disember 2019: Shaklee Welcome Set (Baru)


Promosi Shaklee Disember 2019


Nak tahu lagi tentang promosi Shaklee bulan ini atau lain-lain soalan berkaitan Shaklee, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 

Continue Reading

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Disini Atul kongsikan koleksi testimoni Vivix ibu berpantang selepas bersalin. Ibu-ibu ini ada yang bersalin secara normal dan ada juga yang bersalin secara pembedahan (Ceaser). Jom baca apa kata ibu-ibu selepas bersalin yang berpantang dengan Vivix Shaklee.


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Indira Ananth


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin

"Saya anak 1st Ceaser tak kenal Shaklee lagi.

No 2 pun ceaser , minum Vivix , luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.

Masa yang 1st, luka ambil masa sebulan, baru nak baik."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~ 
Puan Syahida Ali



"Syida pun berpantang dengan set hamil shaklee fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on Vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang.

Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak. 

Masa bersalinkan anak kedua ini, kena jahit banyak sikit dari anak pertama sebab doktor terpaksa gunting dan koyak juga la, sebab anak dah lemas time tu."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Idayu Rosli




"Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best.

Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun). 

Doktor pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Ainniah Zulkefli



"Ain pun yang last ni sempat berpantang dengan Vivix dalam 2 minggu camtu. Perhabis Vivix masa pantang, sebab tinggal sikit je.

Ini first time ceasar, luka kat kulit cepat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya.

"Dan cantum elok kulit dan kering".

Masa tu first time pantang ambik Zinc jgak. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dengan Vivix & Zinc juga

Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hospital (baby prem) & banyak sungguh bergerak sana sini"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Shieda Balqis



"Shieda masa 1st czer, pada hujung 20an, tak ambil Vivix. Hanya ambil set berpantang dan add on zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Untuk 2nd czer, usia 30an, Shieda ambil Vivix. Rasa sakit czer kedua lebih sakit dari yang pertama. 

Tapi Alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.

Pengalaman tak boleh lupa, czer ketiga ni, muntah-muntah lepas czer. Sebelum ni tiada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doktor dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.

Dan Shieda ada talesmia. Hb memang low. Malam tu jugak ambil vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik"


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Aeinna Musa



"Ena nak kongsi pengalaman ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set Berpantang shaklee  bersama Vivix dengan tak. Dua-dua ena dah rasa.

Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplemen, luka bersalin lambat sangat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pon kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal set berpantang Shaklee termasuk vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa pape kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga. 

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan cepat recover, bertenaga, dan kulit pon makin berseri.

Ramai tegur. Ena tak macam baru lepas bersalin jer."


Testimoni Vivix: Ibu Berpantang Selepas Bersalin ~
Puan Sue Hassan



"Nak share jugak pengalaman bersalin ambil Vivix dan Zinc


Bersalin anak kedua Sue ambik Vivix & Zinc je. Saja taknak ambik set pantang yang biasa tu. Nak tengok kesan dia camana. Sebab masa anak first Sue ambil complete set pantang tu tanpa Vivix & Zinc. Masa tu Zinc discontinue kan.

Rasa memang lain. Luka cepat sembuh then pernah kena tegur dengan nurse & orang melawat kata tak nampak macam berpantang. Cergas & boleh duduk bersila elok je

Masa bersalin anak kedua ni tumpah darah. Koyakan pun banyak padahal baby kecik je. Then demam pula lepas bersalin tu. Kena transfuse darah 2 pek. Memang lembik sungguh la. Ambil Vivix terus lepas transfer masuk wad tu.

Rasanya ambil vivix lagi best dari ambik complete set pantang shaklee tu. Mahal tapi berbaloi sangat. Sebab luka dalam 2 minggu tu memang elok dah. Tak sakit."


Teruja tak baca perkongsian ini. Jadi, inilah antara Koleksi Testimoni Vivix bagi Ibu Berpantang Selepas Bersalin. Ibu-ibu ini sangat berpuasa hati setelah berpantang dengan Vivix.

Jadi, apakah yang perasaan anda? Mesti anda juga ingin berpantang dengan Vivix Shaklee kan? 

