Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi


"Perubahan pada kulit muka sangat ketara apabila jerawat tak tumbuh, parut jerawat sudah hilang dan kulit muka makin lembut" - Testimoni Kak Jeki.
Masalah kulit berjerawat hilang, siapa tak suka, mestilah suka sangat-sangat. Kulit sihat, licin dan flawless, semestinya idaman setiap insan tidak kira lelaki mahupun wanita. Sama seperti tuan empunya testimoni dibawah ini. Dengan menggunakan Youth Skincare, masalah jerawat dikulit beliau kini tiada lagi.

Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi


= ME BEFORE YOU-TH = ♥️

Kak jeki dah 7 bulan pakai skincare YOUTH, alang-alang nak bermula skincare baru, kak jeki snap gambar progress setiap bulan. Siap pergi skin analysis lagi sebelum start YOUTH Skincare, punya lah nak measure kesan skincare ni.

Maklumlah bila Shaklee cakap setelah 8 tahun mengkaji barulah diorang launch YOUTH ni, siapa yang tak teruja kan. 8 tahun kot saintis buat, lama tu!
.

Before YOUTH Skincare: Mar 2018

1) Jerawat silih berganti, surut 1 tumbuh lagi 1 yang baru, so agak geram dengan parut jerawat yang dah merata-rata.

2) Muka agak berminyak, nak keluar memang wajib pakai bedak nak cover minyak.

3) Jeragat jelas kelihatan.

Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi

NOW with YOUTH Skincare

1) No more jerawat, seriously happy giler!

2) Parut jerawat lama almost hilang.

3) Muka dah tak berminyak, keluar rumah tak pakai bedak pun, yakin je. Kulit semakin moist & firm.

4) Jeragat samar-samar dah, tak jelas sangat macam dulu. Kak jeki tau jeragat ni memang skin problem yang paling mencabar, so keep on konsisten YOUTH.

Kak jeki memang recommend sangat-sangat YOUTH kat korang, boleh beli 1 set terus or beli satu-satu by item, harga memang mampu milik compare dengan skincare organic kat market yang kesan so so je.

Nak tanya dulu pun boleh, jangan malu-malu2. Contact je i 🙂  ▶️ FB Kak Jeki

Testimoni → Puan Zakeyah
.
.
Special untuk anda semua, disini Atul sertakan gambar Kak Jeki yang terkini. Amacam?

Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi

Semakin cantik, flawless dan berseri-serikan? Itulah hasilnya setelah konsisten menggunakan Youth Skincare produk keluaran Shaklee ini.

Berminat nak tahu lagi tentang Youth Skincare? Boleh baca di sini ↴

1. Info lengkap tentang setiap Produk Youth

2. Ramuan Youth Skincare

3. Testimoni Youth Skincare yang lain


Cara untuk mendapatkan Youth Skincare, sila klik gambar dibawah

Testimoni Youth Skincare: Masalah Kulit Jerawat Tiada Lagi


1 comment:

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)