Testimoni Detox: Turun 5kg Dalam Masa 2 Minggu

Assalamualaikum, hai! Kali ini Atul ingin kongsikan feedback seorang cikgu yang mana beliau berjaya turunkan berat dalam masa 2 minggu dengan hanya menggunakan set detox Shaklee.

Testimoni Detox: Turun 5kg Dalam Masa 2 Minggu

Nini #gengdetox yang dah berjaya turun 5kg dalam masa 2 minggu. Dari 64kg ke 58.5kg.🤩

😫 Sakit tumit
😫 Cepat lenguh
😫 Tak fit, dan
😫 Sangat cepat marah dekat #chefaryan.

Waktu ni, Nini sedar Nini kena do something! Bila kita tak selesa dengan fizikal Kita, memang susah tau nak jalani hari hari. Nak pilih seluar pun bercinta punya lama 😭

Ya, Nini memang ambil suplemen set detox Shaklee. Tapi percayalah, kalau kita makan berapa banyak produk pun tapi lifestyle kita masih sama, memang berat tu akan bertambah jugak.

Dalam 2 minggu ni, Nini amalkan banyak minum air + makan buah. Setiap kali Rasa lapar, minum Dulu, makan buah sikit, kalau Masih lapar baru ambil carbo.

Sekarang target Nini nak kurangkan inci. Jadi nini akan mulakan senaman tambahan selain zumba.
Nini mula ambil set detox yang paling paling paling murah,

Alfalfa → 5 biji sehari (Sebotol Ada 700biji)
Herb-lax → 2 biji sehari (Sebotol Ada 120 biji)

Hampa nampak? Cikgu Nini mula dengan set paling jimat tapi tahan sampai berbulan bulan. Sekarang ja baru tambah Omega Guard - 2 biji sehari (Sebotol ada 90 biji)

Percayalah, 7 hari pertama memang akan terseksa sebab nak didik mental dan perut untuk makan sikit. Tapi kalau nini boleh, hampa mesti boleh.

Jangan perlekehkan diri sendiri! Dosa tau.

Alhamdulillah 5kg hilang, sekarang fokus untuk kurangkan lemak di kaki💃

Testimoni Detox: Turun 5kg Dalam Masa 2 Minggu
Testimoni Detox: Turun 5kg Dalam Masa 2 Minggu

Sekarang ada baki lagi 2 Bulan, untuk Nini capai berat 52kg. Itu berat badan ideal nini. Doakan Nini ya🤗

Nini tak dilahirkan kurus langsing tinggi bak Barbie. 💃
Nini sejenis berisi dan sangat cepat naik lowerpart kalau tak jaga makan".🍐

Sapa geng ngan Nini? Meh pm. Kita bagi sihat dan ringan seperti Nini.🤩

Testimoni sebenar oleh Suzieyani Dahlan

#gengdetox

Berminat untuk hilang berat dengan cara sihat sebenar atau mahu dapatkan supplement untuk hilangkan berat badan? Boleh hubungi Atul dengan klik gambar dibawah ini.

Testimoni Detox Turun 5kg Dalam Masa 2 Minggu

-------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)