Baca juga:



Sekiranya berminat untuk dapatkan Vivix atau ingin berpantang dengan Vivix untuk proses berpantang kali ini, boleh hubungi Atul di 019.573.3761 (Klik untuk Whatsapp)

--------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading

Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh


Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh

Sedekad yang lalu, terdapat banyak manfaat terhadap kesihatan yang boleh didapati daripada tumbuhan yang kaya dengan polifenol. Salah satunya adalah antioksidan. Sehingga kini, terdapat lebih daripada 4000 kajian mengenai kebaikan polifenol yang terbukti memberi manfaat kepada tubuh badan kita.


4 manfaat Polifenol terhadap kesihatan tubuh

1. Membersih dan detoks

Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh

Kajian menunjukkan bahawa polifenol boleh menggalakkan fungsi hati yang normal
  • Melindungi hati dengan membantu badan mengawal tekanan dalam badan, mengurangkan kemerahan dan bengkak, serta mengurangkan sel yang mati pada organ hati (1)
  • Berita baik untuk mereka yang mengalami masalah keletihan dan hati berlemak atau mencari penyelesaian detoksifikasi hati secara semulajadi!
  • Polifenol terutamanya resveratrol menyerupai kesan kesihatan daripada berpuasa atau pengurangan kalori, yang boleh membantu kita menurunkan berat badan (2)
  • Ia merangsang hormone yang meningkat apabila kita mengawal pengambilan kalori


2. Meningkatkan Tenaga

Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh

Mitokondria adalah pengeluar tenaga utama tubuh kita, ia memenuhi lebih 90% keperluan tenaga badan. Polifenol juga membantu meningkatkan prestasi kita ketika bersenam
  • Kajian telah menunjukkan bahawa polifenol membantu mempercepatkan pengeluaran mitokondria di dalam badan kita
  • Peningkatan tahap mitokondria membantu meningkatkan tenaga badan dan mengurangkan keletihan
  • Di dalam satu kajian, salah satu polifenol yang paling berkuasa adalah resveratrol, bukan sahaja meningkatkan kelajuan tikus berlari pada pengisar injakan sebanyak 21 peratus, tetapi juga membantu tubuh mereka memecah lemak dan memperkuat otot rangka, (3) meningkatkan prestasi senaman.
  • Resveratrol didapati meningkatkan jisim otot dan pertumbuhan semula otot pada orang dewasa yang lebih tua, terutamanya apabila digabungkan dengan amalan bersenam. (4)




3. Kulit Berseri

Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh

Kajian klinikal terkini mencadangkan bahawa polifenol mempunyai potensi untuk melindungi kulit anda daripada kerosakan radiasi ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas yang membawa kepada penuaan kulit (4) untuk memperoleh kulit yang lembut dan berseri
  • Meningkatkan pengeluaran kolagen (5) untuk kulit yang tegang
  • Melicinkan garis halus dan kedutan (5) untuk kulit yang kelihatan lebih muda


4. Meningkatkan Perlindungan

Manfaat Polifenol Terhadap Kesihatan Tubuh

Pelbagai kajian penyelidikan telah menunjukkan fungsi polifenol dalam menghalang pertumbuhan sel abnormal. (6,7,8,9). Penyelidik percaya bahawa fungsi antioksidan polifenol membantu:
  • Melindungi DNA daripada kerosakan yang boleh mencetuskan pertumbuhan sel abnormal
  • Menyokong replikasi DNA untuk fungsi sel yang sihat
  • Mengurangkan keradangan dengan mengoptimumkan system imun
  • Meningkatkan tahap antioksidan dalam badan
  • Kurangkan tekanan biologi dalam badan.

Baca juga:


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Atul di +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

-------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761


Rujukan
1. Peiyuan H, et al. Resveratrol ameliorates experimental alcoholic liver disease by modulating oxidative stress. Evid Based Complement Alternat Med. 2017;2017:4287890.
2. Renes J, et al. Calorie restriction-induced changes in the secretome of human adipocytes, comparison with resveratrol-induced secretome effects. Biochim Biophys Acta. 2014 Sep;1844(9):1511–1522.
3. Dolinsky VW, et al. Improvements in skeletal muscle strength and cardiac function induced by resveratrol during exercise training contribute to enhanced exercise performance in rats. J Physiol. 2012 Jun 1;590(11):2783–2799.
4. Bennett BT, et al. Effects of resveratrol on the recovery of muscle mass following disuse in the plantaris muscle of aged rats. PLoS One. 2013; 8(12): e83518
5. Joi A. Nichols, S. K. (2010). Skin photoprotection by natural polyphenols: anti-inflammatory, antioxidant and DNA repair mechanisms. Archives of Dermatological Research, 71-83.
6. Oxidative Medicine And Cellular Longevity, 2015, 1-14
7. National Cancer Institute,. (2015). Tea and Cancer Prevention
8. Rev Physiol Biochem Pharmacol. 2007;159:79-113
9. Marouf BH et al. Resveratrol Supplementation Reduces Pain and Inflammation in Knee Osteoarthritis Patients Treated with Meloxicam: A Randomized Placebo-Controlled Study. J Med Food. 2018 Aug 30. doi: 10.1089/jmf.2017.4176. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30160612





