Testimoni Detox: Hilang 14kg Dengan Cara Sihat Sebenar


Testimoni Detox: Hilang 14kg Dengan Cara Sihat Sebenar

Hilang 14kg dengan cara sihat sebenar
Boleh tengok beza original
2015 tu anggaran berat Jacky Bass (JB) ialah 78kg
2019 tu pula berat JB ialah 64kg

Testimoni Detox: Hilang 14kg Dengan Cara Sihat Sebenar
Testimoni Detox: Puan Jacky Bass Hilang 14kg

Kenapa saya katakan proses transformasi JB ni proses yang sihat?
Salah satu sebabnya dia tak melalui proses yang extreme untuk kurus

Dulu saya kenal JB ni dia suka makan (bukan kuat tau)
Biasalah tu, semua orang suka makan kan?

Tapi sejak dia aktif berlari, saya perasan dia pun sama macam saya; suka cari route dulu lepas tu baru makan. Hehe

Saya sempat tanya apa rahsia amalan harian dia mendapatkan berat ideal baik tu

Katanya

Breakfast saya ESP + telur rebus @ sandwich

Lunch saya makan nasi setiap hari sebab nak tenaga, tapi since mula running memang tak boleh makan banyak. Suku-suku separuh je masa lunch.

Dan sebab saya selalu running malam, dinner saya memang awal & makan lauk-lauk, tak ada nasi. Sebab nak lari tu takleh perut penuh.

Shaklee intake pula

Shaklee
Omega Guard
➤ CoQ-Trol
➤ Performance Drink
➤ ESP
➤ Ostematrix
➤ Vita C
➤ Alfalfa

Tengoklah komitmen JB sekarang
👍Jaga makan
👍Kuat berlari sebagai pilihan senaman dia
👍Makan supplement untuk tambah keperluan nutrisi harian dia

Pabila dia enjoy
Efek lemak pun makin kurang dengan jayanya
Enjoy baru lah fun dan tak stress

Pada mereka yang ada di Kuala Terengganu, boleh lah contact Jacky Bass untuk join dia berlari dan tips kurus dengan sihat

Team #gengLari
#s2uFamilies
#gengDetox ➡ FB Geng Detox / Website Geng Detox


Berminat untuk hilang berat dengan cara sihat sebenar ataukan dapatkan supplement untuk hilangkan berat badan? Boleh hubungi Atul dengan klik gambar dibawah ini.


-------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
Your Most Wanted SID -Atul Hamid-
ID NO. - 1077444
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, Atul Hamid
atau follow IG saya Atul_Hamid
atau email di atulhamid88@gmail.com
atau sms (wa) +6019-5733761

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih sudi singgah, baca dan komen di blog Atul ;)