Cara memohon Google Adsense di blog

Cara memohon Google Adsense di blog | Atul nak tanya, seronok tak kalau kita boleh dapat pasif income tiba-tiba je? Mestilah seronokkan? Ada ke yang tak seronok nak dapat duit? Hurm..pelik tu kalau ada yang tak seronok nak dapat…

Punca obesiti dikalangan rakyat Malaysia

Punca obesiti dikalangan rakyat Malaysia  |  Obesiti merupakan sejenis keadaan yang agak rumit di mana terdapatnya pengumpulan lemak yang berlebihan pada tubuh dan menyebabkan seseorang itu mengalami berat badan yang berlebihan.…

5 Tips kurangkan lemak dalam badan dengan cepat dan berkesan

Tips kurangkan lemak dalam badan | "Badan banyak lemak lah. Tengok bahagian lengan, peha dan pinggul ni, besar! Belum kat perut ni lagi. Hurmm, stress betul dibuatnya. Macam mana nak kurangkan lemak-lemak dalam badan ni ye?…

Akhirnya Atul berjaya dapat bonus 4 angka

" Ya Allah, sama nilai dengan gaji aku kerja dulu " Detik hati kecil bila pertama kali tengok jumlah ni  Bila share ngan someone " almost 2k Atul " katanya Atul sendiri pun terkejut! " Aku seorang s…

Kebaikan supplement ResV untuk tingkatkan tenaga wanita

Kebaikan supplement ResV untuk tingkatkan tenaga wanita | Seharian menjalani kehidupan melakukan aktiviti harian dari pagi hingga ke petang, bukanlah sesuatu yang mudah, malah perlukan kekuatan dari segi tenaga, fizikal, mental …

Perniagaan Online Paling Laris Yang Perlu di Ceburi

𝐏𝐞𝐫𝐧𝐢𝐚𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬 𝐘𝐚𝐧𝐠 𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮 𝐝𝐢 𝐂𝐞𝐛𝐮𝐫𝐢 | Ramai yang terkesan selepas negara dilanda wabak Covid-19 terutamanya sejak PKP diperkenalkan. Suku pertama tahun 2020 menun…