Continue Reading

Promosi Shaklee Oktober 2019



Bulan Oktober ini, Shaklee menawarkan beberapa promosi hebat esklusif untuk anda yang baru hendak mencuba produk Shaklee atau pernah mengamal dan mengguna produk Shaklee. Berikut merupakan item promosi yang Shaklee tawarkan:


Promosi Shaklee Oktober 2019: Ostematrix

Untuk promosi ini, dengan setiap pembelian 3 botol Ostematrix, diskaun 5% akan diberikan. Harga selepas diskaun adalah RM174.56 (Harga Normal: RM183.75)


Baca Juga:
Ostematrix bukan sekadar kalsium
Ostematrix Nutrisi terbaik untuk tulang yang sihat


 Ketahui 3 Cara Menjadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Jika Mendaftar
 Ketahui 3 Cara Menjadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Jika Mendaftar



Promosi Shaklee Oktober 2019: YOUTH Mask (Youth Purifying Clay Mask + Youth Hydrating Gel Mask)

Yeay! promosi YOUTH Mask dilanjutkan lagi hingga ke bulan ini.


Promosi Shaklee Oktober 2019


Seperti bulan yang lepas, dalam promosi ini, Shaklee menyediakan 2 jenis Mask iaitu;
  • Purifying Clay Mask (warna hitam)
  • Hydrating Gel Mask (warna gold)

Dengan setiap pembelian Youth Mask Set (mana-mana 2 mask) pada harga RM 297.50, anda juga akan dapat:

  • PERCUMA YOUTH Facial Brush
  • PERCUMA YOUTH Beg Organza
  • PERCUMA Kad cara penggunaan YOUTH Mask


Mask ini membantu anda menangani masalah kulit serta memberikan kulit anda nutrien supaya kelihatan lebih sihat muda dan jelita.



Promosi Shaklee Oktober 2019: Kempen Prove It. Live It. Share It.

Dalam promosi ini, Shaklee memperkenalkan program terbaru untuk anda semua. Program ini dilangsungkan selama 2 bulan iaitu Oktober hingga November 2019.


Program ini bertujuan untuk membantu kita mendapatkan kesihatan yang baik melalui Cleanse Set. Dalam masa yang sama memberitahu kita tentang pentingnya detox.


Disamping itu juga, Shaklee turut memberi peluang kepada anda untuk jana pendapatan dengan mengajak lebih ramai lagi orang untuk sihat bersama, sekaligus membantu anda mengembangkan perniagaan.


Terdapat dua (2) set yang ditawarkan dalam promosi ini, iaitu:



Jom Detox Set

Harga promosi adalah RM465 ( Harga Normal : RM500)



Jom Vivix Set

Harga promosi adalah RM 590 (Harga Normal : RM656.25)




Nota Tambahan:
Untuk Cinch Shake, anda boleh pilih antara 3 pilihan rasa iaitu coklat / vanila / latte.

Setiap pembelian set ini, anda juga layak terima
- Modul detox by Shaklee
- Dimasukkan dalam group detox

Baca info lanjut tentang:
Kempen Prove It. Live It. Share It.
Testimoni Detox Shaklee


Menarikkan promosi Oktober ini?

Jika berminat untuk dapatkan salah satu atau semua promosi item, boleh whatsapp Atul di 0195733761 atau klik sahaja gambar di bawah ini



Continue Reading

Promosi Shaklee September 2019

Setiap bulan, Shaklee pasti menawarkan promosi hebat untuk penggunanya yang tersayang. Begitu juga dengan bulan ini. Promosi September 2019Shaklee menawarkan empat (4) promosi istimewa yang sangat menarik dan pasti akan membuatkan anda rasa sangat  bertuah kerana terlalu banyak penjimatan yang boleh anda dapat.


