Testimoni Collagen Shaklee: Kulit Cerah Dalam Masa 2 Minggu


Shaklee Effect yang dirasai oleh puan Nadiah Suhaidi selepas pengambilan Shaklee Collagen Powder!  
Testimoni Collagen Shaklee Kulit Cerah Dalam Masa 2 Minggu
Testimoni Collagen Shaklee: Kulit Puan Nadiah Cerah Dalam Masa 2 Minggu

Menurut kata Puan Nadiah:

"Assalamualaikum semua Nad nak share hasil makan collagen selama 2 weeks.

Selain dari description kat gambar ni (dalam perenggan di bawah), Nad lupa nak add. Pori-pori kat hidung Nad dah makin kecil juga. Sebelum ni besar sikit sebab kat hidung selalu ada white heads so Nad selalu buang pakai besi tu. Now dah tak besar lagi Alhamdulillah."

Baca juga: 13 Kebaikan Kolagen Untuk Kulit


(Mengikut FB beliau, ayat dibawah adalah description di bahagian gambar)
"Pic belah kiri tu adik tolong ambilkan gambar Nad 2 minggu lepas sebelum start try Collagen Shaklee." 

"Pic belah kanan ni ambil pagi tadi oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri. Rasa cam xpercaya pun ada jugak sebab nampak cerah sikit. Dah pakai tudung yang sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yang sama. Hehe. "

"Kalau tengok skin texture rasanya tak banyak beza sebab Alhamdulillah kulit takda prob sangat cuma now kalau sentuh mmg rasa halusss sangat."


Baca juga: Info Tentang Collagen


"Nad makan collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepastu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali ngan Collagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jugak. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu)."

"Bila dah jual kena lah cuba sendiri "

Sumber testimoni: Puan Nadiah Suhaidi

Baca juga:
Kebaikan Kolagen Untuk Kulit
Fakta Kolagen Yang Perlu Diketahui


Berminat untuk dapatkan Collagen Shaklee? Boleh hubungi Atul atau klik gambar di bawah ini.


Testimoni Collagen Shaklee Kulit Cerah Dalam Masa 2 Minggu


---------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761


0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)