Testimoni Set Kurus Shaklee - Berat Hilang 15kg


Testimoni Set Kurus Shaklee - Berat Hilang 15 KG


Jom baca perkongsian puan Shima, bagaimana beliau hilang berat sebanyak 15 kg dengan Set Kurus Shaklee.

Testimoni Set Kurus Shaklee - Berat Hilang 15 KG

"Dari Oktober macam tu, saya ambil ESP, Lecithin dan Alfalfa memang dari awal. Omega saya selang-selang ambil, Herblax saya mula lambat sikit dalam bulan 12, sebab saya monitor pengambilan Herblax sebab anak ketiga masih menyusu. So far ok alhamdulillah.

Saya share sikit ye . Saya suka guna basic dalam principle Shakee sendiri.

1) Exercise regularly

  • Saya memang ada exercise cuma agak jarang sabab anak-anak kecil lagi, cuma dekat rumah kadang-kadang saya exercise, tak heavy tapi uruskan anak pun dah berpeluh. Kadang-kadang saya jalan kaki je petang-petang, saya czer jadi saya berjaga-jaga sikit. Yang bagus, praktislah hari-hari ye untuk yang mampu.


2) Eat healthy

  • Mula-mula saya buat IF, tapi cuma bertahan 1 minggu. Haha yang ni siapa buat keep it up. Saya memang kuat makan plus asyik rasa nak makan, maybe sebab menyusukan anak (salahkan anak lagi). Cuma lepas saya tak continue IF tu, saya still control nafsu makan, sugar saya cut, minyak-minyak saya kurangkan, kafein saya stop, kadang-kadang tercheat tu biasa, paling penting lepas dah telan macam-macam saya takkan lupa ambil Omega dan Herblax.


3) Supplement wisely

  • Yang ni, saya mula-mula dalam Oktober ke November, effect lambat sikit, tapi saya sangat yakin dengan produk Shaklee. 100% yakin, saya takde mix produk lain. Saya konsisten je. Alhamdulillah lepas tu sangat sangat sangat berkesan dan membantu. Jangan skip dan konsisten kalau boleh . Banyakkan air kosong.


Testimoni Set Kurus Shaklee - Puan Shima

Supplement yang diambil
Alfalfa : 5 biji siang, 5 biji malam
Lecithin : 3 biji siang, 3 biji malam
Herblax : 3 kali seminggu, 4 biji setiap kali
ESP : Setiap pagi
Omega : 3 biji sehari

Jadi, anda rasa ingin kuruskan badan dan turunkan berat seperti Puan Shima ini, boleh hubungi Atul untuk konsultansi lanjut di  +60195733761 (http://atulhamid.wasap.my)

-------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di zatulzarida@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)