Promosi Shaklee September 2019


Berikut merupakan senarai promosi Shaklee bulan September 2019:

Promosi Shaklee September 2019: Nutriferon Granules (Imune Booster)

Di tawarkan dengan 2 pilihan menarik:


Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: Nutriferon Granules (Imune Booster)

a) Pembelian Twin Pack (2 kotak) Nutriferon Granules, melayakkan anda peroleh:
  • Diskaun 5% dari harga runcit RM380
    Anda hanya perlu bayar RM361 sahaja. (Penjimatan RM19)

Dengan pembelian ini, bermaksud anda cuma membelanjakan 1 kotak Nutriferon dengan harga RM 180.50 sahaja.


b) Pembelian 4 Twin Pack (8 kotak) Nutriferon Granules, melayakkan anda peroleh:
  • Diskaun 5% dari harga runcit  (RM1520 - 5% = RM1444), tetapi anda cuma perlu bayar RM1155.20. (Terus layak menikmati Harga Ahli)

Dengan pembelian tawaran ini, anda juga layak menerima:
  • PERCUMA 1 kotak Nutriferon  (Jimat RM190)
  • PERCUMA Keahlian  (Jimat RM65)
  • PERCUMA Pengeposan  (Jimat RM10)
  • Rebat Tunai berjumlah RM 88



Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Perfect Pair (Moisture Lock Day Cream + Moisturizer SPF 50)

Youth Perfect Pair merupakan gabungan dua pelembab Shaklee iaitu Moisture Lock Day Cream dan Moisturizer - SPF 50.
Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Perfect Pair
(Moisture Lock Day Cream + Moisturizer SPF 50)
Baca kenapa anda memerlukan YOUTH Perfect Pair ini

Moisture Lock Day Cream adalah produk penjagaan wajah terbaru Shaklee. Mulai dijual pada 1 September 2019


Promosi Shaklee September 2019
Moisture Lock Day Cream


Jadi, inilah masa untuk anda mendapatkan gabungan pelembab Youth Shaklee yang terbaik pada harga menjimatkan, iaitu

Harga Runcit Youth Perfect Pair : RM373.75
Jimat sebanyak RM80!

Kelebihan Produk Youth yang perlu anda tahu:100% berasaskan tumbuhan
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tiada pewangi
  • Tiada Paraben
  • Bebas 1,500 bahan bahaya
  • Diuji oleh Ophthalmologist (pakar mata)
  • Diuji oleh Dermatologist (pakar kulit)

Baca juga info tentang: YOUTH Age Defense Moisturizer - SPF 50


Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Mask (Youth Purifying Clay Mask + Youth Hydrating Gel Mask)

YOUTH Mask ini juga merupakan produk terbaru Shaklee kerana baru mula dijual pada Jun 2019 yang lalu.



Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: YOUTH Mask(Youth Purifying Clay Mask + Youth Hydrating Gel Mask)
Mask ini membantu menangani masalah kulit sambil menawarkan nutrien yang bermanfaat kepada kulit supaya kelihatan lebih muda jelita.

Didatangkan dengan 2 jenis Mask iaitu ;
  • Purifying Clay Mask (warna hitam)
  • Hydrating Gel Mask (warna gold)

Dengan setiap pembelian Youth Mask Set (mana-mana 2 mask) pada harga RM 297, anda juga akan dapat:

  • PERCUMA YOUTH Facial Brush
  • PERCUMA YOUTH Beg Organza
  • PERCUMA Kad cara penggunaan YOUTH Mask
Pilih mana-mana 2 mask yang anda inginkan



Promosi Shaklee September 2019: Shaklee Welcome Set

Shaklee Welcome Set merupakan 3 set promosi istimewa Khas untuk anda yang ingin menjadi  Ahli Baru Shaklee. 


Promosi Shaklee September 2019
Promosi Shaklee September 2019: Shaklee Welcome Set

Sekiranya anda membeli salah satu set dalam Shaklee Welcome Set ini, anda layak dapat:
  • Diskaun 10% dari harga Ahli
  • Cash rebate (RM) sehingga 11%
  • Percuma membership bernilai RM65
  • Percuma penghantaran bernilai RM10
  • Percuma Paper Bag
  • Full UV (point)
  • Boleh redeem lagi 2 set dalam masa 60 hari

Anda boleh pilih sama ada mahu Shaklee Welcome Set
  • Twinpack Vivix
  • Youth Starter Set
  • Daily Essential Set

Nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee Welcome Set? Baca: PromosiShaklee Welcome Set 2019



Promosi Shaklee September 2019

---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

Continue Reading